Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Napi horoszkóp - május 19

Közzétéve: 2017. 05. 19. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 369 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - május 19., péntek

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(március 21. - április 20.)

Családi vagy épp baráti körben fagyossá válhat a légkör, ha mindenkinek az érzelmi életét te szeretnéd irányítani, vagy akár csak megoldani. Engedd az eseményeket menni a maguk útján. Nem kell örökké a jótéteményest játszani, van saját életed, s ott is akad rendeznivaló, igaz?


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(április 21. - május 20.)

A mai napon a mértéktelenség fizikai és mentális kimerültséget okozhat. Ne hajszold túl magad a munkahelyeden, és a kritikus magánéleti ügyeket se akard erőszakkal megoldani. Mindennek rendelt ideje van, s ha lassan is, de helyére rakod az apró puzzle darabkákat.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(május 21. - június 21.)

Kisebb összezördülésre számíthatsz környezeteddel, ezért meg kell keresned a kompromisszumos megoldási lehetőségeket a béke kedvéért. Vállalj kockázatot azzal, hogy őszintén, ugyanakkor diplomatikusan elmondod a véleményedet, s ez jó fogadtatásra lel.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(június 22. - július 22.)

Úgy döntesz, hogy mától kevesebb időt töltesz a munkáddal és több időt szánsz az otthonodra és a családodra? Nyugodt lehetsz, jól döntöttél, és ennek hamar meglesz a pozitív visszacsatolása. Sok kérdésre pont az előzőek miatt ma kapod meg a pozitív választ.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(július 23. - augusztus 22.)

Emlékezz vissza az elmúlt napok álmaira, fantáziáira, és próbáld meg kideríteni, mi értelmük lehet, mert sok kérdésedre választ nyerhetsz belőlük. Ne a múltban vájkálj, hanem előre nézz. A megoldások ott vannak az orrod előtt, vedd észre ezt időben!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Figyelj álmaidra, belső hangod üzeneteire, lehet hogy közelebb visznek a várva várt megoldásokhoz. Merj a tettek mezejére lépni, rajtad múlik, mikor változtatsz! Most tedd meg a szükséges lépéseket, főleg munka, karrier és anyagiak vonatkozásában.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(szeptember 23. - október 22.)

Meg tudsz birkózni nagyobb problémákkal és feladatokkal is, hiába próbálják mások ennek az ellenkezőjét állítani. Mutasd meg rejtett képességeidet, készülj fel minden eshetőségre, lépj a tettek mezejére és cselekedj.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(október 23. - november 22.)

Környezeted rendkívül figyelmes, ráadásul sokat megtennének érted, és támogatnak céljaid elérésében. Használd ki a lehetőséget és merülj el az érzéki örömökben is, akad majd valaki, aki szívesen veled tart ezen az úton.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(november 23 - december 21.)

Ma elismerésekben, dicséretekben lehet részed, amit élvezz is ki, mert hamarosan ismét leköti minden idődet a munkád. Tervezd meg időben a hétvégi programokat, ugyanakkor jól teszed, ha társaságban töltöd majd az idődet.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(december 22 - január 20.)

Kiürülni látszik a pénztárcád, nem minden alakul úgy, ahogy várod. Kicsit vissza kellene fognod bizonyos kiadásaidat, bár, a következő időszakban lesznek majd extra bevételeid is. Ügyesen el tudsz lavírozni ezen a síkos pályán is.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(január 21 - február 18.)

Ma a kitartásodra és a magabiztosságodra egyaránt szükséged lesz, mert csak így győzheted le a felmerülő munkahelyi vagy családi problémákat. Tarts ki, sok hátráltató körülmény akadályoz a könnyed fejlődésben, ám az erőd és a szorgalmad mindent legyőz.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - május 19., péntek
(február 19 - március 20.)

Egy régi szerelem bukkanhat fel ismét az életedben sorsszerűen. Most már magad is kezded elhinni, hogy egymásnak teremtettek benneteket... Csak megfontoltan... Ne hamarkodj el semmilyen döntést, különösen akkor ne, ha már kapcsolatban élsz. Okosan és tudatosan dönts.Bezárás