Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Heti Horoszkóp július 17-től

Közzétéve: 2017. 07. 17. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 337 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Néha rossz oldalról közelíted meg az érzelmi alapokon nyugvó kapcsolataidat! Egyáltalán nem lenne szükség arra, hogy manipuláld azokat az embereket, akik szeretnek téged. Különösen igaz ez az esetleges párkapcsolatodra. Ha párod odavan érted nincs szükség mindenféle trükkökre ahhoz, hogy érzelmeit kinyilváníttasd vele, megteszi ezt anélkül is. A magányosok most bárkit meghódíthatnak, akit akarnak.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Régóta dédelgetett álmod megvalósításának jött el az ideje. Szinte biztos, hogy egyedül nem tudod kivitelezni tervedet, keress hozzá megfelelő segítőtársat. Ha jól körbenézel, nem kell messzire menni, hogy megtaláld a megfelelő üzletfelet egy barát vagy családtag személyében. Ketten sokkal több sikert érhettek el! Most nem kell attól tartanod, hogy visszaélnek jóindulatoddal, így nyugodtan belevághatsz közös üzletbe bárkivel.

 

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Sose feledd, ha történik valami rossz az életedben, azt a sors mindig kompenzálja valami jóval. Ez így történik most is. A hét eleje még számos kellemetlenséggel telik, összezördülések is előfordulhatnak családban, munkahelyen egyaránt. De a hétvégére megváltozik a helyzet, lenyugodnak a kedélyek, s minden jóra fordul! Végig gondolhatod az elmúlt napok történéseit, levonhatod a konzekvenciát, és sokat tanulhatsz a történtekből.

 

 

        RÁK


(június 22. - július 22.)

Ezen a héten bizony találkozhatsz valakivel, s ha eddig magányos voltál, akkor ez most gyorsan megváltozhat! Elvakíthat a szerelem, s mint máskor is már előfordult veled, most sem látod a fától az erdőt! Az első napok fellángolása hamar elmúlhat, s, ha nem akarsz nagyot csalódni, próbálj meg kicsit visszafogottabb lenni ebben a kapcsolatban! A párban élők mindennapjait kisebb konfliktusok nehezíthetik meg. Összességében ugyanez igaz a hirtelen fellendülő üzleti, anyagi alapon nyugvó kapcsolatokra, lásd meg időben a fától az erdőt! Ha szemfüles vagy, minden gondot ki tudsz kerülni.

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Nem először érzed úgy, hogy munkahelyeden kihasználnak, sokkal többet dolgozol, mint amennyit kellene. Úgy érzed, lassan itt éled az életed, ahelyett, hogy időben hazamennél, s szabad perceidet családod körében töltenéd el. De ez kicsit a te hibád is, és talán a forróság is hozzájárul ahhoz, hogy most munkahelyi feladataidat is lassabban látod el. Kitartás, hamarosan jön a szabadság, vagy vakáció lehetősége! ... és ezzel együtt a magányosoknak a szerelem is!

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a héten bizony elemedben leszel! Amihez hozzáfogsz az jól alakul, környezeted is meglepődik ezen a hozzáálláson. Persze ez nem véletlen, hisz terveid vannak, s most teszed meg az első lépéseket, hogy céljaidat elérd. Jó úton jársz, csupán arra figyelj, ne ess ki a lendületből, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! A hétvégét viszont szigorúan szánd a kikapcsolódásnak, rád fér a pihenés!

 

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

A nyár és a meleg lelassított, s egyre nehézkesebben végzed mindennapi kötelezettségeidet. Ki vagy fáradva testileg és szellemileg egyaránt. Nem ez a jellemző rád, de most szinte semmihez sincs kedved, nem akarsz alkalmazkodni senkihez, a változásokat is nehezen viseled. De a hétvégére elmúlik ez a kellemetlen állapot, s egy nagy buliban jól szórakozhatsz! Akár magányos vagy, akár keresed az igazit, izgalmas napok következnek ezen a téren is.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Alapjában dinamikus, szorgalmas ember vagy, ezen a héten is ilyennek lát a környezeted. Habár nyár van, rád most nem a nyaralás, hanem jó sok munka vár. Ám, Te most ezzel is megelégszel, hisz tudod, hamarosan rád is rád köszön a szabadság, s végre kellőképpen kipihenheted magad, de addig is lásd el maximálisan a kötelezettségeidet! Semmilyen feladatot ne halogass, hisz a lehetőséged megvan arra, hogy mindent elvégezz.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Már az elmúlt hetekben is sok pozitív hatás ért, ezen a héten is hasonló dolgokra számíthatsz. Lehetőséged nyílik arra, hogy megerősítsd pozíciódat unkahelyeden, anyagilag megerősödj, vagy párkapcsolatodat szilárdítsd meg. Ha eddig magányos voltál elképzelhető, hogy hamarosan megérkezik a várva várt szerelem. A már párkapcsolatban élőkre is nyugodt, romantikával teli napok várnak.

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Ezen a héten valami egész érdekes dologgal állhat elő egy barátod, ismerősöd, vagy munkatársad. Jól érzed, ebből bizony neked is származhat hasznod! Ám ne feledd, a sikerért, s a learatható babérokért most is meg kell dolgoznod, az eredmények nem jönnek kemény, odaadó munka nélkül! Érdemes a tervek megvalósításába időt, energiát fektetni, jól fogod kamatoztatni tudásodat! Karriered kaphat szárnyra hirtelen.

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Légy önmagad, ne akarj megfelelni másoknak. Lehet, hogy néhány napra, rövidebb-hosszabb időre másnak tudod magad mutatni, mint amilyen vagy, de Te is tudod, hogy ennek valójában nincs semmi értelme. Aki kedvel Téged, az úgy szeret, amilyen vagy, a jó és a rossz tulajdonságaiddal együtt. A lelked mélyén is tisztában kellene lenned ezzel. Az légy, aki vagy!

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Ezen a héten úgy érzed, mindenki Téged talál meg a problémáival. Ám, ez csak azért történik így, mert alapjában megértő és segítőkész ember vagy, akit számos alkalommal adott már jó tanácsokat közeli és távoli barátainak, munkatársainak egyaránt. Légy megértőbb, hisz nem kihasználni szeretnének, csupán segítséget kérnek! Ha még keresed az igazit péntektől Vénusz segít neked abban, hogy meg is találd.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu