Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - SKORPIÓ

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

SKORPIÓ horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: 2017-ben nem lépett be életedbe az a személy, aki végtelenül elvarázsolt volna? Vagy igen, de a viszonzás elmaradt? Nos, a késlekedésnek van asztrális oka, és jó hír, hogy 2018-ban fantasztikus lehetőség áll előtted tavasszal és kora ősszel, hogy elvesd a szerelem magját, melyet valaki más kezd el locsolgatni és ápolgatni, s a végén gyönyörű virág nőhet belőle. Több apró kaland is megelőzheti azt, hogy stabil kapcsolatot alapozz meg valakivel, de ezek arra lesznek alkalmasak, hogy képes legyél mérlegelni, milyen sokat és mást tud adni valaki, akivel idén találkozhatsz. Nagy a valószínűsége, hogy baráti, ismerősi köröd segítségével vonzd be jövendőbeli társadat, aki jelentősen felforgatja mindennapjaidat. Rettentő romantikus hangulatban leszel, hát hagyd magad elcsábítani.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Közlékeny és nyitott típusú ember vagy, de párkapcsolatodban 2017 során mégis akadtak értelmetlen kommunikációs problémák, viszont jó hír, hogy 2018-ban ez a helyzet sokat javul, könnyebben meg fogjátok érteni egymást, és ismét lesznek közös célok. Kifejezetten rosszul teszed, ha az esetleges gondokat nem beszéled meg partnereddel, hanem a fejed a homokba dugva struccpolitikát folytatsz. Ez csak még több feszültséghez, konfliktushelyzethez vezethet. Ugyanakkor a nyár igazán kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatotokat új alapokra helyezzétek, és a jövő lehetőségeiről nyíltan beszéljetek. Elkötelezettség, netán házasság, közös lakás, gyerekek? Ismerd be, mindegyik téma aktuális. Alaposan beszéljétek át lehetőségeiteket, hisz egy életre szóló döntést hozhattok. Te vagy az, aki mindig, mindent megtesz a párjáért, ez továbbra se változzon. Ezért cserébe megbecsülést, szerelmet kaphatsz, és a harmónia tartóssá válik az év második felében.

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 5
Legjobb hónapod: április
Segítőd munkában: Kos
Segítőd magánéletben: Rák
Gyógynövényed: Levendula

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu