Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - február 10

Közzétéve: 2019. 02. 10. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 195 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(március 21. - április 20.)

Olykor vágysz egy kis egyedüllétre, azért igyekezz ne túlzásba vinni azt, a partnerednek vagy éppen családodnak, barátaidnak is szüksége van rád. Te lehetsz ma fókuszban é kell az, hogy néha kezedbe vedd az irányítást.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(április 21. - május 20.)

Jól érzed magad a bőrödben, sőt az elmúlt napok eredményei miatt is elégedett lehetsz. Szinte nem is mered elhinni, hogy életed legtöbb területe úgy alakul, ahogy szeretnéd. Légy büszke, ha van mire Mosolyogj, mert van rá okod!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(május 21. - június 21.)

Mindenki uralkodni szeretne fölötted és az ebből származó vitákkal vagy tele mostanság. Fogadd meg azt, ami hasznodra válik, ami nem, azt ereszd el a füled mellett konfrontáció nélkül. Nem hiányzik az összezördülés és a harag, - igaz?


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(június 22. - július 22.)

Rendkívüli jószerencsében lesz részed, érdemes lottózni vagy szerencsejátékban kipróbálni magad, mert a csillagok most veled vannak. Talán egy adósod lerója tartozását, vagy kiderül, hogy amit eddig bajnak hittél, az épp jól alakul.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(július 23. - augusztus 22.)

Ma nem csak a kötelességeidre összpontosítasz, hanem szabadjára engeded érzelmeidet is. Légy nyugodt, akinek kell, az érteni fog belőle. Ha valakivel végleg megszakítanád a kapcsolatot, ma megteheted a szükséges lépéseket.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Élvezed, ahogy pezseg körülötted az élet, teljesen magával ragad ez a nyüzsgés. Környezeted ámulva lesi, mivé is tudsz alakulni, ha akarsz. Hidd el, szeretik az emberek, ha a valós énedet mutatod, mert az a legjobbik oldalad.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(szeptember 23. - október 22.)

Semmit ne halassz el, mindenképpen végezz a feladataiddal, mert később sokkal nagyobb nehézségekbe ütközöl a megvalósításuk során. Ez egy olyan hétvégi nap, amikor az égik minden terved megvalósítását támogatják.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(október 23. - november 22.)

Közlekedj óvatosan, mert könnyen balesetveszélyes helyzetben találhatod magad. Ugyan nem te leszel az okozója, azonban elszenvedőjévé könnyen válhatsz. Lassan járj, tovább érsz - tartja a mondás, hát cselekedj is így.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(november 23 - december 21.)

Pároddal kapcsolatotok mélyülni látszik, igyekezzetek ezt megtartani, ehhez most a csillagok állása is megfelelő lesz. A párkeresők is szerencsével járhatnak, különösen a délutáni, kora esti időszakban! Add önmagad, így leszel a legszerethetőbb.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(december 22 - január 20.)

Vidáman és energikusan állsz ehhez a mai a naphoz, mégis megtörténhet, hogy kisebb bosszúságokkal kell szembenézned. Szerencse, hogy gyorsan túllépsz mindegyiken, és új kihívást keresel. Ma semmi sem állhatja utadat.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(január 21 - február 18.)

Ne keveredj személyes vitákba, mert sajnos csak a rövidebbet húzhatod. Most nem tudod érvényesíteni az akaratod, bármennyire is szeretnéd. Ha megsértenek, azt engedd el a füled mellett. Hidd el, ma különösen igaz, hogy jobb a békesség.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - február 10., vasárnap
(február 19 - március 20.)

Hivatásod területén, vagy akár családi körben elismerésekre számíthatsz, a befektetett munkád és energiád meghozza várva várt gyümölcsét. Sokan felmagasztalnak ma, és nem kell pironkodni a dicséretek miatt.Bezárás