Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - RÁK

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

RÁK horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: Már a tél vége jelentős fordulatot tartogat a számodra, hisz új szerelem van kilátásban, feltűnik színen, levesz a lábadról, de talán mégsem leszel annyira biztos a dolgodban. Nem Ő fog elbizonytalanítani, hanem te magadat. Természetesen lényeges, hogy légy mindig nagyon óvatos és körültekintő a leendő partner megválasztásban, hisz bármikor kifoghatsz egy kevésbé jót, ám, próbálkozni szabad, s ha nem jön be, hát lépj tovább. Igyekezz ésszel dönteni, ravasz és okos lenni, de ha megtörténik, hogy nem látod a fától az erdőt, hát ne ostorozd magad. Jól teszed, ha most inkább az észszerűség és a megfontoltság vezérel az érzelmek terén, a szíved helyett. Ha sikerül megfelelő döntést hoznod, akkor nagy a valószínűsége, hogy megtalálod a Nagy Őt, s egy életre szóló kapcsolat alapjait tudod letenni 2018-ban. Legkedvezőbb hónap erre április és augusztus.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Elkötelezettségben élsz? Kapcsolatodnak nagyon jól kellett alakulnia és fejlődnie eddig is, és ez nem fog változni a következő időszakban sem. 2018-ban új célokat tűztök ki, és mihamarabb valósítsátok is meg azokat. Szerelmi életed majdhogynem tökéletes, a számodra alapvető hűséget nem csak te nyújtod társad számára, hanem kölcsönösségi alapon te is megkapod tőle. Topon vagy, remek energiákkal vagy jelen otthon, asztalnál, ágyban, így nem csoda, ha nehéz lesz neked ellenállni 2018-ban. Újra és újra képes leszel kedvesed fejét elcsavarni. Fontos számodra a szexualitás, most jött el az az idő, hogy igazán ki tudtál nyílni ezen a téren is. Ha netán volt köztetek valamilyen összezördülés mostanában, akkor azt is teljes mértékben le tudjátok rendezni, és tiszta lappal indulni. Számodra nagyon fontos a család és a házasság is, így, ha ezen még nem vagytok túl, akkor időszerűvé válik az alapkő letétel...

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 1
Legjobb hónapod: március
Segítőd munkában: Kos
Segítőd magánéletben: Ikrek
Gyógynövényed: Csalán

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu