Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Melyik fogantatási naptárban bízz?

Közzétéve: 2018. 10. 07. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 226 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az asztrológia próbálkozásai arra vonatkozólag, hogy meghatározza egy élet kezdetét, már igen régi. Biológiailag aligha lehetséges megmondani, hogy mely együttlétkor lehet valóban gyermeket nemzeni, s az sem tisztázott, mikor jött létre a fogantatás. Ám... talán létezik megoldás!

Biológiai módszerek hiányában az asztrológusok különböző metódusokkal igyekeznek meghatározni az ideális időpontokat.

Az első és legfontosabb tény, amit tudnod kell: a fogantatási horoszkópok valamennyi típusa teljességgel biztonságos és alkalmazható valamennyi nő számára, illetve mindegyikre igaz, hogy a fogantatásra alkalmas időpontokat a születési adatok szerint határozzák meg az asztrológusok.

A fogantatás horoszkóp metódusai meghatározzák az ovuláció időpontját és a peteérést. Sokan ezt a módszert "természetes családtervezésnek" is nevezik. A horoszkóp tulajdonképpen a nőkben lezajló havi ciklusokon alapszik, mely rendelkezik terméketlen és termékeny napokkal. Ahhoz, hogy megtudd, mikor eshetsz a legnagyobb valószínűséggel teherbe, először is meg kell ismerned a menstruációs ciklusodat! Egyes napokon kizárt a teherbeesés, másokon valószínű, hogy megtörténik és megint másokon nem valószínű, de lehetséges.

Az ismertebb hőmérős és naptáros módszer mellett léteznek még más tudományos módszerek is a peteérés megállapítására.

Az egyik pl. a vagina természetes változásainak a vizsgálata, - mikor száraz és mikor nedves, vagyis kész(ebb) a befogadásra.

A Holdnaptár módszer már az egyiptomi fáraók idejére nyúlik vissza. Köztudott, hogy a Hold befolyással van a női testre, így nem csoda, hogy a gyógyászat és az asztrológia számos összefonódást mutatott eddig is a történelem folyamán. A Hold változása alapján igenis megmondható, hogy mikor termékeny egy nő. A Jónás módszer alapja a kutató által kidolgozott Holdnaptár, melyen pirossal vannak bejelölve azok a napok, mikor a legnagyobb az esélye a petekilökődésnek. Jónás doktor megpróbálta azt is megjósolni, hogy fiú, vagy lány lesz-e a gyermek, viszont fontos, hogy a saját ciklusunk a Jónás cikluséhoz hasonlóan alakuljon, ezért akár várni is érdemes, hogy létre jöjjön a teljes összhang!
 

Személyre szabott Jónás naptár Neked? Itt vannak a részletek!Jónás doktor szerint, ha a fogantatásra váró nő Hold-fázisát figyelembe véve felállítják a fogantatás pillanatára a horoszkópot, a Hold jegybeli elhelyezkedése megadja a születendő gyermek nemét. Az értelmezés egyszerű: a pozitív és férfias jegyekben (Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntő) álló Hold esetén fiú utódra lehet számítani, a negatív és nőies jelekben (Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak) álló Hold esetén inkább kislány lesz a születendő gyermek. Ezt a tézist a vizsgált nők 98%-ánál hitelt érdemlően bizonyították.

A „tranzit ritmusprogram” egy bizonyos időszakon belül lezajló tranzitaktivitást mutatja. Nagyon kevés asztrológus alkalmazza (hazánkban például még senkivel sem találkoztam, aki használta volna), illetve veszi figyelembe, hogy a Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó mozgása egymáshoz hogyan viszonyul, és mennyire intenzívek a hatások. Ez a típusú táblázat megmutatja, hogy asztrológiai szempontból az adott időintervallum aktív, dinamikus, vagy éppen nyugodt-e, - így meghatározva a fogantatás idejét.

A kínai fogantatási naptárt a XIII. században dolgozták ki és állítólag 99%-ban hatásosnak bizonyul. Az anya életkorának és a fogantatás havának megadásával meg lehet határozni a gyermek nemét.

A felsorolt módszerekben azonban közös, hogy a végeredmény, bár több mint bizonyítottan eredményes, viszont semmiképpen sem garantált!

 


 

Forrás: Ezoterikus.hu