Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Februári horoszkóp

Közzétéve: 2019. 01. 30. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 205 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogyan alakul a tél utolsó hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Február havi horoszkópodból most kiderül...

        KOS  

 


(március 21. - április 20.)

Ha kisebb, nagyobb problémákkal, fura akadályokkal kerülsz szembe, ne futamodj meg, állj szembe velük, és győzd le őket! Ezen gondok megoldásához akár családodtól vagy barátaidtól is kaphatnál segítséget, ha kérnél, de kellő bátorsággal, egyedül is boldogulsz. A múltban szőnyeg alá söpört dolgokból előkerülhet néhány fejezet, s némileg felbolygathatják a mindennapokat, de a februári hónap alkalmas arra, hogy a régóta függőben lévő ügyeket kedvezően, és mihamarabb lezárj.

Kedvező napjaid: 3, 7, 15, 16, 20, 24.

 

 

        BIKA  

 


(április 21. - május 20.)

Februárban sokkal több megértést és toleranciát kell tanúsítanod közvetlen környezeteddel szemben, legyen szó családról, barátokról vagy éppen szerelemről. Pénzügyeid kissé összekuszálódhatnak, egy váratlan kiadás miatt. Ha ez egy kölcsön lenne, melyre valaki igényt tartana, most mondj nemet, nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonodat.
    
Kedvező napjaid: 1, 4, 19, 26, 27.
 

 

        IKREK  

 


(május 21. - június 21.)

Február elején használd ki Merkúr jótékony hatását, mert eredményesen intézheted karrierrel összefüggő ügyeidet. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra a hónapban, élj vele! Új üzleti kapcsolatok köttethetnek, melyekből komoly haszon válhat még. Ha most nincs párod, annak megismerésére a hónap második fele különösen alkalmas. A párban élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak.
    
Kedvező napjaid: 8, 11, 13, 24, 28.

 

        RÁK  

 


(június 22. - július 22.)

Február első fele nem tartogat jelentős változást, de 11-e után valahogy minden egyszerre derűsebbnek látszik, és könnyebben kivitelezhetők a mindennapi feladatok. Alapjaiban kell néhány dolgot megváltoztatnod magad körül, többek közt köss fegyverszünetet önmagaddal és környezeteddel, legyen szó önkritikáról, kis vagy éppen nagy nézeteltérésekről. Ez lelkivilágodnak is jót tesz, s másokkal közösen hamarabb találsz megoldást a problémákra.
    
Kedvező napjai: 5, 6, 13, 21, 27, 28.

 

        OROSZLÁN 

 


(július 23. - augusztus 22.)

Nagyon mozgalmasra sikerült az év első hónapja? Februárban végre lazíthatsz egy kicsit, érzelmek terén, munkában és tanulásban is némileg könnyebb heteknek nézel elébe. Az elmúlt két hónapban felgyülemlett feszültség enyhülni látszik. Pénzügyeid most új alapokra kerülhetnek, hisz a Merkúr ebben sokat segít. Mindemellett megérdemelnél egy kis pihenést, használd ki a hétvégéket, akár barátaiddal, családoddal, vagy partnereddel.

Kedvező napjaid: 2, 5, 10, 15, 20, 23.

 

        SZÛZ  

 


(augusztus 23. - szeptember 22.)

A zimankós február során különösen anyagiak terén nyílhatnak meg előtted kedvező lehetőségek, nagyszerű változásokat hozhat ez a hónap, ne hagyd ki a lehetőséget, olyan ajánlatot kaphatsz, melyre hónapokig nem lesz újabb példa. Régóta vágyott céljaidat valósíthatod meg, melyek kedvező irányba terelhetik életedet, ráadásul éppen problémás pénzügyeidet is rendbe hozhatod.
        
Kedvező napjaid: 7, 8, 11, 16, 20, 27.

 

        MÉRLEG 

 


(szeptember 23. - október 22.)

Akadályokkal, sok értelmetlennek tűnő konfliktussal teli, nehézkes, lelkileg leterhelő hónap vár rád, összetűzésekbe, vitákba bonyolódhatsz. Még akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról 17-e körül, de, ha alaposan odafigyelsz magadra, akkor ez elkerülhető. Figyelj anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél körültekintőbb. Ha van párkapcsolatod, ne keresd a konfliktushelyzetet.

Kedvező napjaid: 7, 9, 13, 15, 20.

 

        SKORPIÓ  

 


(október 23. - november 22.)

Nagyszerű, fordulatokban bővelkedő időszak következik, szellemi fejlődésedre, tanulásra, régóta vágyott önmegvalósításra kedvező február hava. A lélek mélységeinek kutatására is érdemes időt szánnod. Az ösztönzés belülről indul, s hasznodra válik, ha hallgatsz rejtett érzékeidre. Ha van párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, aki még magányos, annak a hónap második hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre.     

Kedvező napjai: 4, 8, 12, 19, 28.

 

        NYILAS  


(november 23 - december 21.)

Mostanában egy helyben toporogtál, s végre eljött a változás ideje. Jelentős fordulatokat hozhat február hava. Anyagi és üzleti ügyeid pozitív irányba indulnak, s ez feloldhatja régóta húzódó feszült hangulatodat. Jól teszed, ha szeretteidre is egy kicsivel több időt szánsz, hisz az év elején igen elfoglalt voltál. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban pozitív időszakot zárhatsz, régóta húzódó ügyeknek is pontot tehetsz a végére.
        
Kedvező napjaid: 3, 15, 17, 21, 23, 26.

 

        BAK  

 (december 22 - január 20.)

Vénusz jótékony hatásával érzelmi életed felpezsdülése mellett segíthet abban is, hogy megfontolt döntéseket hozz olyan ügyekben, melyeket eddig halogattál, kerülted azok megoldását. Saját magaddal is törődj végre többet, megérdemled a kényeztetést, érzelmeidet is jól tudod felügyelni. Pénzügyek terén enyhe javulás mutatkozik, így megengedheted magadnak, hogy néhány napos szabadságra menj.
    
Kedvező napjaid: 1, 7, 12, 16, 24, 27.
 

 

        VÍZÖNTÕ  

 


(január 21 - február 18.)

Hirtelen felébredsz Csipkerózsika álmodból, sok dolgot tisztán fogsz látni. Kezdj valami új dologba, gyorsan! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására ez a hónap kiváló. Bár, ami a pénzügyeket illeti, nem vagy épp stabil helyzetben, de most kifejezetten jó lehetőséget kaphatsz arra, hogy plusz bevételeid legyenek, melyek megkönnyíthetik a mindennapokat. Hivatalos ügyek intézésébe ne most kezdj, csak bosszúságok érnének.
    
Kedvező napjaid: 12, 14, 19, 24, 28.


 

        HALAK  

 


(február 19 - március 20.)

Próbálhatod a jó dolgokat halogatni, azonban február a változtatás ideje. Ha módosítanál életmódodon, esetleg fogyókúrára, böjtölésbe kezdenél, vagy munkahely váltást tervezel, kiváló időszak veszi kezdetét. Ugyanakkor hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért ezzel légy körültekintőbb, sőt, ha teheted, inkább tartalékolj.
    
Kedvező napjaid: 4, 11, 16, 18, 20, 25.

 

Forrás: Ezoterikus.hu