Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 11

Közzétéve: 2020. 01. 11. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 211 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 11., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(március 21. - április 20.)

Ezen a napon nagyon szerencsés fordulatokra számíthatsz. Felpörögnek az események körülötted. Most elsősorban a barátaid részéről várhatsz pozitív élményeket, jó híreket.

Hétvégi tipp: nagyon elégedett leszel önmagaddal, amit a környezeted is észrevesz. Egy titkot is épp azért bíznak rád. Csak arra figyelj, nehogy kifecsegd másoknak már vasárnap este!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(április 21. - május 20.)

Az elkövetkezendő időszakban a legfontosabb életterület a család és az otthonod lesz. Ezekbe fekteted a legtöbb energiád, és minden figyelmed ide fordítod, - jól teszed, mert megéri!

Hétvégi tipp: csak a legfontosabb házi munkát lásd el ezen a hét végén. Inkább koncentrálj a társas kapcsolataidra. Légy a családoddal!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(május 21. - június 21.)

Ez a nap rengeteg munkát ad számodra, de most örömmel végzed a feladataidat, szorgalmas és kitartó vagy. Szinte kimeríthetetlen energiakészlettel rendelkezel, hát használd is ki.

Hétvégi tipp: szombattól vasárnap délig tombolj, de utána már pihenj egy kicsit, mert különben jövő héten nagyon szenvedni fogsz a lemerült elemek miatt!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(június 22. - július 22.)

A Merkúr és Mars együttes hatására harcosabb, önérvényesítőbb lehetsz, és nem hagyod magad háttérbe szorítani. Ehhez most minden erődre szükséged lesz.

Hétvégi tipp: ha ügyes vagy, a javadra fordíthatod ezt a kommunikációban gazdag hétvégét! Pakolj ki mindent, de csak finoman. Meglátod, jó irányt vesznek a kapcsolataid.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon sokkal önérvényesítőbb, harciasabb, elszántabb és temperamentumosabb leszel, mint egyébként. Egy nagyon szerencsés időszak következik számodra.

Hétvégi tipp: a nagy pörgésben olyan kiadásokba vetheted magad, amik egyáltalán nem hiányoznak. Figyelj oda vasárnap, mire adsz ki pénz!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Örömteli nap vár rád. Elsősorban lelki élményekben lesz részed. Fontos lenne, hogy egy rövid időre elutazz és kikapcsolódj, hiszen szükséged van a pihenésre. Szervezd meg még ma!

Hétvégi tipp: már szombat reggel tervezd meg a hétvégédet. Vedd számításba a kötelező munkát is, de csak kisebb mértékben. E két nap nagy része a pihenésé és a kikapcsolódásé!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

Örömteli, pozitív nap elé nézel. Elsősorban a szerelemmel és gyermekekkel kapcsolatban lesznek jó élményeid, és ez más területeken is örömteli eseményeket vonz be hozzád.

Hétvégi tipp: figyelj a jelekre. Ha azok azt súgják, ne foglalkozz valamivel, azt tedd félre. Annyi minden van körülötted, foglald le magad mással.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(október 23. - november 22.)

Pénzügyileg egy nagyon szerencsés napra számíthatsz. Most a munkád révén végre pénz áll a házhoz. Anyagilag egy nagyon szerencsés időszak veszi kezdetét a mai nappal.

Hétvégi tipp: szombaton menj a barátnőiddel csavarogni. Szervezd be őket egy jó kis shoppingkörútra, és vegyetek célba egy fehérnemű üzletet is. Szükséged lesz új szerkóra…


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(november 23 - december 21.)

Kellemes, harmonikus nap vár rád. Leginkább az otthonod szépítésével vagy elfoglalva, a figyelmed leginkább a családodra terelődik. Kellemes napra számíthatsz, még a munka terén sem leszel akadályoztatva.

Hétvégi tipp: töltsd a szombatot és a vasárnapot is a szeretteiddel. A szombatot a haverokkal, barátnőkkel, a vasárnapot pedig a családdal. Ezek a programok csupa jót ígérnek.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(december 22 - január 20.)

Ebben az időszakban szenvedélyes, lángoló szerelemre lobbanhatsz, még akkor is, ha már elkötelezted magad valaki mellett. Ettől minden más életterület is sikeressé és vonzóvá válik számodra. Kellemes nap vár rád.

Hétvégi tipp: ha úszást vagy wellnesst terveztél a hétvégére, inkább szombaton menj, hogy vasárnap ne szalaszd el a lehetőséget csak azért, mert nem vagy elérhető.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(január 21 - február 18.)

Ezt a napot szeretnéd kizárólag a családoddal tölteni. Szükséged van a kikapcsolódásra, a pihenésre, most a szűkebb családban szeretnéd eltölteni az időd, ami persze nem lesz olyan egyszerű...

Hétvégi tipp: előre közöld mindenkivel hétvégi terveid, így nem kerülsz majd kellemetlen helyzetbe. Mindenki meg fogja érteni!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 11., szombat
(február 19 - március 20.)

Egy nagyon sikeres nap vár rád. Vénusz bolygó kedvező hatására mindenki számára vonzóvá válsz. A hivatásodban is kellemes élmények érhetnek, eredményeket érhetsz el.

Hétvégi tipp: szombaton intézz el minden olyan teendőt, ami halaszthatatlan, a többit tedd félre, hogy csak magadra fókuszálhass.Bezárás