Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - május 14

Közzétéve: 2018. 05. 14. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 281 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(március 21. - április 20.)

A szerelemben az alkalmazkodás jellemző rád, s ez a visszavonulás most a hasznodra is válik, bár egy régi lehetőség felbukkanása ma álmatlan éjszakát okozhat. Egyéb területeken alaposan le leszel terhelve.

Napi tipp: túl fogod élni a hétfőt, ha lassabban és megfontoltabban haladsz előre.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(április 21. - május 20.)

Családodat nem válogathatod meg, ezért nem célszerű haragot tartani velük, különösen nem ma! Jobban teszed, ha elfogadod őket úgy, ahogy vannak.

Napi tipp: nézd a jó oldalát mindennek! Ha békére vágysz, neked is arra kell törekedned. Rajtad is múlik, a serpenyő mérlege merre fog billenni.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(május 21. - június 21.)

Jó híreket fogsz kapni ma, s ezek bearanyozhatják a napodat. Rád is fér némi öröm, mert mostanában nem teljesen úgy alakultak a dolgaid, ahogy azokat elképzelted.

Napi tipp: az állóvíz nem hasznos. Kezdj bele valami olyanba, amiben fantáziát látsz és indulj el! Csak az első lépés lesz nehéz. Utána már minden megy magától!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(június 22. - július 22.)

Baráti és a családi kapcsolatok kerülnek előtérbe, melyeket ne habozz kihasználni. Igyekezz jó viszonyt kialakítani környezeteddel, így te is jobban érzed majd magadat a bőrödben.

Napi tipp: ha nem jutott eszedbe semmilyen különleges ötlet mostanság, a mai napon lesz még időd gondolkodni. Aztán pedig tervezni.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

Az emberi kapcsolatokra ma nagy hangsúlyt kell fektetned, mind a magánéleted, mind pedig az egyéb kötelékek területén, ezért ha teheted, legyél minél többet emberek között, s kommunikálj is velük.

Napi tipp: mivel az utóbbi időben úgyis csak hajtottál, dolgoztál, tüsténkedtél, megérdemled, hogy ma egy őicit lazább napod legyen.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Nem vagy kellőképpen elővigyázatos, aminek a következménye később visszahathat rád. Először gondolkodj és csak aztán cselekedj. Beszélni meg végképp ne beszélj elhamarkodottan.

Napi tipp: mérlegelni kell, és utána lépni. Vannak olyan emberek, akikkel nem lehet, csak tudatosa és tervezetten kommunikálni, úgyhogy, csak lassan és okosan haladj előre.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Az együttműködés és a csapatmunka lesz a mai nap meghatározója. Azokkal is közös nevezőre fogsz jutni, akikkel korábban más véleményen voltatok.

Napi tipp: ha nem akarod elveszteni majd a fonalat túl sok információ között, koncentrálj testi kondíciódra is, egészséges étkezésre és a lelki nyugalmadra.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(október 23. - november 22.)

Környezeted hidegnek és ridegnek lát, jobban tennéd tehát, ha kimutatnád az érzelmeidet, így mások is könnyebben nyílnának meg feléd. Elsősorban mosolyogj sokat!

Napi tipp: ha túl sok feladatot aggatnak rád, hivatkozz a jelenlegi elintézetlen dolgaidra, és bátran, egyben okosan halassz el pár dolgot.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(november 23 - december 21.)

Próbáld kerülni a kényes témákat otthon, mert a pattanásig feszült helyzetet csak tovább fokozod azzal, ha nem nyugszol, és lovagolsz ezeken az ügyeken. Tudatosan kerüld a konfliktushelyzeteket szakmai téren is!

Napi tipp: amennyiben úgy adódik... akkor az ismeretlen támogatót azért érdemes kedvesen fogadni, mert egy rég dédelgetett álmod valóra váltásában segédkezhet majd.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(december 22 - január 20.)

Egy baráttól jó tanácsot vagy érdekes fülest kaphatsz. Ma befolyásolhatod a főnöködet, kollégáidat és családi körben is örömteli események boldogítanak.

Napi tipp: végre itt az idő, hogy kicsit félbeszakítsd a munkamaratonodat, s mélyebben is elgondolkozz dolgokon, helyzeteken, emberi kapcsolataidon.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(január 21 - február 18.)

Nyugodtan tervezz előre az életben, hiszen most egy igen szerencsés időszakot élsz meg, amiben reménykedsz, az szinte maximálisan be is fog jönni. Vegyél egy lottószelvényt is.

Napi tipp: a mai nap kedvező az új lehetőségek kihasználására, elindítására. A csillagok kedvező időszakot jósolnak, úgyhogy csak hajrá!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - május 14., hétfő
(február 19 - március 20.)

Túlságosan érzékeny vagy, mindent a szívedre veszel, amit mások nem is gondolnak komolyan, pláne nem szándékoznak megbántani vele. Vedd könnyedebben az életet!

Napi tipp: környezeteddel való kapcsolatodon dolgozhatnál egy kicsit. Kezd ezt a folyamatot magadon, s ha picit többet mosolyogsz és jobban figyelsz, az már fél siker.Bezárás