Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - OROSZLÁN

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

OROSZLÁN horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: Lelkiismeret furdalás nélkül élvezd az életet, azaz 2018 minden egyes napját, pillanatát. Tégy meg mindent azért, hogy felfigyeljenek rád az ellenkező nem szingli tagjai, és ne félj megmutatni kacér, rejtőzködő oldaladat. Számtalan alkalmat kínál ez az év arra, hogy ismerkedj, flörtölj, és többeknek elcsavard a fejét, - mindezt úgy, hogy közben nem vallasz kudarcot. Köztük lehet az igazi is, akit bizony első találkozásotok alkalmával leveszel a lábáról. Azért persze folyamatosan légy körültekintő, s válassz megfelelően, ne elhamarkodottan. Hirtelen több lehetőség adódik, s megtörténhet, hogy nem látod a fától az erdőt, s igen rosszul döntesz párválasztás terén. Ne azt vedd figyelembe, hogy mi van kívül, hanem nézz a kiszemelted lelkének mélyére, s döntsön most az észszerűség a szíved helyett. Ha valamiért a szerelem nem érkezne meg legkésőbb a nyár folyamán, akkor novemberben majd igen!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Azoknak, akik már elkötelezett kapcsolatban élnek, nem lehet sok okuk panaszra. Kiegyensúlyozottság, nyugalom és meghittség jellemzi a kapcsolat mindennapjait, kevés összezördülésre lehet számítani, bár márciusban lesz olyasmi, amivel kapcsolatban nagyon el fog térni a véleményetek de a tolerancia hozzásegít benneteket a békés megoldásokhoz. Ami jól működik, azt nem kell kényszeresen bolygatni. Persze nem szabad hagynod, hogy ellaposodjon a kapcsolat, de ne is akard fenekestül felforgatni csak azért, hogy még egy kis izgalomban lehessen részed. Általában anélkül is izgalmas és érdekes vagy partnered számára, hogy újra és újra be akarnád ezt bizonyítani. A nyár folyamán mindenképpen szánjatok időt és energiát nyaralásra is, ez csak még inkább elősegíti a kapcsolat további elmélyülését. Augusztusban vagy szeptemberben pedig akár nagy lépésre is elszánhatjátok magatokat.

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 2
Legjobb hónapod: október
Segítőd munkában: Rák
Segítőd magánéletben: Szűz
Gyógynövényed: Csipkebogyó

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu