Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 778 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk. s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Itt az ideje a 2017-es horoszkóp elemzések megírásának és közzétételének. Adok egy kis pozitív perspektívát a jövő évre, s megmutatom a várható tendenciák irányait... Általános horoszkóp, munka és karrier horoszkóp, szerelmi kilátások. Olvasd el a jövő évi útmutatásokat! Mindenkinek magának kell eldönteni, mit kezd az életével, a mindennapokkal, s meghajol mások akarata előtt, vagy saját kezébe veszi az irányítást. Te hogyan fogsz cselekedni? Remélem a lehető legjobb döntéseket hozod meg. Sok sikert 2017-re!

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

 

Mi a horoszkóp jegyed? Kattints és olvasd el a szerelmi horoszkópodat!

 

 

Kos Horoszkóp

Bika Horoszkóp

Ikrek Horoszkóp

Rák Horoszkóp

Oroszlán Horoszkóp

Szűz Horoszkóp

Mérleg Horoszkóp

Skorpió Horoszkóp

Nyilas Horoszkóp

Bak Horoszkóp
vizonto
Vízöntő Horoszkóp

Halak Horoszkóp

 

Forrás: Ezoterikus.hu