Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - augusztus 11

Közzétéve: 2019. 08. 11. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 410 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(március 21. - április 20.)

Amennyiben valamilyen tanfolyamra szeretnél jelentkezni, ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy végre rászánd magad, és belevágj. Hidd el, nem fogod megbánni, hogy bátor leszel és új, ismeretlen útra lépsz.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(április 21. - május 20.)

Lehetséges, hogy ezen a napon elgondolkodsz a munkahelyváltáson. Ebben egy kellemetlen szituáció kialakulása is megerősít. Légy óvatos, ne dönts elhamarkodottan! A tudatosságod elvisz a megfelelő irányba, jó döntést tudsz végül hozni.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(május 21. - június 21.)

Ezen a napon végre minden ajtó megnyílik előtted, ugyanakkor ehhez szorgalmas munkálkodásra lesz szükség. Fontos, hogy légy kitartó, így komoly sikereket érhetsz el! Ezen jegy szülötteként extra energiákat tudsz ma megmozgatni.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(június 22. - július 22.)

Szerencsés lenne, ha a megérzéseidre hallgatnál. Ne fogadj el senkitől jó tanácsot, inkább alakítsd a dolgokat a magad elképzelései szerint! Ez lesz célravezető, és persze ha némi kockázatot is vállalsz, akkor kimagasló sikert érhetsz el.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(július 23. - augusztus 22.)

Ma a hitelekkel, befektetésekkel kapcsolatos ügyintézés/tennivaló nagyon sikeresen alakul számodra. Lehet, hogy hirtelen nem mond ez az információ neked semmit, ám, ha figyeled a híreket, mendemondákat, később megérted, miről van szó. Most könnyen leküzdesz minden akadályt, a kérdéseidre kapsz válaszokat. Légy nagyon kitartó!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a napon végre egy nagyobb bevételre számíthatsz, amelyet egy régen elvégzett munkáért kapsz. A meglepetés erejével ér, hiszen szinte már el is felejtetted. Ha nem így, hát más formában, de gyarapszik a pénztárcád tartalma.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(szeptember 23. - október 22.)

Egy nagyon zsúfolt napra számíthatsz, ma szinte ki sem látszol a rengeteg tennivalóból. Ez egyáltalán nincs ellenedre, hiszen Te nem szereted a tétlenséget! Vállalhatsz extra feladatokat, s remekül helyt fogsz állni.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(október 23. - november 22.)

Ezen a napon sokkal nyitottabb és kommunikatívabb vagy, mint máskor. Élénk érdeklődést mutatsz mások dolgai iránt, és mersz nyíltan kérdezni. Ez a helyes út, hisz tudod, csakis így lehet látványosan fejlődni.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(november 23 - december 21.)

Ma a külvilág mindenben a segítségedre lesz, hiszen belőled is sugárzik a pozitív energia. Kedves, kiegyensúlyozott és mosolygós vagy. Ez a kulcsa mindennek! Bármit megtehetsz, bárhová eljuthatsz, csak tedd meg az első lépést.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(december 22 - január 20.)

Ezen a napon kénytelen leszel folyamatosan csak a kötelezettségeidre koncentrálni, és nem jut elég időd a kedvesedre, vagy barátaidra, családodra. Ne aggódj, megértőek lesznek, sőt, akadhat valaki, aki kérés nélkül besegít neked. Köszönd meg!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(január 21 - február 18.)

Ezen a napon leginkább a szerelem, a romantika, az érzelmek kötik le minden figyelmedet. Egyfolytában csak a kedvesed, vagy egy kiszemelt egyén jár a fejedben, így nem tudsz megfelelően koncentrálni a munkádra. Ha mód nyílik új barátság alapjait letenni, ne habozz egy percig sem


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - augusztus 11., vasárnap
(február 19 - március 20.)

Az otthonoddal és a családoddal kapcsolatos tennivalók még mindig hegyekként tornyosulnak előtted, de hidd el, a kitartásodnak meg lesz az eredménye. Ne aggódj egy percig sem, inkább kérj segítséget környezetedtől, s meg is fogod kapni azt.Bezárás

Bezárás