Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - augusztus 15

Közzétéve: 2019. 08. 15. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 167 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(március 21. - április 20.)

Az elkövetkezendő időszakban a pénzügyek intézése, rendezése a legfontosabb feladatod. Fontos, hogy mindent alaposan gondolj végig, mielőtt bármibe belevágnál! Légy óvatos, és csakis logikus észérvek vezéreljenek.

Napi tipp: este hívd el magaddal a barátnődet, hogy vásárlás, nézelődés közben jól szórakozz, így egy kis lelki fröccsel újjáéledsz.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Amennyiben túl sok dolgot szeretnél egyszerre megvalósítani, abban az esetben sajnos semmi sem fog gördülékenyen haladni. Próbálj meg egy dologra koncentrálni, ne akarj ketté szakadni.

Napi tipp: kötelező délutáni program > kényelmes fotel és finom innivaló. Hazafele út közben szerezz be egy jó kis DVD-t és nézd meg este.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(május 21. - június 21.)

A kedveseddel nézeteltérésed támadhat egy otthonnal, vagy családdal kapcsolatos kérdést illetően. Próbáljátok meg higgadtan és nyugodtan megoldani a helyzetet! Ha egy rokonnal rúgnád össze a port, azt is békés úton akard megoldani, ne erőszakkal.

Napi tipp: vegyél elő egy papírt és egy ceruzát már a nap elején, és írd fel sorban minden teendődet. Csoportosítsd őket, így időt tudsz megspórolni.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(június 22. - július 22.)

A hivatásodban újabb és újabb lehetőségek adódnak számodra, rengeteg ismeretlen tevékenységbe kell belekóstolnod. Szerencsés napra számíthatsz, járj nyitott szemmel!

Napi tipp: szedd össze sorban azokat a családi ügyeket, amiket eddig tologattál, halogattál. Eljött a nap, hogy pontot tegyél a végükre.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Az elmúlt, kissé fárasztó időszak után most végre fellélegezhetsz és egy kicsit elengedheted magad. Jó híreket kaphatsz, amely valamilyen változást idéznek elő szakmai téren. Csak figyelj!

Napi tipp: ne reagálj mindenre azonnal. Légy türelmes hallgató, ma nagyon fog ez neked menni.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ebben az időszakban a párkapcsolatod megmentésén fáradozol, és a munkára nem marad elég időd. Ne hanyagold el ezt a területet sem, mert károd származhat belőle! Ha viszont még keresed az igazit, csak nyugi, ész nélkül ne rohanj senki karjaiba.

Napi tipp: ahogy felvetődnek az első kétkedő gondolatok, azonnal hívd fel valamely bizalmasodat és beszéljetek meg egy randit délutánra, vagy akár előbb, ha megoldható.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Ezen a napon valamilyen csalódás érhet a családoddal, vagy az otthonoddal kapcsolatban. Egy nagyszabású dologra készülsz, ám most még csak az első lépésekre lesz mód. Az idő neked kedvez, de nem ma!

Napi tipp: ha nem vagy biztos magadban, az nem baj. Dönts a hétvégén, ma csak derítsd fel a terepet.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Érzelmileg most egy kicsit labilis lehetsz, könnyebben megbántódsz, mint máskor. Szenteld ezt a napot a pihenésnek, kényeztesd magad, hidd el, jól fog esni,- ha napközben nem is, de este biztosan!

Napi tipp: diszkréten említsd meg, hogy már van programod és nyomás haza pihenni, mert mozgalmas napok várnak rád.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(november 23 - december 21.)

A dolgok ma egyáltalán nem az elképzeléseid szerint alakulnak, most egy kissé elakadhatnak az ügyeid. Tervezz hosszútávra, higgadtan gondolj át minden lépést, ha kell, bizalmasoddal is vitasd meg kételyeidet!

Napi tipp: légy körültekintő, s meglehet, hogy ma igaz lesz az a mondás, miszerint, ha az okosabb enged... a szamár szenved. Legyél okos!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Ma nincs előtted akadály, úgy érzed, minden problémát könnyedén megoldasz. Lendületes, energikus, szenvedélyes vagy, ezzel most hamar megfertőzöl másokat is, a mosolyod pedig gyógyír lehet bárki számára.

Napi tipp: valaki, akiről nem is gondoltad, ma kimutatja a foga fehérjét. Egy mondat, és vita kerekedhet a semmiből. Csak okosan!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Egy szerencsés időszak veszi kezdetét. A hivatalos ügyek intézésével ma nagyon jól haladsz, úgy érzed, most mindenki a Te kezedre játszik. Használd ki ezt, és minden függő témát mozgass meg, hátha ma új megoldási kulcsukat kapsz.

Napi tipp: ha nem lassítasz, akkor ma jó eséllyel leszel gazdagabb a sok jó dolog mellett egy közlekedési kihágással is. Ugye ezt nem akarod?


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - augusztus 15., csütörtök
(február 19 - március 20.)

A Te életedben fontos helyet foglal el a szerelem, ám ezen az életterületen most több problémával találhatod szemben magadat. Tarts ki, fordul a kocka úgy, ahogy nagyon várod már!

Napi tipp: fontos, hogy ma ne legyél morcos, és a telefont se hagyd otthon, mert egy váratlan hívás új dolgokat hozhat az életedbe. Barátságot, szerelmet, üzleti lehetőséget...Bezárás