Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Heti Horoszkóp

Közzétéve: 2017. 11. 13. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 345 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Készíts alapos időbeosztást a hétre, s a várható próbatételekre készülj fel. Lehetséges, hogy pár napig zűrzavar uralkodik körülötted, kapcsolataid, de még az új ismeretségek is rejtélyesen, kiszámíthatatlanul alakulnak. Ha családod felé szeretettel viseltetsz, akkor bármilyen viszály után képes leszel békés hangulatot teremteni otthon. A magányosok jó eséllyel indulnak párvadászatra hétvégén.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Kedélyállapotod erősen hullámzó, akár a viharos tenger. Indulataidat hiába próbálod kordában tartani, előbb utóbb elszabadulnak, s jaj annak, aki közeledben van ilyenkor. A szerelemben is nagyon szeszélyes vagy. Itt is csak idő kérdése mikor tör ki az orkán. Húzd be sürgősen a vitorlákat, különben nagy konfliktusnak nézel elébe. Ha még keresed az igazit, az első randit halaszd a jövő hétre, már az első találkozásnál félreérthetitek egymást. Próbálj meditálni, relaxálni, pihenni, lehet, hogy csupán a béke hiányzik mindennapjaidból.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Most nehezen viseled a gyors változásokat, pedig úgy tűnik, nem lehet feltartóztatni az új szeleket, amelyek éppen betörni készülnek az életébe. Ha pozitívan állsz az élethez, akkor ennek az újdonságnak is megtapasztalhatod az előnyeit. De, ne higgy el mindent elsőre, nagyot csalódhatsz. Párkapcsolatodban ne keress hibát, hisz nincs is probléma! A magányosoknak a hét második fele kedvez új ismeretségekhez.

        RÁK


(június 22. - július 22.)

E jegy szülötteinek a barátok mindig nagyon fontosak, nem sokáig bírod ki egy igazi beszélgetés nélkül. Nagyon szabad lény vagy, nem szereted, ha uralkodnak feletted. Azonban munka terén ez most előfordulhat, s bizony kénytelen leszel meghajtani a fejed mások akarata előtt. Bánj óvatosan a kommunikáció eszközeivel, mert könnyen félreértésekbe, konfliktusokba sodródhatsz, s megbánthatsz másokat. Csütörtöktől pozitív irányba fordulnak a dolgaid.

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

A hét közepén nagy jelentőségű dolgok történhetnek veled, elsősorban munka területén. Jelentős erőfeszítésedbe sem kerül, hogy sikereket érj el. A már hosszabb ideje párkapcsolatban élőknél a szerelem egyik nagy ellensége a megszokás. Tedd izgalmasabbá, érdekesebbé a szürke mindennapokat! Ha még szingli vagy, nos akkor kiváló időszaknak nézel elébe párkapcsolat építés területén.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Felettesed vagy kollégád felelősségre vonhat, emiatt igen kellemetlenül érezheted magad. Különösebben másokat ezért nem okolhatsz, csak saját magadat, hiszen a nem éppen kedves viselkedéseddel, a kirohanásaiddal a saját dolgodat nehezíted, nap, mint nap. Légy türelmesebb, előrelátó, és egyben belátó is, ez kedvez a dolgok jobbá tételéhez.  A szerelemben viszont hamarosan találkozhatsz egy remek emberrel, egy igazi egyéniséggel, ha ez eddig még nem történt meg.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Ugyan mitől lenne ez a hét más, mint a többi, ha semmit nem teszel a változásért? Szerencsédre mindig akad a környezetedben olyan vállalkozó szellemű családtag vagy barát, akik átlátják a nehézségeket, amikkel küzdesz, és segítik előrehaladásod. Lehet, hogy hiányzik a szilárd kapcsolat, egy szerető társ, akivel mindent megbeszélhetsz? Ha igen, használd ki Vénusz segítő szándékát, különösen pénteken és szombaton. A randimeghívásokra most kötelező igent mondani!

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

A félelem felemészti minden tartalék erődet, energiádat. Próbáld meg legyőzni szorongásodat, és ha valami nem megy, akkor azt gyorsan el kell engedni, s inkább valami újba kezdeni. Környezetedre ne erőltesd rá az akaratodat! A munkában óriási sikereket érhetsz el, főleg ha befolyásos segítőd van. A párban élők érzelmeik elmélyülésére, a magányosok sok flörtre számíthatnak.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Erőben, energiában és életkedvben nem lesz hiány, azonban ez a hét nem kedvez szerződés aláírására, komoly döntések meghozatalára. Amennyiben mégis rákényszerülsz, jogi lépések megtételére, azt ne vállald el hozzáértő segítsége nélkül. Figyelj egészségedre is, ne utazz külföldre vagy nagyobb távolságra, és ne bízd a szerencsédet a véletlenre. A párban élőkre harmonikus napok, a magányosokra új szerelem lehetősége vár.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Nehezen kiszámíthatóak most lépéseid, néha magad sem tudod merre, hogyan tovább. Ötleteid ugyan vannak, de nincs elképzelésed arról, miként vágj bele a megvalósításba. Pedig épp itt az ideje, hogy változtass életeden, bár ezt a csillagok most nem támogatják. Ezért a most következő napokat szánd inkább pihenésre, gondolkodásra, tervezd a jövőt, jegyzeteld fel a jó ötleteket, készíts haditervet, de sose rugaszkodj el a realitások talajáról. Légy türelmes, az idő segítségedre lesz a jó döntések meghozatalában!

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Gondoltál már arra, hogy jó lenne megtanulni valami új dolgot? Egy új nyelvet, esetleg beiratkozni olyan tanfolyamra, ahol kézügyességedet, mozgásodat fejlesztheted? Használd ki a lehetőséget, mert a mostani időszakban gyorsan és könnyedén tanulsz, megerőltetned sem kell magad. Mindemellett persze nem árt egy kis pihenés. Szerelmi életedben azonban kisebb konfliktusok nehezíthetik a mindennapokat.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Ezekben a napokban változásra számíthatsz a szerelemben, s ez még sok kellemes percet hozhat számodra. Sokszor félsz nyíltan kimondani azt, amit érzel, pedig most ez lenne a leghelyesebb megoldás, így könnyebb lenne a továbblépés is. Munkatársaid közül egyvalakivel sikerülhet kialakítani egy nagyon közeli, igen jó baráti kapcsolatot, ami hosszú távúnak mutatkozik. Egészségi helyzeted is stabilnak mutatkozik.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu