Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Pénzhoroszkóp 2019 - Sok pénzed lesz vagy kevés? Tedd le a BŐSÉG alapjait!

Közzétéve: 2018. 11. 05. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 440 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melyek a 2019-es esztendő buktatói, kiemelkedő pillanatai, illetve trükkjei? Hol húzd meg a határt? Hol érdemes beruházni vagy épp óvatosnak lenni? Költekezés vagy spórolás mellett tedd le a voksod? Olvasd el saját anyagiakkal összefüggő horoszkópodat! 2019-ben értsd meg, hogy a BŐSÉG a lényeg, nem a pénz!

A 2019-es esztendő meglátásom szerint sokkal több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol... de csak az év első felében igaz ez az állítás!  Az eleinte többször is jelentkező bizonytalanságot és félelmet a Merkúr évének megérkezése (március 20.) feloldja, épp ezért NE add fel az álmokat, legyenek új remények és új törekvések életedben, nem csak magánéleti, hanem társadalmi és globális szinten egyaránt!

Kívánom nektek, hogy Ti is tudjatok élni a 2019-es esztendő lehetőségeivel! Kattints a saját Napjegyedre, s ismerd meg részletes, 2019 évre szóló pénz- és bőség horoszkópodat!


 

Kos Horoszkóp

Bika Horoszkóp

Ikrek Horoszkóp

Rák Horoszkóp

Oroszlán Horoszkóp

Szűz Horoszkóp

Mérleg Horoszkóp

Skorpió Horoszkóp

Nyilas Horoszkóp

Bak Horoszkóp
vizonto
Vízöntő Horoszkóp

Halak Horoszkóp

 

Forrás: Ezoterikus.hu