Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Napi horoszkóp - június 19

Közzétéve: 2017. 06. 19. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 337 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(március 21. - április 20.)

Bármennyire is nyugodt vagy és általában nehéz kihozni téged a sodrodból, most ez mégis sikerülhet valakinek. Meglepve tapasztalja az energiát, ami belőled áramlik, és meg is nyugszik tőle. A végén szívjatok el egy békepipát.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon érzelmi konfliktusba kerülhetsz a családoddal, mert esetleg egy picit erőszakosabban szeretnél megvalósítani valamit, és ezt nem nézik jó szemmel. Szakmai téren is összerughatod a port valakivel, - csak óvatosan.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(május 21. - június 21.)

Tele vagy energiával, tettre készséggel, a lelked viszont nagyon harmonikus és nyugodt. Most nincs előtted megoldhatatlan feladat, vágj bele bátran bármibe, sikeres leszel!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(június 22. - július 22.)

Az elkövetkezendő egy hónapban sikerek várnak rád az élet minden területén, kreatív vagy, és pozitív kisugárzásod mindenkit vonz. A mai nappal induló sikerszéria anyagilag is megtérül hamarosan.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

A hivatásodra fekteted a hangsúlyt. Szeretnél megcélozni egy pozícióváltást, esetleg teljesen másba kezdenél? Erre most meglesz a lehetőséged és az alkalmad. Vágj bele bátran terveid megvalósításába! Sikeres leszel!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Nagyon felpörögsz ebben az időszakban, és nagy hangsúlyt fektetsz azokra a dolgokra, amelyeket meg szeretnél valósítani. Ma a tétlenség és a láblógatás másokra lesz jellemző, nem rád!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Még mindig tart az az időszak számodra, amikor fel kell készülnöd a váratlan, meglepő, izgalmas fordulatokra, elsősorban a szerelem, a szakmai kérdések és az esetlegesen meglévő vállalkozás területén. Bármi adódik, vállald el!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(október 23. - november 22.)

Nem szerencsés, ha a főnököddel, vagy egy fontos üzleti partnerrel, ügyféllel szállsz vitába, mert sajnos Te húzod ma a rövidebbet. Érzékenyen reagálsz az igazságtalanságokra, de most csak magadnak ártasz, ha túlzottan beleütöd a dolgodat olyan ügyekbe, melyek nem tartoznak rád.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(november 23 - december 21.)

Szerencsés leszel anyagiak terén, a pénztárcád hirtelen gyarapodik, vagy legalábbis a jó hírek elérnek hozzád a vagyoni növekedés tényéről. A munkád csak akkor jó befektetés, ha jól érzed magad benne, így érdemes mérlegelni, hogy mész vagy maradsz...


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(december 22 - január 20.)

Nagy hangsúlyt fektetsz arra, miként jelensz meg a külvilág előtt, mert fontosnak tartod a külső véleményeket? Ez ma rendjén van így, Vénusz sarkall is arra, hogy lehengerelj másokat, és szükséged van a pozitív visszajelzésekre.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(január 21 - február 18.)

Örömteli időszak vár rád a mai nappal kezdődően, pontosan érzed, mit kell tenned a sikerért, és ehhez megvan a kellő kitartásod is. Nem adod fel az első akadályoknál, a lendületed visz előre.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - június 19., hétfő
(február 19 - március 20.)

A hivatásodnak köszönhetően pozitív fordulatra számíthatsz a pénzügyek terén. Egyre több váratlan feladattal találnak meg, amely anyagilag is nagyon kedvező lehetőségeket rejt, használd ki!Bezárás