Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Augusztusi horoszkóp

Közzétéve: 2019. 07. 26. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 344 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit tartogat augusztus hava? Vízöntő, Halak vagy Ikrek vagy? Mi a Te csillagjegyed? Bánat vagy jókedv környékezi az előtted álló új hónapot? Megtudhatod! Én kívánom nektek a legjobbakat!

        KOS  

 


(március 21. - április 20.)

Változatosság és mozgalmasság után epekedsz? Akkor szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis most sok pozitív elismerést kapsz környezetedtől. Megnőhetnek azon igényeid, melyek életed alapjaiban történő megváltoztatására, jobbá fordítására irányulhatnak. Nemcsak saját magadon, hanem környezeteden is mihamarabb módosítani szeretnél? Ideje, hogy megvalósítsd ötleteidet, régi vágyaidat, és persze lezárd a régóta függőben lévő ügyeket. Most komoly fejlődést érhetsz el munkád terén, reflektorfénybe kerülhetsz, learathatod a babérokat.

Kedvező napjaid: 7., 19., 21., 24., 30.

 

        BIKA  

 


(április 21. - május 20.)

Valami van a levegőben, nagy dolog készülődik, a változás megállíthatatlan... Sok mindent mondhatunk, de egyet nem: unalmasan telne a nyár. S bár még nagyon meleg van, neked nem jutott túl sok időd a pihenésre, mégis a hónap első fele inkább arra alkalmas, hogy karrieredet tovább építsd, s új lehetőségeket kutass fel. 18-át követően viszont pihenj sokat, erőre lesz szükséged, mert szerelem terén is jelentős változások várnak rád. Amennyiben rászánod magadat tanulásra, bátran kötelezd el magadat tartósan, megéri az időt és energiát befektetni.

Kedvező napjaid: 5., 9., 13., 15., 22.
 

 

        IKREK  

 


(május 21. - június 21.)

Rád férne a pihenés, igaz? Így, ha még nem volt alkalmad eddig erre, akkor a nyár utolsó meleg havában mindenképp találj rá alkalmat és helyet! Ne keress kifogásokat, hisz erőd végén jársz, s mindenképpen szükséged lenne arra, hogy kellőképpen feltöltődj friss energiával. Ha hódítani lenne kedved, most ne fogd vissza magadat, ha még szingli vagy, biztos, hogy rád talál a szerelem. A párkapcsolatban élőkre is romantikus, izgalmas napok várnak, sok pozitív fordulattal, sőt, akár a tartós elkötelezettség lehetőségével. Ha még nincs, jöhet a közös otthon, gyermek, esküvő...

Kedvező napjaid: 3., 6., 10, 20, 21, 28.
 

 

        RÁK  

 


(június 22. - július 22.)

Túl vagy a nyár jelentős részén, s bár kissé úgy érezheted, kiégtél, a mélyben még vannak komoly energiatartalékok, jó ötletek. Általában nem jellemző rád, hogy kétség övezné döntéseidet, most mégis, többször is elbizonytalanodhatsz, megtorpanhatsz, pedig ha fel mered vállalni önmagadat, nem lehet semmi gondod. Akik még keresik az igazit, most megtalálhatják, a hónap második fele nagyon kedvező erre. A nagy rátalálás igaz lehet egy új munkára vagy lakhelyre is! Amennyiben most utazol netán épp külföldre költöznél, a legjobb időszakot biztosítják ehhez az égiek 22-e után.

Kedvező napjaid: 4.,15., 17., 24., 27.

 

        OROSZLÁN 

 


(július 23. - augusztus 22.)

A bolygók kellemetlen hatása miatt augusztus első napjaiban váratlan konfliktushelyzetekbe bonyolódhatsz, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a fejszének elveszett a nyele... Határozottságodnak köszönhetően szerencsére minden nehézségen hamar túllépsz, amit kell, azt megoldod, akár másokkal közösen összefogva. Augusztus 6-tól jelentős kérdésekben kell majd döntened, semmit ne hamarkodj el! Kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy kipihend magadat, és sok időt tölts családoddal. Készülj fel arra, hogy augusztus utolsó napjai munka terén megterhelők lehetnek, de semmilyen befektetett idő és energia nem fog kárba veszni!

Kedvező napjaid: 4., 5., 8., 11., 19., 25.

 

        SZÛZ  

 


(augusztus 23. - szeptember 22.)

A meleg idő szerencsére nem vet vissza, megmutathatod a nagyvilágnak sokoldalúságodat, kreativitásodat és rugalmasságodat, ráadásul sokakat le is nyűgözöl. Az előzőek együttesen komoly lehetőségeket tartogatnak számodra. Különösen anyagiak tekintetében várhatsz pozitív irányú változásokat, ne utasíts vissza semmilyen új munka vagy másodállás lehetőségét. Augusztus hava magában hordozza az előrelépés és fejlődés lehetőségének teljes tárházát, s nemcsak karrier, hanem szerelmi téren is. A magányosok most megtalálhatják párjukat, különösen a hónap első felében jók az esélyek, érdemes nagyot álmodni.

