Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Napi horoszkóp - május 16

Közzétéve: 2017. 05. 16. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 377 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - május 16., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(március 21. - április 20.)

Harmóniában vagy a külvilággal, mindenhonnan kellemes visszajelzéseket kapsz. Ma elsősorban a testi örömöknek, az evésnek, az alvásnak és a szerelemnek hódolnál? Rendben, de csak a kötelező feladatok elvégzése után!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon tele vagy energiával, jó ötletekkel, pozitív szemlélettel. Szerződésekkel kapcsolatban lehetsz ma szerencsés. Ha külföldi utat tervezel, a kozmikus hatások most támogatnak ebben, legyen szó szakmai vagy magánjellegű útról.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(május 21. - június 21.)

Kellemes élmények várnak rád, bár ennek lehetnek minimális anyagi, vagy időbeli akadályai. Mégis szerencsés lenne, ha meg tudnád oldani, mert feltöltődést jelentene lelkileg és testileg egyaránt.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(június 22. - július 22.)

A pénzügyek kesze-kuszaságával küzdesz ezen a napon, mert most nem kapsz támogatást, vagy jó ötletet semmilyen irányból az anyagi ügyek megoldásához. Saját magadnak kell a végére járnod, hitel felvétel nem ajánlott.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Ne erőltesd ma a dolgokat, mert minél jobban szeretnél valamit, annál kevésbé tud megvalósulni. Inkább lazulj el és pihenj, használd ezt a napot könnyed feladatok elvégzéséhez. Néha igenis kijár neked a lazítás.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Határtalan energiával rendelkezel, szerencsés lenne, ha ezeket az energiákat most inkább egy jelentős szakmai feladat, vagy akár egy külföldi utazás alkalmával vezetnéd le, - ha ez utóbbira van módod. Örömteli időszak vár rád.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

A dolgok ma nem az elképzeléseid szerint alakulnak, sok akadályt kell leküzdened. Elsősorban az otthonodban történhetnek nem várt események, a szerelem viszont boldog órákat ígér. Anyagi döntéseket ne hozz szakértői segítség nélkül.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(október 23. - november 22.)

Pénzügyileg hasznos lesz számodra ez a nap, de arra ügyelj, hogy a barátaiddal semmiképp ne kerülj anyagi vonzatú kapcsolatba, ez most zsákutcába vezethet, a kialakuló konfliktusról már nem is beszélve... A barátságot ne keverd az üzlettel.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(november 23 - december 21.)

Ma érzelmi hullámvölgybe kerülhetsz, mert a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Kelj útra, mert egy belföldi rövid utazás, vagy egy tartalmas üzleti megbeszélés helyrebillentheti a kedélyállapotod.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(december 22 - január 20.)

Ma öröm és vita egyaránt várhat rád. A szerelemben kellemes perceket élsz meg, a családtagjaiddal viszont könnyen konfliktusba keveredhetsz, apró-cseprő dolgok miatt. Ha vizsgázol, interjúra mész, vagy számonkérés várható, minden választ alaposan fontolj meg.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(január 21 - február 18.)

Kiegyensúlyozott és stabil vagy, csak szerelmi életedben lehetnek apróbb viharok, amik az esti órákban érnek utol. Ne hagyd, hogy felboruljon a lelki egyensúlyod, tudatosan utasíts vissza minden támadást!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - május 16., kedd
(február 19 - március 20.)

Jól érzed magad a bőrödben, pontosan tudod, mit szeretnél elérni, és a dolgok az elképzeléseid szerint alakulnak. Főleg anyagi téren lesznek sikereid, kifejezetten ajánlott a kockázatvállalás. Mennyire leszel ma merész?Bezárás

Bezárás