Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - MÉRLEG

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

MÉRLEG horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: Szerelem terén változatos időket élsz meg 2018 folyamán, ugyanakkor épp ez ad alapot arra, hogy végre megtörténjen a csoda. Voltak futó kalandok 2017-ben? Ám valahogy egyik sem tudott igazán magával ragadni? Komoly gyorsassággal jön, lát s győz valaki, és a szerelem egy teljesen más perspektíváját fogod megismerni. Ne adjon aggodalomra okot az, hogy az elmúlt hónapokban kudarcok értek, vagy egyszerűen semmi izgalmas nem történt veled és körülötted, ugyanis 2018 tavaszán és nyarán remek lehetőségek lépnek színre, s egyik pillanatról a másikra feltűnhet egy mindent elsöprő szerelem, amely gyökerestül forgatja fel a mindennapjaidat. Figyelj oda azokra az árulkodó jelekre, amelyeket az ellenkező nem képviselői küldenek számodra, - mert lesz belőlük bőven. Többen is érdeklődnek irántad, úgyhogy akár válogathatsz is a lehetőségek közül. Amit feltétlenül figyelembe kell venned, hogy mire is vágysz valójában: tüzes, vad szerelemre, vagy hosszútávra tervezel, és olyasvalakit keresel, aki mellett meg lehet állapodni?

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Alapvetően egy nyugodt, kiegyensúlyozott időszakot zársz le a 2017-es esztendővel párkapcsolati téren, ha teheted - és ez is a célod -, akkor ne akarj változtatni ezen. 2017 meghozta azt, amire számítottál, hűséget, kitartást, szerelmet, ezt erősítsd 2018-ban, és ne hidd, hogy ha valamit stabilizáltál, azért nem kell semmit tenned. Komoly lépések megtételére alkalmas az újesztendő egésze, legyen szó akár összeköltözésről, vagy közös lakás vásárlásáról, házasságról, netán gyermeknemzésről, sőt, egy közös vállalkozás megalap ítása is szóba kerülhet. Bármibe is kezdjetek pároddal, mindenben csak sikeresek lehettek, ha összefogtok. Persze az is fontos, hogy fenntartások a kapcsolat izgalmát és mozgalmasságát, ezért szükség van arra, hogy néha új színt vigyetek a mindennapokba. Jól tudod azt, hogy melyek párod gyenge pontjai, mi az, amivel le lehet őt venni a lábáról. Akkor cselekedj ezek szerint!

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 7
Legjobb hónapod: február
Segítőd munkában: Oroszlán
Segítőd magánéletben: Halak
Gyógynövényed: Körömvirág

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu