Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Fiú lesz vagy lány? Babád neme tervezhető!

Közzétéve: 2020. 10. 15. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az asztrológia kiváló eszköz arra, hogy nemcsak a fogantatás megfelelő időpontját, de a leendő babánk nemét is befolyásolni tudjuk. A fogantatás időpontja az első, mely befolyásolni tudja a születendő babánk életútját.

 
Ha éppen babát terveztek, s van egyedi kívánságod azzal kapcsolatban, hogy kislányt, vagy fiúgyermeket szeretnél inkább, használd ki a Holdnaptár szerinti iránymutatókat!
 
Minden jegyet besorolunk a feminin és a maszkulin kategóriába. A feminin és a maszkulin tulajdonságok egy kicsit olyanok, akár a jin és a jang. Általánosságban elmondható, hogy a jang/maszkulin jegyek igen nyitottak és mozgékonyak, míg a jin/feminin jegyek kissé szégyenlősek és zárkózottak.

A Hold az a bolygó (asztrológiailag a bolygók közé soroljuk, egyébként mellékbolygó), mely a legközelebb áll a Földhöz, így nem csoda, hogy már évezredek óta úgy tartják, hogy szoros kapcsolatban áll az egészségünkkel és a testünkkel is. A Hold havi ciklusai a fejlődés folyamatát tükrözik vissza, mely saját örök változó fejlődésünkre is válaszol. A Holdjegyek minden egyes nap más és más férfi- és női energiáival rendelkeznek.
 

Személyre szabott Jónás naptár Neked? Itt vannak a részletek!Ha a Hold jang jegyben jár, úgy véljük, hogy jó eséllyel születik majd fiú gyermekünk, ha jinben, akkor inkább lányra számíthatunk.
A Hold 28-29 nap alatt halad át a zodiákuson, átlag 2 - 2,5 napot tölt el minden egyes jegyben. 

Férfias (jang) jegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Nőies (jin) jegyek: Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak

Kövesd nyomon Holdnaptárunkat idekattintva, tudd meg, már a vizsgálatok előtt, milyen jegyű lehet a babád!Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor:

 

Forrás: Ezoterikus.hu