Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp

Közzétéve: 2019. 02. 11. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 193 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Munkád ezen a héten nagy szerepet kap, de már hetek óta érzed, hogy nem maradhat minden a régiben. Ha esetleg épp új állást keresel, akkor ezekben a napokban komoly esélyed van, hogy rátalálj egy neked nagyon is megfelelő helyre. Teljes erővel kell beleugranod néhány feladat elvégzésébe. Semmiképpen se kapkodj, állíts fel inkább fontossági sorrendet! Karrieredet most megalapozhatod, s eddigi munkáid gyümölcse is learatható válik.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Ezen a héten szépen alakulhat egy induló, vagy javulhat meglévő párkapcsolatod. Most partnerednek is lesz ideje veled foglalkozni, használd ki az időt, amit rád tud szánni. Néha neked is szükséged van arra, hogy babusgassanak, szeressenek, csak veled törődjenek! Karrieredben szerdán vagy csütörtökön jöhet érdekes változás, figyelj oda az előjelekre, ha ügyes vagy, a magad javára fordítod a kialakuló helyzetet. Anyagi ügyekkel összefüggésben a pénteki napon számíthatsz hasznos információkra.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Már hétfőn reggel rossz lehet a közérzeted, eluralkodhat körülötted a feszültség, úgy érezheted, darabokban heversz, melyeket képtelen vagy összeszedegetni, pedig nagy szükség van helytállásodra munkahelyeden is, otthon is. Ez a fejetlenség részben a Te hibád, viszont csak rajtad múlik, mikor uralod újra a helyzetet. Nem várhatod, hogy valaki majd megszünteti a káoszt körülötted, neked kell ezt a feladatot sürgősen megoldani. Állj a sarkadra, ne mástól várj segítséget. Képes vagy bármit megvalósítani, létrehozni, hát cselekedj gyorsan, és mosolyogj sokat!

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Ne zárkózz be otthonod négy fala közé, különben előbb utóbb megesz az unalom. Valóban sok elintézetlen dolgod van, viszont szükséged van neked is friss levegőre, nem ülhetsz állandóan a feladatok tömege felett. Itt az ideje, hogy találkozz barátaiddal, esetleg meglátogasd rég nem látott rokonaidat is! Ha módodban áll, akkor utazz el néhány napra, így feltöltődhetsz kellő energiával, és más színben fogod látni a világot. Ha ez utóbbit megejted, ne menj egyedül!

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Meglehetősen mozgalmas hét áll előtted, karriered is fellendülhet, új lehetőségek közül kell választanod. Meghívást kaphatsz egy kedves összejövetelre, melyen szívesen részt veszel, és jól fogod magad érezni! Barátaid is örülnek, hogy végre újra láthatnak, hisz az elmúlt hetekben elég sok munkád vagy tanulnivalód volt, s most itt az ideje a kikapcsolódásnak is! Családod is szükségét érzi segítségednek, így próbáld mindenki igényét kielégíteni. A hétvége egyik napja viszont szóljon kizárólag rólad és pihenésedről!

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Légy óvatos és körültekintő ezen a héten. Belebonyolódhatsz valami olyan dologba, ami ugyan izgalmasnak tűnik, de sokkal inkább veszélyes és kockázatos! Ne kezdj ki senkivel, akiről például biztosan tudod, hogy van párkapcsolata. Csak felbőszíted, s haragosoddá teheted! De munkahelyeden vagy vállalkozásodban sem célszerű konfliktust kezdeményezni, mert könnyen válhat belőled vesztes. Egyszerűen csak légy nyugton a következő napokban, majd jövő héten ráérsz izgágáskodni, és sikereket bezsebelni. Mindent a maga idején, nem igaz?

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Úgy tűnik, képes vagy arra, hogy egy teljesen nyugalmas időszakban is bajba sodrod magad! Megint gondolkodás nélkül mentél a saját fejed után, s csak amikor gond van kezdesz el azon mélázni, vajon mit is csináltál rosszul!? Ám szerencsére hamar rájössz a hibára, s Te képes vagy tanulni a saját károdból. Nem árt, ha bocsánatot kérsz azoktól is, akiket esetleg megbántottál. Ha nem teszed, számodra fontos emberek fordíthatnak hátat neked örökre. Csütörtökre új erőre kapsz, s bebizonyítod, érdemes vagy mások bizalmára.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Fantáziád ezen a héten útnak indul, egyenesen szárnyakra kap, sok új ötlettel rukkolsz elő. Emellett szíved, lelked megérintheti valaki, még akkor is, ha már párkapcsolatban élsz! De lehet, hogy rossz lóra teszel! Nézz utána, hogy biztos független e kiszemelted?! Ha már biztos vagy benne, hogy igen, akkor indulj meghódítására. Ugyanilyen intenzitással vesd bele magad munkádba is, ne halogasd az elvégzendő feladatokat! Szerdán megnő a baleseti rizikófaktor, semmilyen nem megszokott fába ne vágd a fejszéd!

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Vigyázz, hogy kinek, s miként mondod el a véleményedet, mert akaratlanul is megbánthatsz olyan személyt, aki fontos számodra, s visszakozni már nagyon nehéz lesz! Még akkor is inkább fogd vissza magad, s tartsd meg véleményed, ha tudod, hogy igazad van, ne akarj semmit bizonygatni. Most akkor teszed jól, ha inkább visszavonulót fújsz, átgondolod lehetőségeidet és mérlegelsz. Ez okos és nem elsietett döntéseket jelenthet, melyek hosszútávon megalapozhatják életedet. Hidd el, néha érdemes csendben maradni, s figyelő álláspontra helyezkedni!

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Eljött az ideje annak, hogy elismerjék munkád vagy eredményes tanulásod! Keményen megdolgoztál a sikerekért, a megérdemelt jutalmat is megkaphatod érte, ebben nagy segítségedre lesz Jupiter jótékony hatása is. A keddet követő napokban sziporkázni fogsz, mindenhol felkeltheted az emberek figyelmét! Kivívhatod elismerésüket, sőt támogatókra is találhatsz további terveid eléréséhez. A hétvége legyen a lazításé, menj társaságba, új barátokra tehetsz szert.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Ha nincs párkapcsolatod, akkor nézz jól körül környezetedben, mert valaki bizony sóvárog utánad, s ennek már adta jelét, csupán te nem láttad a fától az erdőt. Csak akkor ugorj bele ebbe a viszonyba, ha nem okoz lelki törést, hogy rövid kaland lehet, kevésbé valószínű a tartósság. Viszont rettentően fogod élvezni, hogy végre veled is foglalkozik valaki! Akik már párkapcsolatban élnek, ott is szükség van az érzelmek mozgósítására, és alapos beszélgetésekre, a hogyan tovább kérdéséről. Munka terén is amolyan húzd meg és ereszd el állapot lesz jellemző, alkalmazkodj az épp aktuális körülményekhez, ezzel jársz a legjobban.

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Ezen a héten majd kicsattansz az energiától és tettvágytól, s ezt olyan dolgok és feladatok elvégzésére kellene fordítanod, melyeket az elmúlt hetekben csak halogattál. Intézd el kötelezettségeidet, s ennek ellenére még a hétvégére is marad elég energiád a szórakozásra, kikapcsolódásra! Fontos, hogy eleget pihenj, hisz Mars hétvégi negatív hatása egészségi problémákat, fejfájást, emésztési gondokat okozhat. Ha belefér az energiádba, tarts valamilyen egészségkúrát szombaton és vasárnap.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu