Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Napi horoszkóp - május 18

Közzétéve: 2017. 05. 18. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 370 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(március 21. - április 20.)

Fontos, hogy most csak egy dologra koncentrálj, ne hagyd, hogy elússz a tennivalókban. Amennyiben így teszel, hamarosan komoly eredményeket mutathatsz fel. Ha viszont felaprózod magad, akkor a szálak jó alaposan összekuszálódnak. Melyiket választod?


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon minden figyelmed az otthonoddal kapcsolatos jogi ügyek és szerződések, vagy egyéb, de hivatalos jellegű témák kötik le. Ez kissé összetettebb feladat, mint először gondoltad volna. Ám, ha nem legyintesz, hanem figyelsz, minden puzzle darabkát a helyére pakolsz.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Ezen a napon nagyon harcias kedvedben leszel, ugyanakkor légy óvatos, mert könnyen megbánthatsz másokat. Ne légy elhamarkodott, ne mondj olyat, amit később megbánhatsz! Lassan járj, tovább érsz! - tartja a mondás, hát cselekedj így.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(június 22. - július 22.)

Tele vagy energiával, remek ötletekkel állsz elő, úgy érzed, nincs előtted akadály, és bármit megvalósítasz, amit szeretnél. Tudod, hogy a tíz mérföldes út mindig az eső lépéssel kezdődik. Légy magabiztos, sikeres leszel!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon ábrándozó hangulatban vagy, álmokat kergetsz, és úgy gondolod, meg is tudod ezeket sorban valósítani. Gondolkodj, tervezz így nem veszel el a részletekben. Te mindig reális vagy, maradj most is ezen a síkon!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a napon légy figyelmes, mert könnyen becsaphatnak magánéleti üggyel összefüggésben, sőt most még a családod sem tud hatékony segítséget nyújtani számodra. A hivatásodban viszont sikerek várnak, ha 100 százalékon pörögsz.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

A hivatásoddal esetleg tanulmányokkal, vagy épp gyermekeddel kapcsolatban most nagyobb összeget kell kifizetned, amely nagyon váratlanul ér, ám ne aggódj, még a mai nap folyamán megtalálod a megoldást!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Szerencsés lenne számodra, ha most minden idődet a munkádnak tudnád szentelni, hiszen itt komoly sikerek várnak rád. Amennyiben házfelújítást, esetleg költözést tervezel, vágj bele! Ha tanulsz, érdemes megtervezni a vizsgák, dolgozatok, számonkérések idejét és a felkészüléshez szükséges feladatok sorát összeírni.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(november 23 - december 21.)

Ma nagyon sok elintéznivalód lesz, jelentős részük pénzügyekkel is összefügg. Sok papírmunka és utánajárás vár rád, ugyanakkor légy kitartó, még ezen a napon a végére jársz mindennek! Ha kell, kérj segítséget, ne érezd ezt rossznak vagy szégyennek.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Ezen a napon sokkal befolyásolhatóbb lehetsz, mint máskor. Ne vállald túl magad, hiszen a családodnak vagy egy barátodnak is szüksége van rád. Szervezz egy kellemes programot a mókuskerék befejeztével!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Ezen a napon váratlan fizetnivalók kerülnek elő,, és nem fogsz ezeknek örülni. Nagyon nehezen tudod előteremteni a megfelelő összeget, ugyanakkor most a családod, vagy egy segítőkész barát a támogatód lesz.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - május 18., csütörtök
(február 19 - március 20.)

Ma a feletteseidtől, családtagjaidtól nem várhatsz segítséget, hiszen nem támogatják az elképzeléseidet, sőt, most még a családod sem ért egyet veled. Csak magadra számíthatsz, de emiatt ne aggódj, így leszel eredményes.Bezárás