Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - BAK

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

BAK horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: 2017-ben messze nem a terveid szerint alakultak a dolgok? Sebaj, ami késik, nem múlik! Még mindig nem találtál rá a szerelemre, vagy netán épp túl vagy egy szakításon, és nem érzed magad készen az elköteleződésre? Tulajdonképpen mindegy, mert már a téli és a tavaszi időszak is minden körülményt megteremt ahhoz, hogy változtass a magányon, s lecseréld azt egy társas kapcsolatra, teli érzelemmel. Különösen a tavasz vége, május, kora június hozhat hirtelen változást, csak ki kell mozdulnod otthonod négy fala közül, és körülnézni az ellenkező nem egyedei között. Meg fogsz lepődni mennyire egyszerű lesz a dolgod, a sors tálcán fog kínálni több lehetőséget is, csak ki kell választanod a számodra alkalmas személyt. A tavaszt követően esemény gazdag nyár vár, számos kaland és flört lehetőségével, újulj meg, légy merészebb, dobd be magad annak érdekében, hogy végre a te szerelmi életed is kimozduljon a holtpontról.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Szeretett társad képes téged újra és újra meghódítani, körbeölelni szeretettel, figyelni a rezdüléseidet, - hát kell ennél több neked? Levesz a lábadról, mert tudja, nagyon is ínyedre van, ha körberajong éged, s ezt akár minden nap képes bizonyítani. Azonban Te is pontosan tudod, hogy neki mire van szüksége: rád, s a veled együtt járó izgalomra, szépségre, harmóniára, úgyhogy add meg neki azt az örömöt, hogy Te is lesed a kegyeit. Kettőtök mindennapjai nem egyhangúak, ezért is olyan jó a kapcsolatotok. Ha eddig nem tettetek volna lépést azért, hogy végleg elkötelezzétek magatokat egymás mellett, akkor ez az év igazán alkalmas arra, hogy komoly, hosszú távra szóló döntéseket hozzatok kapcsolatotokról, - házasság, gyermek, közös otthon... Kedvesed rád fogja bízni, hogyan tovább kettőtöket illetően.

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 3
Legjobb hónapod: július
Segítőd munkában: Skorpió
Segítőd magánéletben: Nyilas
Gyógynövényed: Szurokfű

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu