Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - március 13

Közzétéve: 2018. 03. 13. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 343 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - március 13., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(március 21. - április 20.)

Harmóniában vagy a külvilággal, mindenhonnan kellemes visszajelzéseket kapsz. Ma elsősorban a testi örömöknek, az evésnek, az alvásnak és a szerelemnek hódolnál? Rendben, de csak a kötelező feladatok elvégzése után!

Napi tipp: bátran indulj neki a flörtnek a kiszemelt prédával, könnyedén igába hajtod, akár még házasság is lehet a vége… persze, csak ha akarod!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon tele vagy energiával, jó ötletekkel, pozitív szemlélettel. Szerződésekkel kapcsolatban lehetsz ma szerencsés. Ha külföldi utat tervezel, a kozmikus hatások most támogatnak ebben, legyen szó szakmai vagy magánjellegű útról.

Napi tipp: gondolj jó dolgokra, vagy menj be egy parfümboltba, és szagold végig a jobbnál jobb illatokat, és közben társíts hozzájuk képeket. Melyik illattal mit tudsz elképzelni? Csak vigyázz, bele ne pirulj!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(május 21. - június 21.)

Kellemes élmények várnak rád, bár ennek lehetnek minimális anyagi, vagy időbeli akadályai. Mégis szerencsés lenne, ha meg tudnád oldani, mert feltöltődést jelentene lelkileg és testileg egyaránt.

Napi tipp: ha nem tudsz valamiben dönteni, kérd ki a barátaid véleményét. Rájuk biztosan számíthatsz, ma különösen fognak örülni neked, bármivel is keresed meg őket.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(június 22. - július 22.)

A pénzügyek kesze-kuszaságával küzdesz ezen a napon, mert most nem kapsz támogatást, vagy jó ötletet semmilyen irányból az anyagi ügyek megoldásához. Saját magadnak kell a végére járnod, hitel felvétel nem ajánlott.

Napi tipp: gondold végig a dolgaid. Felfelé törekvésed során kiket bántottál meg? Próbáld meg helyrehozni, ami elromlott.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Ne erőltesd ma a dolgokat, mert minél jobban szeretnél valamit, annál kevésbé tud megvalósulni. Inkább lazulj el és pihenj, használd ezt a napot könnyed feladatok elvégzéséhez. Néha igenis kijár neked a lazítás.

Napi tipp: a következő napok kedvezőek neked az önismeret gyakorlására. Nem kell ahhoz alfába lemenned, hogy rájöjj dolgokra. Hallgasd meg a családtagjaidat is!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Határtalan energiával rendelkezel, szerencsés lenne, ha ezeket az energiákat most inkább egy jelentős szakmai feladat, vagy akár egy külföldi utazás alkalmával vezetnéd le, - ha ez utóbbira van módod. Örömteli időszak vár rád.

Napi tipp: készíts listát barátaidról, majd jegyezd fel a jó és rossz dolgokat velük kapcsolatosan. Ez segíthet abban, hogy dönteni tudj.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

A dolgok ma nem az elképzeléseid szerint alakulnak, sok akadályt kell leküzdened. Elsősorban az otthonodban történhetnek nem várt események, a szerelem viszont boldog órákat ígér. Anyagi döntéseket ne hozz szakértői segítség nélkül.

Napi tipp: ha olyan munkát végzel, aminél elengedhetetlen a rendrakás, akkor inkább vegyél ki egy szabadnapot, és csavarogj egyet a városban!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(október 23. - november 22.)

Pénzügyileg hasznos lesz számodra ez a nap, de arra ügyelj, hogy a barátaiddal semmiképp ne kerülj anyagi vonzatú kapcsolatba, ez most zsákutcába vezethet, a kialakuló konfliktusról már nem is beszélve... A barátságot ne keverd az üzlettel.

Napi tipp: remek nap egy jó kis pletykapartira a barátnőkkel! Hívd fel őket, és teázzatok egyet délután!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(november 23 - december 21.)

Ma érzelmi hullámvölgybe kerülhetsz, mert a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Kelj útra, mert egy belföldi rövid utazás, vagy egy tartalmas üzleti megbeszélés helyrebillentheti a kedélyállapotod.

Napi tipp: ha sok a fölös energiád, fuss egy kört, jót tesz az egészségednek.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(december 22 - január 20.)

Ma öröm és vita egyaránt várhat rád. A szerelemben kellemes perceket élsz meg, a családtagjaiddal viszont könnyen konfliktusba keveredhetsz, apró-cseprő dolgok miatt. Ha vizsgázol, interjúra mész, vagy számonkérés várható, minden választ alaposan fontolj meg.

Napi tipp: lehet, hogy egy furcsa SMS-t vagy MMS-t fogsz kapni, amire jobb, ha nem reagálsz! Nem muszáj mindig mindenre válaszolni…


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(január 21 - február 18.)

Kiegyensúlyozott és stabil vagy, csak szerelmi életedben lehetnek apróbb viharok, amik az esti órákban érnek utol. Ne hagyd, hogy felboruljon a lelki egyensúlyod, tudatosan utasíts vissza minden támadást!

Napi tipp: estére ne csinálj semmi programot! Készíts egy finom vacsorát, önts ki egy pohár bort, és beszélgess valakivel! Mindegy, miről, csak kommunikáljatok, és figyeljetek is egymásra.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - március 13., kedd
(február 19 - március 20.)

Jól érzed magad a bőrödben, pontosan tudod, mit szeretnél elérni, és a dolgok az elképzeléseid szerint alakulnak. Főleg anyagi téren lesznek sikereid, kifejezetten ajánlott a kockázatvállalás. Mennyire leszel ma merész?

Napi tipp: nemcsak érzékeny vagy, hanem merész is, hiszen Halak vagy! Tedd mindezt okosan.Bezárás