Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp

Közzétéve: 2018. 08. 06. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 286 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Olyan események, dolgok és problémák miatt aggódsz, amelyekért nem érdemelnek ennyi odafigyelést. A hétköznapi gondok fokozott erővel nehezednek rád, és a mindennapjaidat lehangoltabbá, feszültebbé teszik, - talán a nyár végének közeledése kezd frusztrálni? Légy lazább, és könnyebben tudnád kezelni az elkerülhetetlen napi bosszúságokat, megoldandó problémákat. Szerelmi életedben fontos napok jönnek.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Problémás napokat élsz meg, és azt veheted észre, hogy környezeted nem értékeli kellőképpen, ha megmutatod a jó tulajdonságaidat. Mintha minden apró jel arra mutatna, hogy csak akkor éred el céljaidat, ha a megszokottnál kissé erőszakosabb eszközökkel próbálsz érvényesülni. Ez marsikus hatás, és péntekre jelentősen javul a helyzet. Párkapcsolati téren most nem számíthatsz komoly változásokra, - ami nem biztos, hogy rossz! Anyagi téren nagy döntéseket ne hozz, jelentős kiadásokba ne bonyolódj. Halassz minden komoly döntést a hónap második felére.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Nagyon szeretnél jó hatással lenni környezetedre, megtenni minden tőled telhetőt barátaidért, családodért, és ott munkálkodik benned a vágy, hogy sok mindent ellenőrizz magad körül. Ez akár a szerelmi életedben is jelentkezhet, s ha eddig nem bukkant fel a gondolataidban a féltékenység, akkor most ez is megtörténhet. Egészségileg a péntek tartogathat némi kellemetlenséget, ha viszont tudatosan figyelsz az időjárási körülményekre, étkezésedre, akkor nem lehet baj!

 

        RÁK


(június 22. - július 22.)

Ha változtatni szeretnél munkád, hivatásod területén, akkor ez a hét tökéletesen alkalmas mindenféle új ötlet megvalósítására. Az akadályok azonban most sem kerülnek el, hisz lesznek olyan emberek a környezetedbe, akik nem szeretnék, hogy érvényesülj. Most mások merevségével és rugalmatlanságával is meg kell harcolnod. Szerelemben a pénteki nap hozhat jelentős fordulatot, mutasd meg a világnak szép és vonzó oldaladat!

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Személyes vonzerőd előnyökhöz juttathat munkád, karriered vagy akár pénzügyek terén, sőt azzal kecsegtet, hogy egzisztenciálisan is jobb helyzetbe kerülhetsz. Mindez kisugárzásodnak köszönhető, nyugodtan használd ki az adódó lehetőségeket. Most olyan embereket is megnyerhetsz magadnak, akik eddig figyelemre sem méltattak. Szerelemben is találkozhatsz végre valakivel, aki felkavarja lelki világodat.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Lenne mit csiszolnod kommunikációdon ezekben a napokban. Némileg kifinomultabb módszerekkel komolyabb sikereket érhetnél el, mint amilyeneket most alkalmazol. Egészséged tekintetében fontos, hogy többet mozogj, mint az elmúlt időszakban, hisz kissé el is lustultál. Menj friss levegőre, találkozz a barátaiddal, és ismerkedj, most minden esélyed megvan egy új szerelemre, vagy új baráti kötelékek kialakítására.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Ez a hét hoz jót, kellemetlent egyaránt. Két ellentétes erő harcol benned, ami sok feszültséget okozhat, melyet környezeted számára is közvetítesz. Szeretnél dinamikusan és gyorsan haladni kitűzött céljaid felé, ám mégis előfordul, hogy nincs bátorságod ahhoz, hogy kimond, amit gondolsz és érzel. Ez különösen érzelmi téren okozhat gondokat, ha van párkapcsolatod konfliktusokra kell számítanod, amit a viták nem fognak megoldani, csak a tolerancia. A te jegyed pedig képes erre, igaz?

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Tele vagy energiával a héten, izzani fog körülötted a levegő. Főleg szerelmi, párkapcsolati téren számíthatsz izgalmas, intenzív fordulatokra, különösen, ha még keresed az igazit. Munka területén a régóta halogatott dolgokat kellene végre lerendezned. Egészségeddel nincs komolyabb probléma, bár a hétvége egy kellemetlen égi hatás miatt okozhat fejfájást, rosszullétet, végső esetben emésztési gondokat.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Gyakran elkalandoznak a gondolataid, s azon elmélkedsz, hol a helyed a világban, s mi jelent számodra igazi értéket. Úgy érzed környezeted szabályokat és korlátokat állít fel számodra, meg akarják mondani neked, hogy mit tegyél és mit ne. Ne hagyd, hogy irányítsák az életedet! Egészséged területén fontos szerep jut majd a gyomrod területének, figyelj oda, hogyan táplálkozol, mit eszel.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Plútó negatív hatására nehézkesen kommunikálsz ezekben a napokban. Beleesel abba a hibába, hogy nem egészen azt közvetíted a többiek felé, amit szeretnél. Talán nehezedre is esik, hogy kimutasd feléjük az érzelmeidet, vagy ha mégis megteszed, akkor nem olyan választ kapsz, amit szeretnél. Ezért ne keresd a konfliktusokat, most csak te húzhatod a rövidebbet. Ha tudatosan a békét tartod fókuszban, minden magától alakul jól és nem eshet bántódásod. Légy okos és belátó!

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Mars és Uránusz kettősének köszönhetően benned él a változtatás iránti igény, s ez felkavarja lelkivilágodat. Belül feszült vagy, mert nem tudod, mit és hogyan kellene tenned ahhoz, hogy régóta áhított céljaidat elérd. Így könnyen előfordulhat, hogy hiányzik az életedből a szenvedély és a tűz. Belül égsz, de energiádat nem tudod megfelelően kihasználni. Helyezd előtérbe önmagad, tedd meg az első lépést!

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Komoly erőfeszítéseket teszel munkádért és egzisztenciádért, amely lassan ugyan, de végre megszilárdul, az eddigi fáradozásod meghozza gyümölcsét. A rengeteg munka és gondok mellett nagyon kevés idő marad a családi életedre, amely – több okból is - rászorulna arra, hogy átgondold, s lépéseket tegyél a változtatás felé. Ha még nem találtad meg az igazit, péntek nagy fordulatot hozhat.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu