Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

5 fontos asztrológiai tényező - Horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 11. 01. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 810 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak számára az asztrológia szimpla jövendőmondás – vagy bejön, vagy nem alapon. A születési képlet remek jellemrajzot ad az egyénről, és kiváló önismeretre lehet szert tenni általa, az aktuális bolygómozgások által megüzent információkat sokféleképpen lehet értelmezni, alkalmazni. Mi az az 5 fontos tényező, amire feltétlenül oda kell figyelni 2017-ben?

Asztrológusként, Life coach-ként, tanácsadóként vallom, hogy 2017 a magvetés éve. Egy olyan esztendő, amikor az egyetlen okos, megfontolt és bölcs döntés az, ha végleg hátat fordítva a múltnak és új irányba fordulni, a csapásokból kikövezett utakat varázsolni. Te bevállalod a változást?

A bolygók, - így pedig mozgásuk, együttállásaik vagy épp összefeszüléseik - segítségével könnyen lehet elősegíteni vagy akár fokozni a lelki fejlődést, a karrierrel összefüggő előrelépési lehetőségeket. Segítenek összehangolni a terveinket, céljainkat, utat mutatnak a nagyobb kihívások irányába, jelzik az akadályokat, és segíthetnek rálelni és megérteni egy-egy konkrét esemény értelmét.

Minden új esztendő egyenlő az új távlatokkal. Ha ismered a 2017-es esztendő legfontosabb asztrológiai eseményeit, akkor ezek támogatásával sokkal tudatosabban kezdheted tervezni a feladataidat, vagy akár meglévő gondjaid megoldását, illetve nézhetsz új tennivalók után. Most sem felejtem megemlíteni, hogy utolsóként, de nem utolsó sorban az önismereti rész az, amiben az asztrológia mindig a segítségünkre lesz.

Az 5 legfontosabb feladat 2017-ben:

 • tanulj a hibáidból
 • éld tudatosabban a mindennapjaidat
 • fogadd el önmagadat és környezetedet
 • értesd meg a titkos mozgatórugók működését
 • gyarapítsd szellemi tudásodat

2017 a NAP éve

A hagyományok szerint 2017 a dicsőséges, isteni, ragyogó NAP éve. Fordulatos, nagy változásokat hozó esztendőnk lesz. Újra azt érezhetjük, hogy kezünkben van a sorsunk, dönthetünk, teremthetünk, ahogy az számunkra kedvező.

A NAP leírja, - eleve elrendeltetettség alapján - mivégre, milyen földi feladatra születtünk. A születési horoszkópban a Nap az Egó, az öntudat, a szerzett tudatosság, a felépíthető személyiség, a képességek és készségek jelölője.

A Nap az Egy. A Nap az isteni tökéletes. A Nap a legnagyobb erő.
A Nap 2017-ben EGY, az egyes évben > 2017 > 2 + 0 + 1 + 7 = 10 > 1

 
Megvilágítja számunkra, miként kell gondolkoznunk az életünk fölötti uralom érdekében. Minden eddiginél fontosabb lesz az egyenesség, az őszinteség, a becsületesség, az aktivitás alapvető elvárás.

Jupiter a Mérlegben 2016.09.09 és 2017.10.10. között

Indulj tiszta lappal! Találj magadnak egy fontos, központi témát! Cselekedj! Keress magadnak motivációt, vagy légy te magad az. Csinálj végre karriert és keress több pénzt, lógj ki a sorból, vállald a véleményedet. Oszd meg tudásodat másokkal. Merj kérdezni. A munkád gyümölcse beérik. De állj! Mit tettél eddig? Az fog beérni… Ki mint vet, úgy arat…

 

Szaturnusz a Nyilasban 2017. december 19-ig

2017.04.06 és 2017.08.25 között retrográd

A karma rendezése kezdődik meg a Szaturnusz retrográd mozgásának ideje alatt, azaz a múltban elrontott ügyek, dolgok, emberi kapcsolatok helyrehozásának az időszaka ez. Ezek sosem könnyű vállalások, és felesleges abban reménykedni, hogy majd maguktól, vagy egy csettintéssel megoldódnak. A korábban meghozott döntések, cselekedetek következményeivel ITT és MOST  szembe kell néznünk. A stabilitásra, a biztonság érzetre is kihatnak tetteink és gondolataink. Az idő lelassul, a frusztráció biztosan megnő, az igazság viszont cserébe végül megerősít. Olvass a Szaturnusz retrográdról bővebben itt!

