Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Októberi horoszkóp

Közzétéve: 2019. 09. 30. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 313 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erőteljesen közeledik a nyár vége, bár még meleg az idő! De meddig? Amíg ez kiderül, inkább kukkants bele a szeptember havi horoszkópodba? Most megtudod a titkokat...

        KOS  

 


(március 21. - április 20.)

Több, - az elmúlt hónapokban csak halogatott - feladat vár rád október során, néhány még a nyárról vagy épp tavaszról maradt... Nehezedre esik a sok munka, de az esetleges tanulás is. Ne keveredj feleslegesen konfliktusba munkatársaiddal vagy iskolatársaiddal, egyszerűen csak hagyd szó nélkül a dolgokat, amit alaptalanul vágnak a fejedhez. Ha belebonyolódsz a vitába, Te húzhatod a rövidebbet. Pénzügyekben szerencsés lehetsz, főleg 27-e körül. Figyeld az adódó lehetőségeket a hónap végén, mert egy meglehetősen fura forrás által gyarapíthatod a pénztárcádat.
    
Kedvező napjaid: 14., 17., 18., 22., 24.

 

        BIKA  

 


(április 21. - május 20.)

Október havának első napjai kellemetlen meglepetéseket rejthetnek, ezért légy jelentősen óvatosabb a közlekedésben, sportolás és kommunikáció terén! Könnyen megeshet, hogy többen félreérthetik, amit mondani szeretnél, vagy épp, amit csinálsz. Családon belül, barátokkal, szomszédokkal ne fogj olyan beszélgetésekbe, levelezésekbe, ami félreértésre adhat okot. Ezeket az ügyeket inkább halaszd el. Ugyanakkor a hónap vége már pozitív tendenciákat hoz, eltalálhat Ámor nyila, vagy fellendülhet kihűlőben lévő kapcsolatod! Mindenképp formálj a szerelemmel összefüggő elvárásaidon, ezzel a saját dolgodat könnyíted meg.
    
Kedvező napjaid: 3., 6., 13., 16., 28.

 

        IKREK  

 


(május 21. - június 21.)

Megérint a változás szele, ne halogass tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat neked! Többek közt a munka mellett szánj időt a pihenésre is, akár a pároddal, akár barátaiddal tölts el egy kellemes hétvégét októberben. Nem árt a pihenés, hisz sok feladat megoldása vár még rád. A hónap folyamán számos új barátságra, ismeretségre tehetsz szert, melyek hosszú távon segítségedre lehetnek. Kiváló időszak lesz a 13-a és 20-a közé eső néhány nap! Minden, ami most megadatik, az hosszútávon lesz a hasznodra.

Kedvező napjaid: 3., 6., 9., 15.
 

 

        RÁK  

 


(június 22. - július 22.)

Végérvényesen beköszönt az ősz, jön a hideg idő, s a lombhullással te is úgy érezheted, picit veszítesz fényedből, sőt kedvedből is. Ám, ez egyáltalán nincs rendjén, hisz képes vagy arra, hogy mindig megújulj, legyen így ez most is. Pénzügyekben pozitív időszak köszönt rád, főleg a 12-ét követő időszakban. Társad meglephet valamivel, ami számodra igazán értékes lehet, de a magányosok se szomorkodjanak sokáig… Ha még pihenni is szeretnél, azt a hónap második felében tedd, az első két hétben számos feladat megoldása vár!
    
Kedvező napjaid: 7., 9., 17., 24., 30.
 

        OROSZLÁN 

 


(július 23. - augusztus 22.)

Nagyon mozgalmas, pozitív hatásokkal teli időszak következik, energiában nem lesz hiány, csak vigyázz, ne pazarold haszontalanságokra! Emellett sajnos családi konfliktusokból is bőven kijut, mégis mindegyikből tanulhatsz valamit, főleg, ha türelemmel állsz a dolgokhoz. Október második felére, enyhülnek a gondok. A munkában, tanulásban sikerekre számíthatsz. Ha lakáscserén, költözésen töröd a fejed, arra ez a hónap teljesen alkalmas! Új szerelem is beköszönthet az életedbe, járj nyitott szemmel!
    
Kedvező napjaid: 21., 25., 26., 29.

 

        SZÛZ  

 


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Október első napjaiban az anyagiak kerülnek előtérben. Sokat költhetsz régi álmaidra, kicsit túl is költekezhetsz, - de ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ugyanakkor emiatt nézeteltérésekbe keveredhetsz közvetlen környezeteddel. A hónap végére beköltözik végre otthonodba a nyugalom, így a lazításra is jut egy kis időd. Mostanában senkinek ne adj kölcsön, mert kevés esély van rá, hogy megadják valaha is! Légy körültekintő a közlekedés terén különösen 18-án és 22-én. A hónap utolsó napjai kellemes meglepetéseket rejtenek, figyelj!
    
Kedvező napjaid: 10., 11., 18., 27., 28.
 

 

        MÉRLEG 

 


(szeptember 23. - október 22.)

