Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp június 10-től

Közzétéve: 2019. 06. 10. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 129 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Hivatásod vagy tanulmányaid terén fejtörést okozhat, hogy miként oldj meg egy kényes kérdést. A hét második felében a gondok nagy részétől könnyen megszabadulhatsz, különösen, ami a munkádat illeti. Párkapcsolati téren már nem ilyen egyszerű a helyzet. A munkahelyi gondokat ne vidd haza, mert csak növeled a feszültséget. A magányosok számára a hétvégén egy váratlan szerelem lehetősége bontakozik ki!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Jó és rossz egyaránt adódik a héten, szerencsére mindkettő cselekvésre sarkall. Egy váratlan kiadás sok örömöt hoz ugyan, de a pénznek bizony lenne jobb helye is... Lehet, hogy kénytelen leszel plusz munkát vállalni, így helyrebillentheted az anyagi egyensúlyt. A magányosok forgolódjanak sokat társaságban, különösen a hét vége ígér izgalmas találkozást. Az elkötelezettségben élők tökéletes harmóniát képesek teremteni kapcsolatukban.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

A hét jobbára kedvezően telik, környezeteddel kitűnő az összhang, feladataiddal jól boldogulsz. Egy kellemetlen hír ugyan ronthat egy kissé kedveden a hét közepén, de szerencsére hamar túlteszed magad rajta. A közlekedésben viszont nincs helye a könnyelműsködésnek, szabálytalankodásnak, mert könnyen megeshet, hogy a tilosban parkolásért, vagy szabálytalankodásért nagy árat fizethetsz.

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Ha támogatókra, segítőkre van szükséged valamihez, a hét végén érdemes körülnézned az ismerőseid vagy barátaid körében. Barátaiddal most különösen jó programjaid adódhatnak, lehet, hogy a hét végén buli bulit követ. Rád is fér ez a kikapcsolódás, ugyanis a hét első felében meglehetősen kellemetlen helyzetek adódnak, váratlan események borzolhatják az idegeidet, számos plusz munka szakadhat  nyakadba.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Kitűnő lehetőséged adódhat ingatlanvételre vagy egy befektetésre, lehetséges, hogy ismerőstől jutsz valamilyen információhoz. Ugyanakkor munka vagy tanulás terén már nem lehetsz annyira elégedett, mint a magánéletedben, szinte minden nap valamilyen kellemetlen akadályba ütközöl. Tarts ki, hisz a hétvégére minden rendeződik! Ekkor szánj időt a szórakozásra és a pihenésre is.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha munkahely változtatáson töröd a fejed, most aztán mindent bele! Itt a kedvező alkalom, hogy tegyél is a sikerért: olvasd az álláshirdetéseket, küldd el a különféle pályázatokra önéletrajzodat, most biztos, hogy igyekezeted nem vész kárba és valami bejön, ami kedvezőbb az eddigi lehetőségeidnél. Ne törődj ezen a héten pénzügyeiddel, mert energiádat most fontosabb célokra kell fordítanod. Emberi kapcsolatok terén ideje eleresztened valakit, aki mostanság csak hátráltatott...

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Ha már elkötelezett vagy, párkapcsolatodban hirtelen elhatározásra juthatsz: a hét vége alkalmas arra, hogy még szorosabbra fűzd a köteléket kedveseddel. A magányosok előtt is új lehetőségek nyílhatnak meg. Utazásokhoz, munkahelyváltáshoz vagy költözéshez viszont egyáltalán nem kedveznek a héten a csillagok. Fontos terveid, ötleteid megvalósítását halaszd a jövő hétre.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

A legszerencsésebb dolgokat ezen a héten egy utazás, új üzleti vagy baráti kapcsolat hozhatja számodra, vagy akár egy váratlanul jött bevétel is jó kedvre deríthet. Olyan hirtelenséggel változik minden körülötted, hogy alig tudod követni az eseményeket. Ha még magányos vagy most minden esélyed megvan arra, hogy befusson életedbe a szerelem. A párkapcsolatban élőkre is sok romantika vár.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Valamilyen családi esemény igazán kellemessé teheti ezeket a napokat. Lehet ez akár egy családtag születésnapja, vagy otthonod szépítése, új bútor vásárlása is. Ha történetesen most rendezed át a lakásodat, vagy költözöl, ez az új megoldás biztos sikert és örömöt hoz életedbe. A pozitív események mellett akad zűrösebb is: kollégáiddal keveredhetsz váratlanul összetűzésbe. Ne bocsátkozzon felelőtlen vitákba! Ha most mész szabadságra, akkor útitársaiddal ne kösd össze a bajszod!

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Ez a hét kiváló tanulmányokhoz, de tárgyalásokra is, egy régen óhajtott vágyad teljesülhet, akár szerződéskötés is kapcsolódhat hozzá. Ha vásárlásra szánod el magad - különösen a hét vége felé - az sikeres, eredményes lesz, és sokáig leled majd örömöd benne. Szerelem terén viszont feszültség adódhat. Több időt kellene fordítanod párodra vagy családodra, akik már egyre nehezebben viselik, hogy kevés idő jut rájuk.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Melléd szegődik a szerencse, csak észre kell venned a lehetőségeket.  Még akkor is számíthatsz a jó szerencsére anyagi téren, ha túl kockázatos ügybe kezdesz a következő napokban. Azonban egy valamire feltétlenül figyelj oda: könnyen megeshet, hogy meglehetősen kritikus természeted folytán bírálgatásba kezdesz, és ez sérti mások önérzetét. Figyelj fokozottabban a szavaidra, így egy komolyabb összeütközés elkerülhető.

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Hivatásodban sikeres hétre számíthatsz, könnyen tisztázhatod a múlt hét problémás kérdéseit, és még ellenlábasaiddal is meg tudsz egyezni. Sorra arathatod a sikereket, szakmai körökben különösen nagy esélyed van egyre több elismerésre. Érzelmek terén is szép napok következnek, ha még keresed az igazit, csütörtök és péntek kínál alkalmat arra, hogy megtaláld.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu