Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - augusztus 12

Közzétéve: 2019. 08. 12. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 409 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(március 21. - április 20.)

Görcsössé tesz, hogy túlságosan ragaszkodsz néhány extravagáns elképzelésedhez. Mindenkinek az lenne a legszerencsésebb, ha elengednéd magad, és lazábban vennéd a dolgokat, különben nem fogsz egyről a kettőre lépni.

Napi tipp: folyamatosan gondolj pozitív dolgokra, mondjuk a legkellemesebb nyári estédre, és ha bárki felbosszant, csak mosolyogj. Az még mindig jobb, mint káromkodni, nem igaz?


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(április 21. - május 20.)

Nyugodt és megfontolt vagy, úgy érzed, most teljesen ki tudsz kapcsolni, kicsit függetleníteni tudod a gondolataidat a mindennapi rutintól. Figyelj viszont arra, hogy ne hagyd magad becsapni távoli ismerősök által. Légy megfontolt!

Napi tipp: ma inkább ne ülj kocsiba, se úgy, hogy te vagy a sofőr, se utasként. A munkahelyedre is menj inkább gyalog, de azt is körültekintően tedd.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(május 21. - június 21.)

Nem vagy hajlandó megtenni olyan dolgokat, amelyek sértik a büszkeségedet, és csorbát ejthetnének a hírneveden? Ne érezd emiatt kevesebbnek magad, hidd el, kitartásodnak hamarosan meglesz a gyümölcse!

Napi tipp: agyad egy elrejtett rekeszéből kapd elő a régen dédelgetett álmodat, bármi legyen is az, és kezdd el a megvalósítást!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(június 22. - július 22.)

Egész nap meg sem állsz, tele vagy energiával, szinte kétszer annyit tudsz teljesíteni, mint máskor. Általában a labilitás jellemző inkább rád, de ennek most nyoma sincs, stabilan kiállsz minden terved és ötleted mellett.

Napi tipp: délután mindenféleképpen csinálj valami szokatlant!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

Örömteli napra számíthatsz. A munkáddal gyorsan és könnyen végzel. Ha vannak gyermekeid, akkor este nekik szenteled az időd, ha nincsenek, akkor most minden szabad perced töltsd olyanokkal, akiket szeretsz.

Napi tipp: Előre tervezd meg a napod, kivel fogsz találkozni, és annak mennyit mondhatsz el terveidből…


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ma keress időt rengeteg feladatod mellett a pihenésre is! Szakíts időt a kikapcsolódásra, töltődj fel, és tedd azt, amit a legjobban szeretnél. Kellemes napra számíthatsz, az este pedig egyenesen nagyszerű lesz.

Napi tipp: írj le minden feladatot, hogy semmit se felejts el. Mire a lista végére érsz, sikerrel nyugtázhatod a napot.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Ezt a napot aligha tudod nyugalomban, az eltervezettek szerint tölteni, hiszen folyamatosan úton vagy, és dolgaidat intézed. Ugyanakkor minden elégedetlenséged megszűnik, amikor örömteli hírek érkeznek hozzád.

Napi tipp: mindenféleképpen kávézz vagy ebédelj együtt a főnökkel, mert ma olyan benyomást tehetsz felettesedre, ami kihat majd a munkahelyi előmeneteledre.  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(október 23. - november 22.)

Jól haladsz feladataiddal, de gondolataid máshol járnak. Mivel az utóbbi időben megsokasodtak az otthonoddal kapcsolatos tennivalók, így ez este minden energiád leköti. Aktív és kreatív vagy, most nincs előtted akadály!

Napi tipp: hogy ne menj mások agyára, foglald le magad kedvenc időtöltéseddel vagy akár vágj bele otthon egy nagytakarításba.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(november 23 - december 21.)

Az utóbbi időszak eléggé változékony volt, jó és rossz egyaránt fellelhető a közelmúltban. Épp ezért szerencsésebb lenne, ha a rengeteg kötelezettséged mellett szakítanál egy kis időt a pihenésre, és a feltöltődésre is este. Kapcsolódj ki!

Napi tipp: délután tarts egy kis önismereti tréninget. Gondolj végig mindent, és meglátod, holnaptól új fejezet nyílik életedben. Ne feledd, sosincs késő!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(december 22 - január 20.)

Ma a sok tennivalód mellett szeretnél némi pihenésre is időt keríteni, és elvonulni egy csendes, nyugodt helyre. Ma ezt nem teheted meg, hiszen folyamatosan szükség van rád, sokan fogják a segítségedet kérni.

Napi tipp: sokszor fordult már elő, hogy barátaid között te voltál a döntőbíró, amit élveztél is. Ma azonban semmiképpen se vállald el ezt a feladatot, mert rosszul jöhetsz ki belőle.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(január 21 - február 18.)

Bármennyire is fontos számodra a munkád, ma mégis próbálj a kötelezettségek mellett valamilyen formában pihenni, hiszen semmivel sem haladnál úgy, ahogy elképzelted. Készülj a következő mozgalmas napokra!

Napi tipp: ami nem megy, azt ne erőltesd! Délután az úszás felpezsdíthet, főleg, ha a barátaidat is elhívod.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - augusztus 12., hétfő
(február 19 - március 20.)

Ezt a napot ne szenteld lazításnak, vagy a feladataid elnapolásának! Cselekedj, mert a Hold segít a dolgaidat tisztán látni. Bár jelentős sikerélmények ma nem lesznek, de összességében eredményesen zárod a napot. Este engedd el magad egy picit.

Napi tipp: az estét töltsd szeretteid körében. Õk meg fognak érteni téged, és tudják, hova tegyék a dolgokat!Bezárás

Bezárás