Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - május 17

Közzétéve: 2018. 05. 17. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 244 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(március 21. - április 20.)

A hivatásoddal kapcsolatban előre tudsz lépni, rengeteg a munkád, és ezért meg is kapod a megfelelő elismeréseket. Kellemes napra számíthatsz.

Napi tipp: csak nyugodtan próbáld meg átélni a napot, higgadtan reagálni mindenre, nehogy az izgatottságod galibát okozzon.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Garantáltan jó hírek érkezhetnek pénzügyekkel kapcsolatban. Már látod az alagút végét, egyre közelebb kerülsz az anyagi problémák megoldásához. Gondold alaposan végig mindazt, amit felkínáltak neked.

Napi tipp: Ne feledkezz meg azonban arról sem, hogy minden csoda három napig tart! Korántsem biztos, hogy jól jársz, ha fejest ugrassz az ismeretlen dolgokba.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Életednek abba a szakaszába érkeztél, amikor érzed pontosan, hogy mit akarsz. Határozott vagy, tudod kivel és hogyan kell bánnod. Bölcsen állsz a dolgokhoz, így sikeres leszel.

Napi tipp: egy kis kompromisszum sokat segíthet egy-egy helyzeten, főleg akkor, ha családtagról vagy közeli hozzátartozóról van szó.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(június 22. - július 22.)

Ezen a napon pénzügyekkel kapcsolatban jó híreket kaphatsz, ez a hivatásoddal van összefüggésben. Egy olyan összeg, vagy annak biztos híre érkezik hozzád, amelyért bizony megdolgoztál.

Napi tipp: vigyázz a koffeines italokkal, mert ugyan felpörgethet, de a túlzott mennyiséggel csak az ellenkező hatást éred el. Ha teheted, picit lazíts, legalább este...


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Lassan elvonulnak a viharfelhők, jól alakulnak a dolgok, örömteli időszak következik számodra. Egyre jobban érzed magad, egyre boldogabb és nyugodtabb vagy.

Napi tipp: a barátaid körében rendezett társasjáték bajnokság jó ötletnek tűnik. Hívd fel őket, és beszéljetek meg egy időpontot, ami mindenkinek jó.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ez a nap balesetveszélyt rejthet számodra. Ha útnak indulsz, légy óvatos, és csakis akkor ülj autóba, ha nyugodt vagy, és túl nem zaklatott a lelkiállapotod!

Napi tipp: vegyél egy nagy levegőt és ess neki egy régen halogatott ügy rendezésének! Esetleg szólhatsz a barátnőidnek, haverjaidnak, hogy segítsenek, úgy biztos jobban megy majd a munka.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Lassan megoldódnak körülötted a pénzügyi nehézségek, és a munkád is pozitív fordulatot vesz. Pénz áll a házhoz, sőt a szerelem is megjelenik életedben, vagy a jelenlegi hirtelen sokat javul.

Napi tipp: gondolj át mindent kétszer, mielőtt kimondanád. Nem a lényegen múlik minden, hanem a hangsúlyon, ezt tarts mindvégig szem előtt.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(október 23. - november 22.)

A kötelezettségek után családoddal töltöd az estét, akár az otthonod szépítésével. Amennyiben különleges terveid vannak, azokat ma sikeresen meg tudod oldani. Szeretteid körében feltöltődsz.

Napi tipp: a határidőnapló csodákra képes, főleg ha vezetjük is rendesen. Eljött az idő, hogy vegyél te is egyet!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(november 23 - december 21.)

Ma nem tudod maradéktalanul megvalósítani a céljaidat, a család és a hivatás között kell egyensúlyt teremtened. Rengeteg energiával rendelkezel, de estére egy kicsit elfáradsz.

Napi tipp: az emberi önzés rosszabb napokon határtalan tud lenni, ezért inkább csak magadban bízz, most nem csalnak a megérzéseid.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Érzékeny, érzelmes hangulatban vagy, és lehet, hogy lelkileg rövid időre mélypontra kerülsz. Családi problémák merülhetnek fel, amelyeknek nagyon a hatása alá kerülsz.

Napi tipp: van, aki egy kávé mellett, van, aki egy pohár bor mellett tudja megvitatni az élet nagy dolgait. Akármelyiket is válaszd, végig maradj figyelmes és nyugodt.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Még tart az örömteli időszak, de problémád adódhat otthonoddal kapcsolatban. A használati tárgyak ma könnyen meghibásodhatnak, ez pedig nyilvánvalóan nagy fejtörést okozhat.

Napi tipp: dőlj hátra, és lazíts, élvezd ki, hogy nem neked kell idegeskedned egy-egy feladat elvégzésével kapcsolatosan. Van aki kitalálja, mi a megoldás a felmerült gondokkal kapcsolatban.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - május 17., csütörtök
(február 19 - március 20.)

Egy rövid belföldi vagy külföldi utazás várhat rád. Használd ki, mert jól fogod érezni magad. Lehet, hogy a munkád akadályoz abban, hogy elindulj, de találj megoldást, sok tapasztalatra tehetsz szert!

Napi tipp: Ügyelj a kollégákra, mert most ellenőrző tekintetek vizslatják mozdulataidat.Bezárás