Érzelmi életed bizonytalansága, instabilitása okozhat lelki gondokat a hónap elején, néhány csalódásra, félreértésre is számíthatsz, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a búbánat, - sőt! Inkább mosolyogj, s mutasd meg a világnak, neked aztán nem árthat a kritika, vagy a kellemetlenkedők piszkálódása. Légy türelmes és kitartó, akkor talán nem kerül sor szakításra, vagy komoly vitára. Anyagi ügyekben is sok feszültség várható. Az aktuális konstellációk inkább viszik a pénzt, mint hozzák. Szánj több időt családodra, barátaidra, mostanában kevés időt töltöttél velük. Ők lehetnek azok, akik átsegíthetnek a nehézségeken, örömmel és energiával töltenek fel, lelket öntenek beléd, ez pedig a jó hangulatot is becsalogatja az életedbe.
    
Kedvező napjaid: 6., 12., 16., 20.

 

        SKORPIÓ  

 


(október 23. - november 22.)

Nem érzed jól magad a bőrödben, nehezen találod a helyed, úgy érzed, mindenhol és mindenki mellőz, ez Uránusz kellemetlen hatásának eredménye, - még szerencse, hogy nem túl sokáig. Számos akadállyal kell szembenézned október első felében. A csalódásokkal teli időszakot még barátaiddal, esetleges pároddal való kapcsolatod is alaposan megsínyli - ám most is tartsa benned az a lelket, hogy semmi sem történik véletlenül. Kisebb veszekedésekre, konfliktusokra is lehet számítani, főleg a 12-e és 20-a közötti napokban, ám ha a toleranciát hívod segítségül, akkor szépen el tudod simítani a bonyodalmakat.  Anyagilag vegyes ez a hónap, bevételekre és váratlan kiadásokra egyaránt számíthatsz. Tarts ki, november csodát rejt!

Kedvező napjaid: 12., 14., 18., 23. és 27.
 

 

        NYILAS  


(november 23 - december 21.)

Október hava a problémák megoldásának ideje. Némileg más szemszögből kell látnod a világot, mert most nem csak a saját gondjaid megoldásán kell nagy erővel dolgoznod, hanem a családodnak is lesznek olyan ügyei, melyekben a Te segítségedet várják. Az ősz beköszöntével még olyan dolgok is nyomaszthatnak, melyek máskor nem okoznának lelki problémákat. Azonban vigasztaljon a tudat, hogy célkitűzéseiddel jó úton haladsz, sikereket könyvelhetsz el, s kedved is jelentősen jobb lesz november közeledtével.
    
Kedvező napjaid: 7., 12., 15., 23.

 

        BAK  

 (december 22 - január 20.)

A párkapcsolatban élők munkahelyi problémái október első napjaiban igencsak felerősödhetnek, mert a magánéleti kérdésekkel foglalkoznak a karrierépítés helyett. A családi életedben is szeretnél rendet tenni, amiben az anyagiak segíthetnek, de az erőszak vagy az akarnokság már kevésbé. Próbálj meg olyan kompromisszumokat találni, ami környezeted minden tagjának, esetleg barátaidnak is megfelel. Ez egy nehéz feladat, mégis sikerülhet, ha toleráns vagy, és végtelen őszinteséggel állsz a problémákhoz. Érdemes lenne egy kis pihenést is beiktatni a rohanó hétköznapok közé, és ha békére lelsz, az segít tisztán látni a jövőt. Mindent megoldasz, csak légy kitartó!
    
Kedvező napjaid: 13., 15., 16., 19., 20.
 

 

        VÍZÖNTÕ  

 


(január 21 - február 18.)

Nagyszerűen indul október hava, jól haladsz a terveid megvalósításával, és sokakat le fogsz nyűgözni eredményeiddel. A hónap utolsó napjaiban már több nehézségre számíthatsz, amit párkapcsolatodban és hivatásodban is megérezhetsz. Családoddal, partnereddel vagy épp közeli barátoddal félreérthetitek egymást, ez konfliktusba torkollhat, - ám, ha okosan és logikusan állsz a nehézségekhez, jól érvelsz, akkor a gondok tovaszállnak. Karriereddel összefüggésben bonyodalmakra is sor kerülhet, a túl kecsegtető ajánlatoknak ne dőlj be. Így jelentősen több türelemre lesz most szükséged, mint eddig bármikor. Azonban akadnak segítőid is, akik támogatóid lehetnek a nehezebb pillanatokban.
    
Kedvező napjaid: 1., 5., 16., 29., 30.

 

        HALAK  

 


(február 19 - március 20.)

Az ősz első, hidegebb hónapja kellemesnek és ígéretesnek tűnik, azonban egy dologra feltétlenül oda kell figyelned: az új ismertségek sok gondot okozhatnak, de októberben megszakadhat néhány régi vagy induló barátság is, és csalódhatsz abban, akit eddig barátnak hittél. Nagyon fontos, hogy minden bajt el tudsz kerülni, ha tudatosan keresed a fa mögött az erdőt... Ellentétben az előzőekkel váratlan pénzforráshoz juthatsz, ám légy óvatos, ne költsd el azt meggondolatlanul. Társaddal vagy kiszemelteddel kapcsolatban is problémák merülhetnek fel, melynek megoldásához őszinteségre és kedvességre lesz szükség. Nyugi! A baj nem nagy, de a Te lelked mindent nagyobbnak vél, mint amekkora valójában!
    
Kedvező napjaid: 6., 17., 19., 23., 30.
 

Forrás: Ezoterikus.hu