Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - augusztus 14

Közzétéve: 2019. 08. 14. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 168 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(március 21. - április 20.)

A csillagok elősegítik a hatékony munkavégzésedet. Így hamar be tudod fejezni a mára tervezett feladatokat. A nap végére meg lehetsz elégedve magaddal, és tervezheted a következő időszakot.

Napi tipp: képes vagy a kompromisszumra, úgyhogy semmi akadálya annak, hogy te tedd meg először azt a lépést, ami meghozza a nyugalmat.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(április 21. - május 20.)

Nem mindig a legdrágább a legjobb, de időnként megengedhetsz magadnak néhány luxus terméket vagy szolgáltatást. Most épp itt az idő, hogy felfrissítsd pl. ruhatáradat, a kiegészítőidet, vagy a piperét.

Napi tipp: ha valamire második nekirugaszkodásra sem kapsz megfelelő választ, lépj tovább. Később biztosan lehull a lepel mindenről.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(május 21. - június 21.)

Ez egy olyan nap lesz, amikor ingerültebb vagy a megszokottnál, és könnyen fel lehet bőszíteni téged apróságokkal is. Örülj a kis sikereknek is, ne akard túl nagy fába vágni a fejszéd.

Napi tipp: ne is csodálkozz azon, ha nem értenek. Ma egy kicsit szétszórtabb lehetsz, ami a fáradságod jele. Pihenj egy kicsit délután.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(június 22. - július 22.)

A mai nap szokatlanul nagy figyelmet igényel a részedről, éppen ezért ne feledkezz meg bizonyos részletkérdésekről, mert később ezek nagyon fontosak lehetnek.

Napi tipp: ne ess kétségbe, és lehetőleg semmiképpen se sajátíts ki szeretteidet csak magadnak. Érzelmileg kicsit labilisabb lehetsz este.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

Olyan dicséreteket kaphatsz ma, amelyek nem tükrözik teljesen a valóságot, rejtenek némi hamisságot és hízelkedést. Te azonban maradj mindenkivel őszinte, és persze magaddal is!

Napi tipp: légy bátor a mai nap, de azért megérzéseidre is figyelj. Belső hangod időben jelez majd, csak halld meg!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ma szinte minden magától hullik az öledbe, örülj az életnek, a kisebb örömöknek! Próbáld kihasználni a lehetőségeket és mindenhol ott lenni, nehogy lemaradj valamiről.

Napi tipp: ha nagyon elbizonytalanodnál valamivel összefüggésben, beszélj az egyik legjobb barátoddal, de csak azzal, akiben száz százalékig megbízol.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

A pozitív energiák hatására valószínűleg túl sokat vársz a mai naptól, és azt szeretnéd, ha minden gondod egy csapásra megoldódna. Próbálj meg a realitások talaján maradni, csak ez vihet előre.

Napi tipp: az a lényeg, bármiben is kell ma állást foglalnod, alaposan mérlegelj előtte minden lehetőséget és vedd számba a legapróbb tényezőt is.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(október 23. - november 22.)

Meglepetésekkel és szórakozásokkal lehet teli a mai nap. Próbálj ki új dolgokat, vásárolj magadnak néhány apróságot, ami boldogabbá tesz. Azért próbálj meg ne túl sokat költeni, találj arany középutat!

Napi tipp: ha már tudod, ki az, akit mostanában alaptalanul piszkáltál, tegyél felé egy kedves gesztust, így elejét veheted minden kellemetlenségnek.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(november 23 - december 21.)

Az utóbbi időben többet alszol, fáradékonyabb vagy a szokásosnál? Ez lehet vitaminhiány, de egy rövid kirándulás is jótékony hatással lehet rád, amit a következő napok bármelyikén megejthetsz.

Napi tipp: dolgozz szépen, és szorgalmasan, előbb-utóbb sikerrel jársz. Akár egy új lehetőség is adódhat a mostaniból.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(december 22 - január 20.)

Álmodozásaidat a szerelmes témák uralhatják olyannyira, hogy az ábrándozást most jobban élvezheted, mint a valóságot. Gondolkozz el rajta, hogy biztos rendben van-e ez így...

Napi tipp: mi lenne, ha valami mással foglalnád le magad? Vedd észre az élet apró örömeit is, azokat, amelyek nem anyagiakban vagy szimplán érzelmekben mérhetők.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(január 21 - február 18.)

Nem tudsz mindenkinek a kedvében járni, ezért jobban teszed, ha nem fektetsz túl sok energiát ma a másoknak való megfelelésbe! Magadat helyezd fókuszba lehetőleg!

Napi tipp: dolgozni muszáj, de semmi nem akadályoz meg abban, hogy a családodra is szánj mellette elég időt. Szinte sóvárognak figyelmed után, mégha nem is mondják, akkor is.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - augusztus 14., szerda
(február 19 - március 20.)

Valamiféle újszerű hobbi elkezdése már elég lesz ahhoz, hogy megtörd a mindennapi rutinszerű megszokást. Változtass az unalmas hétköznapokon még ma, bármi legyen is a téma!

Napi tipp: ne hagyd, hogy elrontsák felhőtlen jókedvedet, inkább fokuszálj arra, hogy ne csak magaddal foglalkozz, hanem közvetlen környezeteddel is.Bezárás