Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - SZŰZ

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

SZŰZ horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: A magányos útkeresőknek nem kell aggódniuk a továbbiakban amiatt, hogy sokáig egyedül maradnak. Már a 2017-es esztendőben is történtek olyan esetek, kaptál olyan jeleket, melyek bizakodásra adtak okot. Volt egy-két érdekes meglepetés, de az igazán nagy durranást 2018 hozza meg, különösen a nyár vége és a kora ősz tartogat számodra felemelő pillanatokat. Légy bátor, vakmerő és céltudatos, főleg, ha szerelmi kiteljesedésről van szó. Őrizd meg ezeket a tulajdonságaidat, hisz pont ezzel tudod az ellenkező nem tagjait levenni a lábukról. A mérlegelés, a téblábolás most nem járható út! Ha elhatározod magad, senki nem tud megállítani, menj és hódíts, mondj igent minden randira, növeld így a lehetőségeid számát. Ha kiszemelsz valakit magadnak, a következő hónapokban könnyedén meg is szerezheted. Kitűnő partnerre lelhetsz, akit érdemes lesz megtartani.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: A téli-tavaszi időszak fordulóján és nyár elején még kissé bonyolultnak tűnhet érzelmi életed, nem találod a helyed, nehézkes a kommunikáció, és más jellegű vágyaitok lesznek, egyikőtök balra, a másik mindig jobbra menne. Úgy tűnhet majd, mintha kapcsolatodnak nem lenne sem eleje, sem vége. Bizonytalannak érezheted magad, s párod sem segít megoldani a helyzetet. Mivel képes vagy minden nehézségből kimászni, most sem lesz problémád, legfeljebb annyi, hogy nem egyszer, hanem többször kell nekifutni ugyanannak a teendőnek. Egy biztos, szerelmi téren komoly változások várhatóak a nyár folyamán. Meglévő kapcsolatodat végre dűlőre viszed, s vagy végleg elkötelezitek magatokat egymás mellett, vagy egyik pillanatról a másikra betoppan egy új szerelem, mely fenekestül forgatja fel az életedet. Feltétlenül gondold át lehetőségeidet, bár az is tény, hogy az új szelek elsöprőek lehetnek...

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 3
Legjobb hónapod: augusztus
Segítőd munkában: Halak
Segítőd magánéletben: Mérleg
Gyógynövényed: Fodormenta

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu