Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - október 10

Közzétéve: 2018. 10. 10. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 226 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - október 10., szerda

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(március 21. - április 20.)

Mindenkivel szemben meleg, baráti érzéseket táplálsz és egy szerelmi kapcsolat is elindulhat, ha jelenleg még nincs. Szeretetre, békességre vágysz? Ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen ebből a nyugalmi állapotból.

Napi tipp: nézd át az időbeosztásodat és a vállalt feladataid listáját. Lehet, hogy a határidők miatt az időddel kissé jobban kell kalkulálnod. Ha így alakul, ritkíts egy kicsit a vállalt dolgaidon.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(április 21. - május 20.)

Legyél óvatos, mikor saját élvezeteidet hajszolod, ne ess túlzásokba, ne bántsd meg szeretteidet, de kollégáidat se. Ez a nap alkalmas arra, hogy szórakozni menj este, kikapcsolódj kicsit, így újra egyensúlyt hozhatsz létre lelkedben.

Napi tipp: nézd optimistán a dolgokat. Minden rosszban van valami jó. Keresd meg ez utóbbit, és csak arra fókuszálj, így nem lesz kihatással semmi sem a jókedvedre.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(május 21. - június 21.)

Nagy valószínűséggel valamilyen kihívás elé kell állnod ma, ám, ha ösztönösen, gondolkodás nélkül cselekszel, könnyen elszúrhatod a dolgokat, s konfliktusba keveredhetsz. Épp ezért, fordíts a stratégiádon, s jelentős döntés előtt kérj gondolkodási időt.

Napi tipp: ha már nem tudsz mit tenni, akkor álld a sarat, legközelebb meg gondold végig, mit hagyja el a szádat, milyen gondolatot engedsz szabadon!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(június 22. - július 22.)

Ma nincs sok kedved komoly munkát végezni, a jelentős döntésektől egyenesen távol tartod magad. Talán a szokásosnál is engedékenyebb leszel, de vigyázz, nehogy utólag megbánd, hogy beadod a derekadat különféle kéréseknek.

Napi tipp: biztosan vannak olyan napi rituáléid, amiktől egy kis változtatással könnyen megszabadulhatsz. Gondold végig, és szanálj!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

Kapcsolataid ma kellemesen alakulnak, a viták elkerülnek. Hajlasz a kompromisszumra a szóváltások elkerülése végett, de azért ne hagyd kicsúszni kezedből a szálakat. A kompromisszum ne úgy szülessen, hogy a másik nyer, te pedig nagyot veszítesz.

Napi tipp: lehet, hogy ma nem minden fog sikerülni, de ennek ellenére ne add fel, mert jó úton haladsz. Légy kitartó!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha ma keményen dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalásokra, fontos szerződések aláírására nem alkalmas az idő, ugyanis túl sok engedményre hajlanál. A Hold lebeszél a jelentős döntésekről.

Napi tipp: nem történik semmi, ha pihensz egy kicsit. Próbáld meg úgy beosztani a feladataidat, hogy megfelelő időben végezz!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

Ma szinte bárki iránt vonzalmat érezhetsz, ám nem árt az óvatosság, nehogy holnapra megbánd a dolgot. Válogasd meg alaposan a partnereidet, akármi is legyen a cél: barátság, üzlet vagy szerelem...

Napi tipp: a jókedv mellett arra is ügyelj, nehogy elmenj a lényeg mellett. Nem minden arany, ami fénylik, s arany lehet, ami egyáltalán nem fénylik...


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(október 23. - november 22.)

Lehet, hogy nem vagy képes felmérni pontosan, mi is történik veled, de szemléletedben újabb magaslatra jutsz, mely által úrrá leszel önmagad és környezeted felett. Önbizalmad erősödik, terveid pedig pontosabbak lesznek, így könnyebben el is tudod érni azokat.

Napi tipp: nemcsak fizikailag bánthatunk valakit, elég egy rossz nézés, egy rossz mondat is ahhoz, hogy személyes kapcsolatunkat elrontsuk másokkal. Ezért légy nagyon körültekintő.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(november 23 - december 21.)

Jó egészség, erős szellemiség és általánosan vett jólét, pozitív hangulat jellemzi ezt a napot. Magabiztosság és az önmagaddal való elégedettség képezik az erősségedet ma. Minden esetben jól döntesz, még akkor is, ha valamire nemet mondasz.

Napi tipp: a sok munkára hivatkozva ne küldd el egyik családtagodat se, ha ő a tanácsodat kéri. Nemcsak szeretetet, hanem jó ötleteket is kaphatsz cserébe tőlük.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(december 22 - január 20.)

Szerteágazó kötelezettségeiddel járó sűrű foglalatosságaid közepette se vonulj félre embertársaidtól. Ideje, hogy kikapcsolódj egy kicsit, hívd el egy barátodat magadhoz este, főzz valami finomat, és csak úgy legyetek, beszélgessetek, de a csend is épp olyan jó lesz.

Napi tipp: a többlet energiádat köszönd a csillagoknak. A bolygóállások most rendkívül kedvezőek a számodra, így igen sikeres nap elé nézel.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(január 21 - február 18.)

Keményen kell dolgoznod ma, és számos lehetőséged is kínálkozik a sikerre. Most türelmesen, figyelmesen és fegyelmezetten tudsz munkálkodni, amit mások kicsit irigyelni fognak. Ne foglalkozz semmivel és senkivel, magadnak tüsténkedj, ne másoknak.

Napi tipp: Hagyd, hogy más emberek jó hatással legyenek rád és inspiráljanak!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - október 10., szerda
(február 19 - március 20.)

Nőj fel a ma rád ruházott felelősséghez és kötelezettségekhez. A mai nap a belső és külső erőforrások felhasználásának időszaka. Amit ma teszel, az hosszú távon fogja meghatározni az életedet, és jó irányba terelni gondolataidat.

Napi tipp: igyekezz ma előbb végezni, mint szoktál. Ha van kedved, délután menj el egy jó kis masszázsra, vagy meditációra. Sokat fog lendíteni rajtad!Bezárás