Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp október 7-től

Közzétéve: 2019. 10. 07. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 234 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Lassan itt az ideje, hogy megtervezd nagy vonalakban az előtted álló időszak feladatait, főleg, ami még ezt az évet illeti. Az elmúlt hónapokban számos nehéz pillanatot kellett átélned, de összességében örömmel állapíthatod meg, hogy veszteségeid sokkal kisebbek a vártnál. Igaz ugyan, hogy korábbi mulasztásaidért éppen most, szinte a legrosszabbkor nyújtják be a számlát. Talán nem is baj, ha egy kis erőfeszítésre kényszerítenek! Zárd le rendezetlen ügyeidet, hogy új kapuk nyílhassanak meg előtted.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Ha valaki a segítségedet kéri, ne utasítsd vissza, a mostani próbatételek jót tesznek lelkivilágodnak is. Pénz dolgában sem lehet okod a panaszra jelenleg. Az volna a legokosabb, ha a munkádba temetkeznél, mert ezért nem csak elismerést, hanem jócskán több pénzt is remélhetsz. Az egészséged miatt feleslegesen aggódsz, ijedtségre semmi ok. Szerelmi téren a szombat fontos változást hozhat, hagyd magad szeretni, megismerni.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

A rohanás nem vezet sehová. Csak feleslegesen pazarolod az energiáidat, és általában a beleölt időt is megduplázod. Óriási lehetőségek várnak rád a következő hetekben, a siker felé vezető kapu most nyílik meg előtted. Lehet, hogy kicsit gyorsan és hirtelen történik minden, ezért érthető, hogy stressz helyzetbe kerülsz. Ennek köszönhetően kapkodsz, rohansz, nem találod a helyed. Még jó, hogy igazán nem tudsz kárt okozni, vagyis nem rontasz el semmit. Azért nem árt vigyázni, és óvatosabbnak lenni, ha bizonytalan vagy, inkább kérj segítséget.

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Úgy érzed, nem jól alakulnak a dolgaid. Azonban az igazság az, hogy minden aggodalmad felesleges, ugyanis rövidesen, sokkal jobb helyzetbe kerülhetsz. Csendes munkálkodásba kellene fognod, amíg elvonulnak fejed fölül a viharfelhők. Kerülj el mindenféle konfliktust a héten. Gondolj arra, hogy a sértett ember könnyen válik legyőzhetetlen ellenséggé. Ne feledd, azzal sokkal jobban jársz, hogy ha szövetkezel vele, mint hogy harcolnál ellene! Állj a realitás talaján, sokat segít a tisztán látásban.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Jelenleg a szerencse támogatja lépteidet, különösen karrier terén, és kitűnő fizikai és szellemi állapotod is átsegít minden akadályon. Ne tarts a jövőtől még akkor sem, ha pillanatnyilag úgy tűnik, kétségbeejtő az anyagi, vagy akár az erkölcsi  helyzeted. Ez a probléma hamarosan meg fog oldódni, csak ki kell várni az idejét, ami késik, nem múlik! Tudod, nem mehet minden simán, mert akkor nagyon unalmas lenne az élet.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Semmi sem történik úgy, ahogyan szeretnéd. Ne gondold azt, hogy hibázol, lehet, hogy éppen a tévedéseid válnak leginkább a hasznodra. Ha tudsz a hibáidból tanulni, az segíti a karriered építését. Az sem árt, ha erélyesen kézbe veszed és irányítod a sorsodat, de jó, ha közben tudod, hogy meddig ér el a kezed, és hol vannak a saját képességeid határai! A legtöbb jót azon a területen remélheted, ami miatt a leginkább aggódsz. Mitől is tartasz? Teszteld magad új körülmények között!

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Szép szóval mindent el lehet nálad érni, de az erőszakra - jogosan - makacssággal válaszolsz. Lehetséges, hogy fáradt vagy, vagy egyszerűen csak túl érzékeny? Most minden dolog miatt felhúzod az orrod. Máskor sem könnyű a kedvedre tenni, de most jól tennéd, ha sem magadhoz, sem másokhoz nem lennél olyan szigorú. A közlekedésben nem árt a szokásosnál nagyobb óvatosság, elővigyázatosság, különösen szerdán és csütörtökön.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Legfontosabb feladatod most, hogy összpontosíts a dolgaidra. Próbáld megőrizni nyugalmadat, ne kapkodj, ne siess sehová, - nem hajt a tatár. Persze nehéz is így, hogy egymást érik a kellemetlen hírek. Pénzügyekben is cserben hagyhat a szerencséd, Jupiter most nem lesz partner a növekedésben. Munkád, karriered sem úgy alakul , ahogy tervezted. Mindezért nem érdemes másokat hibáztatni. Saját makacsságodnak, vagy rossz döntéseidnek vagy az áldozata. Ám változtatni bármikor lehet, gondold át, hol rontottad el, és min kell módosítanod sürgősen.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

A legfőbb támaszod a családod lehet ezekben a napokban. Sok örömet találsz bennük, sőt te is sok örömet nyújtasz szeretteidnek. Ne sajnáld az esetleges áldozatokat, azok most nem jelentenek számodra komoly terhet. Ha idén akarsz költözni vagy ingatlant vásárolni, nem érdemes egy percet sem tétovázni. Akkor is belekezdhetsz a sorsdöntő vállalkozásba, ha lehetetlennek érzed a létrejöttét. Komoly segítséget nyújthatnak esetleg szüleid vagy hozzátartozóid. Már egy jó tanács is sokat lendíthet helyzeteden, hát hallgasd meg őket.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Egy váratlan munkalehetőség sok sikert ígér, de pénzügyekben és a barátokkal már óvatosnak kell lenned. Kerüld az elhamarkodott döntéseket! Hivatásodban és magánéletedben sem minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd, de legalább amilyen gyorsan jönnek, olyan gyorsan el is múlnak ezek a problémák. A jövő hét sokkal kedvezőbbnek ígérkezik, különösen szerelmi ügyekben! Addig is inkább a kitartásod és az életszereteted visz majd előre.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Jól érzed magad, jó kedéllyel vágsz neki a hétnek. Azért nem árt vigyázni arra, hogy ne gyűjts ellenségeket, talán éppen a túlzott önbizalmaddal. Vállalkozásodat, munkádat, esetleg tanulmányaidat, most a szerencse kíséri. Családi ügyekben azonban állandó csatározások várhatók. Ha van partnered vagy házastársad, Ő sem elég megértő. Mindezek a problémák csak rövid időre bukkannak fel, de akkor napokra elveszik a jókedvedet. Mosolyogj inkább, ne hagyd, hogy mások győzedelmeskedjenek feletted.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Sokat köszönhetsz közvetlen környezetednek és barátaidnak. Jobb, ha nem kritizálod őket, inkább fogadd el tanácsaikat. Ez az önzetlenül felkínált segítség nem a te gyengeségeidet mutatja, sokkal inkább erősíthet téged. Egy váratlanul jövő rossz hír átmenetileg, rövid időre megviselhet, bár nem érint téged túl mélyen. Csak egy-két rossz napod lesz miatta. A szerelemben vagy vállalkozásodban igazán sikeresnek érezheted magad, különösen pénteken és szombaton járhatsz majd a fellegekben.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu