Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Napi horoszkóp - december 7

Közzétéve: 2017. 12. 07. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 319 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(március 21. - április 20.)

Felhőtlen jókedved határtalan? A kellemesen induló nap többi része sem fog csalódást okozni. Talán csak egyvalamire kellene figyelned: ha lehet, ne utazz ma sehova, mert a hosszabb távú közeledés apróbb bosszúságokat tartogathat.

Napi tipp: ha semmiképpen sem tudod átalakítani programod, így muszáj utaznod, alaposan készülj fel mindenre.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Minden simán, gördülékenyen megy, mégis óvatosságra intenek a csillagok. Bár többnyire körültekintő vagy az ismeretlenekkel kapcsolatosan, ma mégis belemehetsz kétes kimenetelű ügyletbe, ha nem figyelsz. Óvakodj az idegenektől kapott ajándéktól is!

Napi tipp: első megérzésed most nem fog cserbenhagyni, hagyatkozz nyugodtan rá! Ha megálljt parancsolj, ne is menj tovább!  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Páratlannak tűnő lehetőséggel kínálhatnak meg téged a mai nap folyamán. Jól hangzik elsőre! Ügyelj azonban arra, hogy nem minden az, aminek látszik! Alaposan járd körül a dolgokat, mielőtt bármire is rábólintanál, nehogy utána kellemetlenségekkel kelljen szembenézned.

Napi tipp: ha valamiben nem vagy biztos, kérd ki egy bizalmasod véleményét. Egy külső szemlélő mindig objektívebben látja a dolgokat.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(június 22. - július 22.)

Kisebb akadályok kerülhetnek utadba, amelyek bosszúságot okozhatnak, ám, ha szemfüles vagy, és előre készülsz, szinte mindegyiket könnyedén veszed majd. Ez vonatkozik az utazásra, a vizsgákra, a munkahelyi feladatokra egyaránt.

Napi tipp: nézd át napi programodat, és gondolkozz el azon, milyen problémák merülhetnek fel. Legyen rájuk már kész megoldásod, így nem lesz min bosszankodnod.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Gondot okozhat az, hogy pénzügyi problémáid miatt már szinte majdnem mindent csak anyagiakban tudsz mérni. Vagy legalábbis jó úton haladsz efelé. Pedig a lényeg nem ez! Kicsit lazíts, mert a te pénzügyeid is rendeződni fognak. Szemléletedet azonban minél előbb változtasd meg.

Napi tipp: az ismerőseidet se a szerint kategorizáld, kinek mennyire dagad a bukszája. Ennél sokkal fontosabbak az emberi tulajdonságok.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Alkalmanként egyszerűen nem tudsz uralkodni magadon, és sokkal előbb kinyitod a szád, mint azt kellene. Ma is egy ilyen nap elé nézhetsz, ami most sajnos kellemetlenségeket is okozhat. Amilyen kedves tudsz lenni, néha olyan bántó is. Változtass ezen.

Napi tipp: nem kell mindig mindent kimondani, amit gondolunk. A másik embernek rosszul eshetnek dolgok, még akkor is, ha nekünk van igazunk. Ha tévedtünk, akkor meg pláne.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Ma fény derül egy korábban vitatott dologra. Azt is megtudhatod, hogy bizony nem volt igazad, tévedtél, amikor olyasvalamit állítottál, aminek nem néztél utána megfelelően. Lehet, hogy nem kellett volna olyan gyorsan döntened.

Napi tipp: nem baj, ha tévedtél. Nem szégyen az, bárkivel előfordulhat. Lásd be, hogy most nem volt igazad, és legközelebb tájékozódj alaposabban, mielőtt valami mellett leteszed a voksod.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Már elkezdődött nálad is a valamiféle érdekes készülődés, még ha nem is érzed igazán, mit is tűztél ki célként. Kikapcsolódásnak is remek dolog új utakat végigjárni, különösen, ha nem egyedül teszed azt. Jó hatással lesz rád ma minden.

Napi tipp: ne feledkezz meg arról, hogy ügyelj a pénzre, mire adod ki. Gondold végig, nehogy megbánd a választásod.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(november 23 - december 21.)

Bármit tervezel is, mérd fel alaposan a lehetőségeidet és csak azután vágj bele. Bár ezt külön nem kell neked mondani, mert alapjáraton is megteszed, most mégis elkerülheti egy apróság a figyelmedet, mert a munkád annyira lefoglal.

Napi tipp: sajnos lehetőségeink korlátozottak, de mindig mindenre van megoldás, alternatíva. Találd meg, és élj inkább azzal.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Bizony alkalmanként hajlamos vagy arra, hogy olyan ígéreteket tegyél, amiket nem teljesítesz. Ebből a mai nap folyamán kellemetlenséged is lehet. Nem rossz szándékkal hitegetsz, csupán a mások segítése vezérel, mégis szóvá tehetik ezt.

Napi tipp: folyamatosan annyi mindennel árasztod el magad, hogy ki se látszol belőle… tanulj meg nemet mondani.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Mivel az utóbbi időben mindig mások ügyes-bajos dolgait intézted, a saját ügyeid igencsak feltorlódtak. Kicsit vegyél vissza, ne a más várát építsd. Segíteni segíthetsz, de ha ez lesz a domináns az életedben, nem fogsz soha előrébb jutni.

Napi tipp: szabd meg, mennyi időt szánsz másokra, és mennyit saját magadra. Ezek után már nincs is más dolgod, mint betartani!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - december 7., csütörtök
(február 19 - március 20.)

Mivel hajlamos vagy a túlzásokra, most úgy elhalmozhatod magad munkával, hogy jövő hétig sem fejezed be még akkor se, ha nonstop csak ezzel foglalatoskodsz. Biztos, hogy ezt akartad? Ha nem, még változtathatsz bármin...

Napi tipp: próbálj meg annyit elvállalni, amennyit meg tudsz csinálsz. Figyelj arra, hogy a magánéletedre is hagy még emellett időt!
Bezárás