Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Napi horoszkóp - május 17

Közzétéve: 2017. 05. 17. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 376 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - május 17., szerda

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(március 21. - április 20.)

Ma a munkán és kötelezettségeken túl a barátaiddal tölthetsz egy kevés időt, és kellő energiával tölt fel, hogy vendégül láthatod őket, hiszen örömet jelent számodra másokról gondoskodni. Ha viszont nem akarsz otthon rumlit, menjetek egy jó kis vendéglőbe.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(április 21. - május 20.)

Nem túl kedvezőek ma az égi hatások. Továbbra is óvatosnak kell lenned a közlekedésben, légy nagyon figyelmes és körültekintő, és nagyon fontos, hogy mindig csak nyugodt állapotban ülj autóba. Ugyanakkor pozitív hírek érkezhetnek anyagiakkal összefüggésben.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(május 21. - június 21.)

Most tele vagy energiával, úgy érzed, mintha újjászülettél volna. Az utóbbi időszak sikerei jót tettek Neked. Nagyon kellemes és örömteli napra számíthatsz, a Hold és a Vénusz minden tervedet támogatják.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(június 22. - július 22.)

Jót tenne egy kis utazás, kikapcsolódás, némi lazsálás? Ma mégis inkább az aktív mozgás, és a fokozott tevékenykedés ajánlott, ugyanis Jupiter hátszelet ad a sikerhez. Ugyanakkor fontos, hogy mindig csak egy dolog legyen fókuszban.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

Az emberi kapcsolatok fontos szerepet játszanak ezen a napon. Szeretnéd megmutatni a külvilágnak, hogy melyek a rejtett értékeid, amelyek eddig nem kerülhettek felszínre. Ideje, hogy teljes egészében lássanak téged az emberek.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Erőd teljében vagy, viszont szívesen pihennéd végig a napod? Szeretnéd, ha megengedhetnél magadnak egy kicsivel több alvást? Nos, ezt majd máskor, ma erre kevés az esély, munka viszont rengeteg lesz!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

Még mindig tart számodra a kedvező időszak, elsősorban a vállalkozásban és a szerelemben érezheted szerencsésnek magad. Ezeken a területeken sikerek várnak rád, sőt, hosszú távra tudsz majd tervezni.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(október 23. - november 22.)

Lázas tevékenységed még mindig tart. Ma is sokat jössz-mész, egyszerűen nem tudsz pihenni, fel vagy pörögve, és úgy érzed, mindenáron tevékenykedned kell. Ha ma kitartó vagy,. s előre dolgozol, akkor a hétvégéd totálisan szabad lesz!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(november 23 - december 21.)

Figyelj oda, hogy pénzügyekkel kapcsolatban ne hagyd magad becsapni, megvezetni. Lehet, hogy pusztán jóindulatból ajánlanak fel olyan lehetőségeket, amelyeket érdemesebb lenne kihagynod. A biztosat ma ne add fel semmilyen mézesmadzagért!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(december 22 - január 20.)

Kiegyensúlyozott, harmonikus és békés nap vár rád. Az utóbbi időt jellemző harciasság ma végre alább hagy, végre picit megpihenhetsz. Használd ki ezt az időszakot, és töltődj fel energiával, jó kedvvel!, inspirálj másokat!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(január 21 - február 18.)

Sok olyan tulajdonságnak vagy birtokában, amelyek segítségével elérheted a céljaidat, főleg ha ezek most külfölddel kapcsolatosak. Szerencsés nap vár rád akkor is, ha költözésen, befektetésen gondolkodsz.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - május 17., szerda
(február 19 - március 20.)

Lehet, hogy ma túl sok mindent próbálnál belezsúfolni 24 órába? Most inkább lazsálj egy kicsit, és ne frusztráld magad azzal, hogy elérhetetlen célokat tűzöl ki magad elé! A te vállad sem bír már ennél többet...Bezárás

Bezárás