Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - NYILAS

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

NYILAS horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: Ha a számodra igencsak kedvező tél végi és tavaszi időszakban nem érkezik meg a Nagy Ő, annak terhe alatt ne roppanj össze, hisz valószínűleg csak nem vagy még felkészülve egy tartós kapcsolatra. Jó hír lehet számodra az, hogy ami késik, nem múlik, s a fontos dolgok októberben megtörténnek, vagy legkésőbb novemberben... Addig is élvezd ki a nyár által kínált flörtöket, vagy akár egyéjszakás kalandokat. Ne utasítsd vissza a randi és buli meghívásokat, hisz rengeteg új barátra és ismerősre tehetsz szert, és lehet, hogy már köztük lesz az a személy, aki a nyár végével gyökeresen megváltoztatja a szerelemről alkotott véleményedet. Ha netán már van kiszemelted, akkor se siettesd az ismerkedést, különben hamar megfutamíthatod. A szerelem, ami vár rád, egy nagyon előnyös találkozás lehetőségét kínálja számodra. Hosszú, tartós kapcsolatot tudsz felépíteni, 2018-ban az elmúlt évekhez képest óriásira nő ennek esélye.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Ha még mindig nem látsz tisztán meglévő párkapcsolatodat illetően, akkor 2018 mindenképpen válaszút elé állít, és nem lesz lehetőség időhúzásra, túl  sok téblábolásra. Elérkezett az idő ahhoz, hogy rávedd partneredet arra, igenis, kötelezze el magát melletted, hisz minden körülmény adott ehhez, Vénusz és Merkúr is segíti a jól megfontolt döntéseket. Alapvetően kijelenthető, hogy okosan és jól választottál társat magadnak, csupán te sem vagy az az ember, aki csak úgy igába hajtja a fejét, no és szereted, ha meghódítanak, s nem neked kell ezt a másikkal megtenned. Persze semmiképpen se különféle praktikákkal vedd rá az elhatározásra, hanem használj apró trükköket, játszd ki óvatosan a gyenge pontjait, csábítsd el újra és újra, hogy azt érezze, csakis melletted találhat rá az elégedettségre. Tudatosítsd benne, hogy igenis te vagy számára az igazi, csak te tudod megadni neki azt, amire vágyik.

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 8
Legjobb hónapod: január és augusztus
Segítőd munkában: Bika
Segítőd magánéletben: Szűz
Gyógynövényed: Orvosi zsálya

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu