Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - augusztus 10

Közzétéve: 2019. 08. 10. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 411 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(március 21. - április 20.)

A mai nap az érzelmeké, eljött az ideje, hogy alaposan elbeszélgess a pároddal vagy egy számodra fontos emberrel, és eldöntsétek, hogy ezentúl hogyan tovább. Végre igazán szót értetek egymással, és kölcsönös kompromisszumot köthettek.

Hétvégi tipp: legyél türelmes családtagjaiddal, ők csak több időt szeretnének veled tölteni. Érted vannak, nem ellened!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(április 21. - május 20.)

Tartsd nyitva a szemed, figyelj a világra, mert váratlan dolgok vannak készülőben. Rengeteg lehetőséget tartogat a mai nap. Barátaid is azon vannak, hogy kizökkentsenek a mindennapokból, ezáltal kellemes meglepetések érhetnek.

Hétvégi tipp: szervezd át a programot, esetleg vonj össze kettőt, hogy jusson időd magadra. Így hamar lemerül majd az energiád.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(május 21. - június 21.)

Általában Te vagy az, aki környezetedben megoldod a konfliktusokat, ma azonban Te lehetsz, aki szítja a kedélyeket. A rokonok, barátok csodálkoznak is, hogy mi történhetett veled. Pihenj egy kicsit többet, mert túl ingerlékeny vagy!

Hétvégi tipp: mindenféleképpen zárd le ezeket az ügyeket, mert nem csak a pénz kamatozik… a feladatok is csak gyarapodnak.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(június 22. - július 22.)

Nagyszerű ötleted támadhat, és minden erőddel a megvalósítására törekedsz. Bár olyan dologról lehet szó, ami inkább csak a Te kényelmedet szolgálja, annyira fellelkesít a gondolat, hogy mással képtelen vagy foglalkozni!

Hétvégi tipp: élvezd a kedvező körülményeket, lubickolj a jóban, de azért ne feledkezz meg a magánéletedről se! Ne ess át a ló túloldalára.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

Itt az ideje, hogy kikapcsolódj és végre magaddal is törődj egy kicsit. Távol áll tőled a semmittevés, de ne felejtsd el, hogy ez nem egyenlő a feltöltődéssel! Szórakozz és mosolyog sokat.

Hétvégi tipp: ha csak egy kicsit is úgy érzed, a valakinek már terhes az a rengeteg jótékonykodás felőled, vonulj vissza egy kicsit.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Valamilyen különös vibrálást és változást érzel a levegőben, és nem tudod hová tenni az ezzel kapcsolatos furcsa gondolatokat. Megmagyarázhatatlan, ami eluralkodik rajtad. A nap végére jó hírt kaphatsz, ami elfeledteti veled a korábbi gondokat.

Hétvégi tipp: figyelj oda arra, hogy a nagy álmodozásban nehogy megfeledkezz kötelezettségeidről…


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

Szerelem érzése lehet úrrá rajtad, - akkor fokozottan, ha szingli vagy! Valaki régóta tetszik? De nem volt merszed randira hívni? Most tökéletes alkalmad adódik rá, szinte az öledbe hullik egy olyan programlehetőség, ami két embernek való.

Hétvégi tipp: szabj határt mindennek. A családi ügyek intézésétől a kötelezettségek elvégzéséig, így marad időd önmagad kényeztetésére is.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(október 23. - november 22.)

Szánj jóval kevesebb időt arra, hogy az emberek mit gondolnak rólad. Te légy nyílt és őszinte, abból nagy baj nem lehet. Ne feledd, a legrövidebb út mindig az egyenes!

Hétvégi tipp: mérlegelj, és csak a fontosabb dolgoknak hagyj helyet a hétvége folyamán.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(november 23 - december 21.)

Nagyon is tisztában vagy a rövid- és hosszútávú céljaiddal és lehetőségeiddel, de nem állsz készen, hogy komoly lépéseket tegyél megvalósításuk érdekében. Ennél jobb időzítést a kezdésre azonban aligha találsz, kapd össze magad!

Hétvégi tipp: intézkedj, hogy a vasárnapod szabad legyen. A kapott energiát jövő héten a javadra fordíthatod. Ne feledd... a szeretetenergia a legerősebb!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(december 22 - január 20.)

Ma ne aggódj azon, hogy a munkahelyi, vagy egyéb szakmai dolgok jól mennek-e vagy sem. Légy egy kicsit pozitívabb és higgy önmagadban. Keményen dolgozol hétköznaponként, és hamarosan le is arathatod munkád gyümölcsét! Hétvége van... nem hétköznap!

Hétvégi tipp: a magánéletbeli kapcsolataid éppolyan fontosak, mint a munka, és ezt te is nagyon jól tudod. A hétvégédből szánj sok időt erre.  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(január 21 - február 18.)

Ne hagyd, hogy a környezetedben élők túlontúl a nyakadra telepedjenek. Ha megkeresnek, mondd meg nekik, hogy valamikor máskor szívesen válaszolsz a kérdéseikre, de a pihenés neked is kijár. Tisztelni fognak amiatt, hogy ki mered nyitni a szád.

Hétvégi tipp: ha nem tudod eldönteni, mennyire reálisak aktuális elképzeléseid, kérd egy olyan barátod véleményét is, aki szerinted megbízható az adott témában.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - augusztus 10., szombat
(február 19 - március 20.)

Sok új ötleted és terved van, a baj csak az, hogy ezekből nem lesz meg a kenyérre való - legalábbis addig, ameddig csak ötletelsz és nem cselekedsz! Ezentúl inkább beszélj kevesebbet, és cselekedj bátran!

Hétvégi tipp: a kora délutánt és az estéket hagyd meg magadnak, de úgy, hogy egy programot sem mondasz le, csak átszervezed az időpontokat. Így marad időd a pihenésre is.Bezárás

Bezárás