Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - július 9

Közzétéve: 2019. 07. 09. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 100 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - július 9., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(március 21. - április 20.)

Tele leszel energiával, vonzó, csinos, fantáziadús vagy már reggeltől. Úgy érzed tiéd a világ, nincs lehetetlen számodra. Ezen a napon a pénzügyek terén lehetsz nagyon sikeres, mások kissé irigyelni fognak.

Napi tipp: hívd el a barátnőidet, és menjetek uszodába. Húzzatok le jó sok hosszt, ami testnek is, léleknek is üdítő lesz... és még beszélned sem kell.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(április 21. - május 20.)

Ma nincs akadály előtted, lazán, könnyedén éred el a sikereket. Elsősorban a kommunikáció az a terület, ahol ezen a napon nagyon eredményes és sikeres lehetsz. Beszélj, írj, vedd elő diplomatikus stílusodat, be fog válni.

Napi tipp: ne ragaszkodj dolgokhoz, az a lényeg, hogy mit érzel legbelül, nem az, hogy mit gondolnak mások.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(május 21. - június 21.)

Ma délelőtt kizárólag a hivatásodra, szakmai kérdésekre koncentrálsz, de nagyon jól teszed, hiszen most olyan ajánlatot kaphatsz, amely anyagilag komoly előrelépést jelent hosszútávon is. Otthonod és a családod kap délután központi szerepet, ők is megérdemlik a figyelmet.

Napi tipp: Nézd pozitívan a dolgokat, mert mindenben van valami jó, csak meg kell találni!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(június 22. - július 22.)

Tegnap sem volt másként, de még ma is pörögsz, energikus vagy, egy percet sem tudsz pihenni. A hivatásodba, bekapcsolódhat egy új vonal, ám ne aggódj, ebben is remekül megállod a helyed. Hagyd, hogy a lehetőségek megtaláljanak.

Napi tipp: semmiképp ne nézz romantikus filmet, sőt kerülj minden olyan hírt, amiben bajba jutott emberekről, állatokról van szó! Még elérzékenyülsz a kelleténél jobban...


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon kreatív és energikus vagy, a környezeted szinte rád sem ismer. Pörögsz, egy percet sem tudsz pihenni, minden pillanatban a munkáddal, vagy a családi ügyekkel vagy elfoglalva, és sorra rendbe is hozod a problémás dolgokat.

Napi tipp: este kicsit lassíts és figyelj jobban a részletekre. Pörögve is lehet jól élni, és figyelni másokra, főleg a szeretteinkre.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Kiegyensúlyozott, nyugodt, és elégedett vagy. Ebben az időszakban hosszútávú tervek alapjait rakhatod le, ezen a napon stabilizáló hatású változások történnek, a lelked is megnyugszik végre.

Napi tipp: reggel szánj elég időt a szekrény előtti ácsorgásra, hidd el megéri, mert olyan darabokra lelhetsz, amiről már meg is feledkeztél, pedig még az árcímke is ott lóg rajta.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

Otthonoddal kapcsolatos problémáid támadhatnak. Amennyiben költözést, adás-vételt, bővítést, átépítést tervezel, ez most nem az elképzeléseid szerint fog alakulni. Légy óvatos, mert könnyen félrevezethetnek!

Napi tipp: egy nagy beszélgetés sokat segíthet rajtad és a környezeteden. A legjobb alkalom egy közös este és vacsora elköltésére. Szervezd meg!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(október 23. - november 22.)

Ma támaszkodhatsz kreatív gondolataidra. Ez segít a vállalkozásodban és a mindennapi teendőidben. A fantáziád segítségével sok megoldatlan probléma végére pont kerül, ami megnyugtat, és lelkileg kiegyensúlyozottá tesz.

Napi tipp: figyelj jobban az otthonodban történtekre és légy kíméletes magadhoz. Ma ne kezdj bele az elmaradt házimunkák elvégzésébe. Majd hétvégén...


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(november 23 - december 21.)

Kreatív vagy, tele ötletekkel és új elképzelésekkel, amelyeket most képes vagy megvalósítani. Óriási lendületet vettél már tegnap, most megmutatod a világnak, mit tudsz, milyen rejtett képességekkel bírsz.

Napi tipp: semmiképp ne dönts egyedül. Ne hezitálj segítséget kérni, abszolút nem ciki, sőt, a barátaid örülni fognak neked.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(december 22 - január 20.)

Ebben az időszakban fantasztikus meglátásaid vannak, s remek összefüggéseket fedezel fel, amelyeket a kommunikáció során jól tudsz kamatoztatni. Ma minden apróságot a javadra fogsz tudni fordítani.

Napi tipp: sokan imádják a társaságodat. Neked is jól fog esni a közös parti, amire invitálnak.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(január 21 - február 18.)

Pörögsz, ötletekkel van teli a fejed napok óta, de ma már képes vagy egy kicsit pihenni, most nem csak szigorúan az eszedre, de már a fantáziádra is tudsz hallgatni. Nincs akadály előtted, azt valósíthatod meg, amit csak akarsz, és még támogatókra is lelsz.

Napi tipp: ha kicsit lazább vagy, akkor is eredményes lehetsz szinte mindenben. Eressz a szorításon, és a te közérzeted is sokkal jobb lesz.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - július 9., kedd
(február 19 - március 20.)

Ne légy elégedetlen az eddigi eredményeiddel, inkább lásd be a tehetségedet, és haladj tovább a kijelölt utadon. Mindig figyelj a pozitívumokra, ebből meríts energiát! Több van benned jóval, mint gondolnád.

Napi tipp: ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, inkább élvezd a pillanatokat is, ne csak a nagy napra várj!Bezárás