A VALÓDI változás feltétele az IGAZSÁG megismerése. A Nyilas jegyben hátráló Szaturnusz - akár erővel is, de - visszavezet minket önmagunk azon részéhez, akit eddig rejtegettünk, eltakartunk vagy épp illúziókkal óvtunk.

NE ÚJ DOLOGBA KEZDJ, HANEM MÓDOSíTS A GONDOLKODÁSODON!

Neptunusz a Halakban - tisztán látsz már?

2012-től a Neptunusz a Halakban foglalt magának páholyt, hogy 2025-ig onnan szemlélje a világot. Rá kell döbbenni végre, hogy a béke és a megnyugvás belülről fakad.

A Plútó még a Bak jegyében téblábol!

...lassan, de biztosa halad előre, ezáltal egyre erősebb lesz a hatása, mellyel leginkább a Bak jegyűeket segíti. Ám pozitív erőt ad a Rákoknak, Halaknak és Skorpióknak is.

Október 27. csütörtök és 2017. szeptember 1. között, egy igen kemény – néhol erősödő.  alkalmanként kicsit gyengülő - fényszög lesz aktív. Ez a Bak Plútó és a Mérleg Jupiter kvadrátja.

A két bolygó tartós fényszöge kissé ijesztő is lehet, folyamatosan nyílik az olló, feszültség, kapkodás, és rombolás lesz jellemző. Érdemes elkerülni a tömeget, a tartós, messzire mutató utazásokat, - inkább legyünk „jók”.

Társadalmi szinten erőteljesebben jelen lesz ez a hatás, még nincs vége a robbantgatásos, lövöldözös, egymást bosszantós időszaknak.


Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.
 

Egyszeri ajánlat!

  • 365 NAP, ami RÓLAD SZÓL - VELEM!
   • 9 ok mellettem:
   • - Segítek megtalálni a FÓKUSZt
   • - Iránymutatást adok az ÉBREDÉShez
   • - Támogatlak a CÉLok kitűzésében
   • - Energiát adok minden ELSŐ LÉPÉSedhez
   • - Megmutatom, hogy válaszd szét a FONTOSat a lényegtelentől
   • - Fogom a kezed és mutatom az utat hogy 2017 ismét SIKERES éved legyen
   • - Biztosítom neked az energiát és a motivációt, hogy minden nap KITARTÓ lendületet kapj
   • - Ha egyedül érezted eddig magad, akkor egy TÁMOGATÓ, hasonlóan gondolkodó KÖZÖSSÉG kapuja nyílik meg előtted, akik segítenek megvalósítani álmaidat
   • - A 2017-es könyv megrendelői azonnal csatlakozhatnak zárt Facebook csoportunkhoz, így első kézből kaphatsz információkat az írótól.

 

2017-ben minden nap Veled leszek, és személyes, bölcs barátként kísérem utadat!

A 2017. évi naptár csak az Ezoterikus.hu szerkesztőségében, a LIBRI, Líra és Elixír könyvesboltokban kapható!

Hozzájuthatsz MOST KÜLÖNLEGES ajánlattal!

 

Várunk minden kalendárium tulajdonost zárt Facebook csoportunkba!

 

Kattints arra a képre, amelyik ajánlat érdekel!

Ezoterikus Kalendárium 2017 + 3 e-book + 10% kedvezmény, itt:

ezoterikuskalendarium2017csomagajanlatok

 

Forrás: Ezoterikus.hu