Kedvező napjaid: 6., 9., 14, 16., 23.

 

        MÉRLEG 

 


(szeptember 23. - október 22.)

Másoknak is feltűnik, milyen jókedvű vagy, tele erővel, remek gondolatokkal. A továbbra is tomboló kánikula neked bizony nem árt meg. Jelentős, egyben pozitív energiák segítik mindennapjaidat, hatalmas eltökéltség és óriási akaraterő jellemez augusztus folyamán, köszönhető a bolygók pozitív hatásának. Kreatívvá válsz, új ötleteiddel képes leszel lenyűgözni környezetedet, feljebb léphetsz a ranglétrán. Szerelemben ösztönösség és szenvedély lesz úrrá rajtad, ha még magányos vagy, nagy lehetőséget kapsz egy új és különleges érzelem megjelenésére a hónap során!

Kedvező napjaid: 18, 24, 27, 29.

 

        SKORPIÓ  

 


(október 23. - november 22.)

Egy lelki bonyodalmat okozó konstelláció a hónap első napjaiban feszültségek felhalmozódását idézheti elő benned, - morgolódás, harag, ellenállás érzései mind előbújhatnak belőled. Rettentő makaccsá válhatsz, egyáltalán nem hallgatsz másokra, csak mész a saját fejed után. Robbanékonyság fog jellemezni, s emiatt hajlamos lehetsz arra, hogy idegeid teljesen felmondják a szolgálatot a túlhajszoltság miatt. Keress időt a pihenésre, szabadidődet viszont csak olyanokkal töltsd, akik fontosak számodra, emellett semmit nem vesznek el tőled, kizárólag adnak neked! A hónap vége nyugalmasabbnak ígérkezik, sőt, ha magányos vagy, végre a szerelem is befut Vénusz segítségével.

Kedvező napjai: 4., 10., 13., 21., 24.

 

        NYILAS  


(november 23 - december 21.)

Meglehetősen vegyes hatások jellemzik a nyár utolsó, intenzív szakaszát, mindennapjaidat jó és kellemetlen élmény egyaránt övezni fogja, ám te ne keseredj el, ha apróbb bosszúságok érnek. Tekints ezekre tapasztalatként, a fejlődés lehetőségeként. Bár folyamatosan tele leszel energiával, ugyanakkor könnyen szétszórttá válsz, s nem abba fekteted az erődet, ami igazán fontos lenne. Augusztus kiválóan alkalmas arra is, hogy régi terveidből egyet-kettőt megvalósíts, s újra teret engedj fantáziádnak. A magányosok szerelmi élete 16-a után lendülhet fel, a párban élőkre pedig romantikus időszak vár.

Kedvező napjaid: 1., 14., 26., 27., 29.

 

        BAK  

 (december 22 - január 20.)

Új dolgokon töröd a buksidat? Változásra vágysz? Nos, ebben nincs semmi furcsaság, hisz augusztus folyamán mozgásigényed és kalandvágyad jelentősen megnő, legyen szó új munkalehetőségről, tanulmányok megkezdéséről, vagy épp érzelmekről. Kiemelkedően jó időszak vár rád, végre a szerencse is melléd szegődik, s ez garantált. Munkahelyi teljesítményed megnő, anyagi ügyeid jelentősen fejlődhetnek. Ne légy rugalmatlan, ez most csak hátráltathat az előre lépésben. Vedd figyelembe mások érdekeit is, és családodat se szorítsd háttérbe. Mindent kezelj a helyén.

Kedvező napjaid: 1., 13., 19., 24., 30.
 

 

        VÍZÖNTÕ  

 


(január 21 - február 18.)

Augusztus első napjaiban számos kellemetlen pillanat bonyolíthatja az életedet, régi problémák kerülhetnek elő a süllyesztőből, melyek lezárása nagyon időszerű, a struccpolitika pedig teljesen felesleges. Ha ez most sem sikerül, később csak még nagyobb gondokat okoznak. 22-e után viszont sokkal szerencsésebbé válik a helyzeted, és munka valamint szerelem területén is jelentős fordulatok következhetnek be. Különösen a párjukat még keresőkre várnak nagyszerű lehetőségek, nem várt helyeken és nem várt pillanatokban jöhet valaki, aki alaposan átformálja a gondolatokat...

Kedvező napjaid: 6., 12., 18., 23., 30.


 

        HALAK  

 


(február 19 - március 20.)

Augusztus hónapja maga lehet a Kánaán számodra! Kiváló időszak vár rád, több kedvező lehetőség kerül az utadba, élj az alkalommal, hisz régóta vártad már, hogy végre fordulóponthoz érjen életed! Gyökerestül tudod most megváltoztatni mindennapjaidat, új emberekkel ismerkedhetsz meg, tanulhatsz, felfedezhetsz bármit. Ha munkahelyváltáson, saját vállalkozás indításán, netán költözésen töröd a fejed, vágj bele nyugodtan, most mindenben sikeres lehetsz! A szinglik párra lelhetnek a hónap középső szakaszában.

Kedvező napjaid: 12., 24., 25., 26. 

Forrás: Ezoterikus.hu