Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - KOS

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

KOS horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: A 2018-as esztendő első hónapjai nem lesznek túl mozgalmasak, így izgalmasak sem igazán, néha egyenesen monotonnak fogsz megélni mindent. Lehet, hogy valójában nem is vagy felkészülve egy új kapcsolatra? Lehet, hogy tudat alatt inkább menekülsz ez elől, minthogy magadhoz ragadd a kezdeményezést? Tapasztalni fogod, hogy nem árasztanak el randi ajánlatokkal, s ha akad is, nem záródik túl nagy sikerrel a történet. Ám, a változás elkerülhetetlen, áprilistól egyre mozgalmasabbak lesznek a mindennapok, s végre eljön a te időd. Talán már március végén érezni fogod ennek előjeleit. Valami tudtodon kívüli dolog történik veled és körülötted, mely egyre több mosolyt csal az arcodra, így egyre vonzóbb leszel mások számára. Júniustól pedig bármikor betoppanhat az igazi. Váratlanul, robbanásszerűen. Csupán egy dolgot kell tenned ezért: kimozdulni otthonról, eljárni a barátaiddal a legkülönbözőbb helyekre, és megadni a lehetőségét annak, hogy rád találjon a szerelem. Sok sikert!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Párkapcsolatod meglehetősen vegyes képet mutat, 2017-ben voltatok lenn és fenn, ám ideje ennek a hullámvasútnak véget vetni, és eldönteni, merre menjetek tovább 2018-ban, s egyáltalán közös legyen-e az út, vagy kettéváljatok... Tölts sok időt azzal, hogy elemzed az elmúlt időszak eseményeit, hisz csak így fogsz tudni jó döntést hozni. 2018 komoly kihívások elé állít, szerelmi életedet rendbe kell tenni. Még mindig vár ezen a téren néhány olyan esemény rád, amikor úgy érezheted, bizony kicsúszik a kezedből az irányítás. Ne kudarcként könyveld el, hanem egyszerűen vedd tudomásul, hogy ennek itt és így kellett történnie. Az esetleges nézeteltéréseket ne vitával, veszekedésekkel rendezd el, hanem minden esetben keresd a békés utat, mert ez hoz megnyugvást számodra. Ne akarj kedveseden uralkodni, ezt senki sem viseli jól. Légy rettentő éber, s már előre akadályozd meg a felbukkanó konfliktusok okait. Ne adj alkalmat arra, hogy újra és újra ugyanazokon az apró ostobaságokon kezdjetek el vitatkozni. Ha pedig van bátorságod kimondani, hogy elég, akkor azt tedd meg mihamarabb, hogy a meleg nyár vagy a kora ősz új szerelem lehetőségét tárja eléd.

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 4
Legjobb hónapod: április
Segítőd munkában: Nyilas
Segítőd magánéletben: Skorpió
Gyógynövényed: Gyermekláncfű

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu