Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - IKREK

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

IKREK horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: Párkapcsolati téren nem voltál túl kedvező helyzetben 2017-ben, próbálkoztál, keresgéltél, de nem a vágyaidnak megfelelően alakultak a dolgok. Flörtök, randik még csak-csak adódtak, de a várva várt átütő siker nem akart megérkezni. Nos, a kocka mindig fordul, a kérdés az, milyen irányba... 2018 sok szempontból egy hullámvasúthoz fog hasonlítani, egyszer fenn, máskor lenn. Jönnek, mennek a partnerjelöltek, de valahogy senki nem akar megállapodni melletted, vagy neked lesz kevés az, amit a másik fél nyújtani akar neked. Fontos, hogy bátran lépj tovább, amint azt érzed, hogy nem vagy jó helyen. A csillagok tavasz végéig nem igazán kedveznek neked, ám, ahogy egyre melegebbek lesznek a napok, egyre több lehetőség adódik randira, izgalmas találkozásokra. A nyár közepe és vége remek időszak ahhoz, hogy találkozz valakivel, akivel igen óvatos és lassú ismerkedésbe kezdjetek, s hosszú idő eredményeként kialakuljon köztetek egy mély, erős érzelmeken alapuló kapcsolat. Sok sikert!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Eseményekben, izgalmakban gazdag, energiával és érzelmekkel teli év áll előtted, elkerülhetetlen, hogy életedben változások történjenek, de alapvetően minden a kedvedre lesz. Párodtól elismerést, biztatást, szeretetet kapsz, főleg a nyári időszakban fogtok sokat romantikázni, egymásban elmélyülni. Ezt becsüld meg, hisz fontos vagy a számára. Ha teheted, viszonozd is kedvességét, hisz megérdemli figyelmedet ő is, ráadásul igényli társaságodat, érzelmeidet. Elengedhetetlen, hogy ebben a számotokra fontos időszakban mindent megbeszéljetek egymással, így minden félreértés megelőzhető. Ha már régóta együtt vagytok, akkor fontos döntések meghozatalához is kiváló a júniustól augusztus végéig tartó időszak. Ha házasságot terveztek, akkor még idén ejtsétek meg a nagy alkalmat. Ha esetleg már gyermeket tervezgettek szintén kiváló az év második fele arra, hogy a megvalósításba belefogjatok.

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 9
Legjobb hónapod: július
Segítőd munkában: Halak
Segítőd magánéletben: Nyilas
Gyógynövényed: Mák

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu