Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - BIKA

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

BIKA horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: Nehéz elhinni, hogy a 2017-es esztendő nem hozott számodra áttörést, s még mindig keresed a másik feledet. Ha eddig nem sikerült megtalálnod az igazit, akkor itt az alkalom, hogy ez garantáltan megtörténjen, hisz 2018 és az ezt jellemző égi energiák bizony nem fognak fukarkodni a partnerjelöltekkel. Ne halogasd tovább az aktív párkeresést, és tudd, hogy teljesen mindegy, mely formáját választod, biztos, hogy sikereket érsz el! Most neked kell rátalálnod az igazira, fordítva nem fog megtörténni! Keresd aktívan vágyad tárgyát, menj ismeretlen helyekre, mondj igent minden randira, és ne utasítsd vissza a barátnődet, aki össze akar hozni valakivel. Minden esélyed megvan arra, hogy megleld a Nagy Őt. Azok a kapcsolatok, melyeknek alapjait a Bikák idén teszik le, egy életre szólhatnak. Ha bárkinek a randi meghívását lemondod, megeshet, hogy pont egy olyan emberrel teszed ezt, akivel tökéletesen összeillenétek.


Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

Párban élőknek: Társkapcsolatodban 2017-ben adódtak olyan pillanatok, amikor megkérdőjelezted, hogy vele akarsz-e maradni vagy sem.  Meglepően sok bizonytalansági tényező volt jelen mindennapjaidban, de épp ezek jelezték azt, hogy a sarkadra kell állnod, s 2018-ban új struktúrával kell kezelned szerelmi életedet, párkapcsolatodat. A problémák gyökere abban keresendő, hogy mostanában sokkal kevesebb időt tudtatok egymásra szánni, s ez bizony rányomta bélyegét a mindennapokra. Úgy érezheted, hogy valamerre tovább kell lépni? Igen, hát dolgozz is az ügyön, mert ez egy fontos feladat! Bizony válaszút elé kerülsz: vagy végleg befejezni, s új utakat keresni, vagy – s ez lenne az észszerűbb, - rendbe hozni a kapcsolatot. Túl nagy baj nincs, ezt te is tudod, azon kívül, hogy lassan mindketten csak aludni jártok haza. Szakítsatok időt egymásra, némi kikapcsolódásra, s hipp-hopp rájöttök, hogy még véletlenül sem szabad ezt a szerelmet csak úgy a sutba dobni. Újra bele tudsz szeretni párodba, s ez mindent megold.

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 7
Legjobb hónapod: május
Segítőd munkában: Bak
Segítőd magánéletben: Vízöntő
Gyógynövényed: Kamilla

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu