Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - június 9

Közzétéve: 2019. 06. 09. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 99 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(március 21. - április 20.)

A továbbiakban előre nézz, csak az előtted álló útra koncentrálj! Ez az egyetlen módja, hogy befejezd, amit már régen elkezdtél. Ne torpanj meg az első akadálynál, se a másodiknál! Azért vannak, hogy tanulj belőlük. Ezen a hétvégén nagyon sokat tudsz gondolkodni, tűnődni mindenféle dolgon, s ezeknek eredménye is lesz.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(április 21. - május 20.)

Pontosan tervezd meg, hogy mivel és mennyi időt szeretnél tölteni, csak nehogy valamit kihagyj a tervekből. Magánéleted ma kiemelt szerepet kap, figyelj szeretteidre! Ez a hétvége szigorúan a pihenés ideje. Nem vagy te perpetuum mobile, hogy állandóan dolgozz, vagy ha épp látszólag nem azt teszed, akkor a fejedben biztos, hogy az összes fogaskerék körbe-körbe forog.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(május 21. - június 21.)

Amennyiben rossz döntést hoztál az elmúlt napokban, be kellene vallanod, szembenézned a hibával és annak következményeivel. A tagadással most nem érhetsz el semmit. Komoly kérdőjeleid vannak, mert nem tudod, hogy a döntéseidet valóban jól hoztad-e meg. Miért nem beszéled ezt meg egy bizalmasoddal?


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(június 22. - július 22.)

Nyugodtan kényeztesd magad, a csillagok is ezt javasolják: reggel kiadós fürdő, este szakíts időt egy masszázsra, finom étkekre, kiadós pihenésre, kellemes kikapcsolódásra. Emellett régóta készülsz már egy vallomásra? Vénusz segít abban, hogy a kommunikáció tiszta és bonyodalommentes legyen, így legyen szó szerelmi vagy baráti érzelmekről, minden kérdőjeledre választ kapsz, ha kimondod, ami a szívedet nyomja. Légy őszinte ma mindenkihez!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(július 23. - augusztus 22.)

Óvatosan bánj a kiadásokkal, mert most nagyobb fizetnivalóid akadnak, amelyekre nem igazán számítottál. Igyekezz jobban beosztani a pénzed, minden lépést fontolj meg! Nem érted, mi a csuda történik, de több dolog is meghibásodik most körülötted, pedig nem érzed, hogy te magad lennél ennek okozója. Vannak ilyen pillanatok az ember életében, egy módon tudsz ez ellen védekezni, mégpedig úgy, hogy nem a kötelezettségeidet hajtod, hanem a hétvégének megfelelően lazsálsz.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Otthonodban, esetleg munkahelyeden vagy vállalkozásod terén nagyszabású terveidet erőfeszítések árán ugyan, de keresztül viheted. Később pedig Te arathatod le a győzelem babérjait. Azért egy kis pihenés is férjen bele az idődbe! Légy büszke eredményeidre, hisz abszolút tudod tartani a határidőket, s megfelelsz mindenki elvárásainak.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(szeptember 23. - október 22.)

A csúcsra fogsz törekedni és mindent maximálisan szeretnél teljesíteni, ezért most erős megterhelés alatt vagy, főleg otthon! Iktass be egy kis pihenést is: Mindenképpen mozdulj ki otthonról, nehogy a négy fal közt töltsd a hétvégét! Rengeteg fesztivál, szórakoztató program vár rád országszerte, nem lehet kifogás az, hogy messze van, vagy senki nem menne el veled.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(október 23. - november 22.)

Ma a stressz és a konfliktusok uralkodhatnak a napodon, de beszélgetéssel és egymás meghallgatásával megoldódnak az ügyek. Csak egy kis időt kell szánnod a többiekre, figyelj szeretteidre! Ugyan nem vagy a legjobb és legenergikusabb formában ezen a hétvégén, mégis rengeteg apró-cseprő dolgot el tudsz intézni, leginkább családoddal, otthonoddal összefüggésben.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(november 23 - december 21.)

Anyagi háttered egyre stabilabb és megnyugtatóbb, érdemes lenne most már hosszabb távra tervezni, és tartalékot képezni. Képes vagy régi hibáidból tanulni, igaz? Normál esetben a hétvége a pihenésé, azonban most kibontakoztathatod kreativitásodat, akár otthonoddal összefüggésben, akár munka terén. Mostanában csupa olyasmivel foglalkoztál, ami nem tudott magával rántani, épp ezért itt az ideje, hogy kitalálj valami újat, s hagyd magad sodortatni az árral.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(december 22 - január 20.)

Reggeltől késő estig rengeted dolgod lesz, - ha nem munkahelyeden, akkor otthon, - és sokkal nagyobb erővel kell összpontosítanod a feladataidra, hogy azt a célt érd el, amit beterveztél. Emellett sokkalta jobban oda kell figyelned egészségedre, mint eddig. Könnyen megeshet, hogy Merkúr erőteljes hatására egyértelmű jelei mutatkoznak testi problémáidnak, ez persze lehet valódi, orvosolandó gond, de csak az egyszerű fáradtság jele. Tisztító tea és alapos alvás, sokat segíthetnek!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(január 21 - február 18.)

Lehet, hogy egy nem kívánt program okoz némi gondot és fennakadást, de azért mégse napold el. Nem lesz annyira rossz, mint amennyire tartasz tőle. Ugye tudod, hogy semmi nem történik véletlenül? Ha kell, akkor legyen hobbid a középpontban, vagy a család, netán a szerelem. Mindegy, hogy melyiket választod, elszalad az idő, s vasárnap este döbbensz rá, hogy annyira elmerültén valamiben, hogy semmi másra nem jutott időd.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - június 9., vasárnap
(február 19 - március 20.)

Kicsit adj többet magadra! Vegyél néhány új ruhát, cipőt, menj fodrászhoz. Meglásd, a megújulás nem csak külsőleg, hanem lelkileg is magasba emel... Ki ne szeretné azt, ha kényeztetik? Ebben bizony ezen a hétvégén lehet bőven részed, s nem csak energiával töltődsz fel, hanem még az ötletek is elkezdenek tobzódni a fejedben. De ne csak elvárd, hogy szeressenek, adj vissza a feléd áramló érzelmekből, hogy a mérleg nyelve kiegyensúlyozódjon.Bezárás