Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

5 fontos asztrológiai tényező - Horoszkóp 2019

Közzétéve: 2018. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 589 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak számára az asztrológia szimpla jövendőmondás – vagy bejön, vagy nem alapon. A születési képlet remek jellemrajzot ad az egyénről, s kiváló önismeretre lehet szert tenni segítségével, az aktuális bolygómozgások által megüzent információkat sokféleképpen lehet értelmezni, alkalmazni. Mi az az 5 fontos tényező, amire feltétlenül oda kell figyelni 2019-ben?

Asztrológusként, Life coach-ként, tanácsadóként vallom, hogy 2019 a gyarapodás ideje, a lassú, de mégis látványos eredményt hozó cselekedetek pillanata. Egy olyan esztendő, amikor az egyetlen okos, megfontolt és bölcs döntés az, ha a 2017-ben elvetett magokat, valamint a 2018-ban szárba szökkent dolgokat tovább ápolgatjuk. Te bevállalod a változást?

A bolygók, - így pedig mozgásuk, együttállásaik vagy épp összefeszüléseik - segítségével könnyen lehet elősegíteni vagy akár fokozni a lelki fejlődést, a karrierrel összefüggő előrelépési lehetőségeket. Segítenek összehangolni a terveinket, céljainkat, utat mutatnak a nagyobb kihívások irányába, jelzik az akadályokat, és segíthetnek rálelni és megérteni egy-egy konkrét esemény értelmét.

Minden új esztendő egyenlő az új távlatokkal. Ha ismered a 2019-es esztendő legfontosabb asztrológiai eseményeit, akkor ezek támogatásával sokkal tudatosabban kezdheted tervezni a feladataidat, vagy akár meglévő gondjaid megoldását, illetve nézhetsz új tennivalók után. Most sem felejtem megemlíteni, hogy utolsóként, de nem utolsó sorban az önismereti rész az, amiben az asztrológia mindig a segítségünkre lesz.

Az 5 legfontosabb feladat 2019-ben:

  • okulj a vétkekből, s ne kövesd el azokat ismét
  • éld tudatosabban és szervezettebben a napjaidat, képes vagy ezt megtenni
  • fogadd el önmagadat és környezetedet
  • figyeld meg a felszín alatt működő mozgatórugókat, így megérted a változások okát
  • gyarapítsd szellemi tudásodat, így minden más terület is növekedésnek indul

2019 a MERKÚR éve

A hagyományok szerint 2018 a szerelmes és érzelmes VÉNUSZ éve volt. 2019. március 20-a és az ezzel azonos időben kezdődő asztrológiai Merkúr év fókuszában a kommunikáció, az eszmecserék, s nem utolsó sorban a megértés és elfogadás áll.

Meg kell különböztetned a lényegest a lényegtelentől, s a „kevesebb néha több” elve alapján kell működnöd és működtetned a dolgaidat. Ebben a periódusban már nem csak dereng az alagút végén a fény, hanem kézzel fogható közelségbe kerül. Kiemelkedő szerepet kap a szellemi tőke kiaknázása, valamint a kommunikáció átreformálása.

Jupiter a Nyilasban 2018.11.08 és 2019.12.03. között

Jupitert, mint a SZERENCSE bolygóját tartjuk számon. A Skorpió Jupiter átalakulásra ösztönzött minket 2018-ban, hathatós támogatásával a legmélyebb gödörből is ki lehetett mászni. Mert igenis minden alagút végén létezik fény, csak menni és menni kell, aztán úgyis megtalálod.

A Jupiter a Nyilasban nyíltságot és szilárdságot hoz, új dolgokat kínál, és jó eséllyel kevesebbet kell erőlködni céljaink megvalósításáért. A Jupiter saját jegyében - a Nyilasban - látványosan felerősíti a befolyásolás képességét. Ám ez nem negatí@ hatás! Örömteli, kedélyállapot javító, bizakodásra okot adó energiákat kínál ez az időszak. Váratlanul és jelentősen erősítheti az utazásra, távoli kultúrák megismerésére irányuló vágyat. Persze, ahogy mindennek van pozitív oldala, adódhatnak hátulütők is. Kicsit figyelmetlenebbek lehetünk, és mások befolyásolása alá kerülhetünk, amit meglehet, észre sem veszünk időben...
Remek hír az, hogy a tanulás, az elmélkedés és szellemi gyarapodás erőteljesebben vonz mindenkit.

Itt találod meg a 2019-es esztendő 25 legfontosabb napjának listáját!

Szaturnusz a Bakban

2017. december 19-től 2020. március 21-ig

Amikor a Szaturnusz átlépi a Bak kapuját, az egy új ciklust hoz számunkra, mely egyaránt kedvez az egyénnek és a közösségnek. Amennyire nagyok és szélesek az előttünk álló lehetőségek, annyira korlátozottak is... A biztonság, a tradíció, az együttműködés és a felelősségvállalás mindennél többet fog jelenteni. A létezésed, a szellemi horizont tágítása, a tetteid és a cselekedeteid, sőt, még a kudarcaid is fókuszban lesznek, semmit nem lehet majd a szőnyeg alá seperni.

Olvass a Szaturnusz Bakban tarózkodó időszakáról részletesen itt!

NE ÚJ DOLOGBA KEZDJ, HANEM MÓDOSíTS A GONDOLKODÁSODON!

Neptunusz a Halakban - tisztán látsz már?

2012-től a Neptunusz a Halakban foglalt magának páholyt, hogy 2025-ig onnan szemlélje a világot. Rá kell döbbenni végre, hogy a béke és a megnyugvás belülről fakad. Általa lassan, de biztosan javul a bele- és megérző képesség, így a spiritualitás iránti igény is növekszik.

A Plútó még a Bak jegyében lépeget előre...

...lassan, de biztosa halad előre, ezáltal egyre erősebb lesz a hatása, mellyel leginkább a Bak jegyűeket segíti. Ám pozitív erőt ad a Rákoknak, Halaknak és Skorpióknak is. 2018. október 1-től direkt, így kirobbanó erőben van ismét. Ami a retrográd időszakban megrekedt, az beindul, s ez a 2019-es évben is jelen lesz tendenciaként.

Amennyiben hajlandó vagy a régi dolgokat új perspektívából szemlélni, s elfogadod, hogy a körülmények változásával neked is át kell formálnod a dlgokat, akkor a régi tervek egy része hirtelen megvalósítható lesz.


SOSEM szabad feladni, mert mindig van remény, hogy változtass!

NINCS  LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!

Próbálkozni kell! Mindig! Folyamatosan! Az nem vezet sehová, ha nem akarsz lépéseket tenni a boldogulásod felé. A világ minden nap változik. Ha Te nem alkalmazkodsz, le fogsz maradni!

A cikk írójának weboldala itt!Legyen különleges naplód, ami tartalmazza
 
a 10 milliószoros napokat is további instrukciókkal!

Ajánlás: „Aki hisz a lélek csodájában, az őszinteség fontosságában, annak megjönnek az eredmények. Ha készen álltok arra, hogy pozitív változás álljon be az életetekbe, akkor készüljetek rá a kalendárium segítségével is.” (Gubás Gabi, Farkasházy Réka - színésznők)


Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Forrás: Ezoterikus.hu