Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - VÍZÖNTŐ

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

VÍZÖNTŐ horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: Élj egy kicsit jobban, izgalmasabban! Ragadj magadhoz minden kezdeményezést, hozz létre különleges élethelyzeteket, ne várj feleslegesen semmire és senkire. Ha azt reméled, jön a herceg és meghódít... nos, tudd, hogy neked kell kilépned a fényre, hogy észrevegyenek, s ehhez talán némi külső megújulásra is szükség van. Meglepően erős kisugárzás fog jellemezni a tavasz, majd a nyár folyamán is, így nem csoda, ha ragadnak rád az ellenkező nem egyedei. Energiád maximumon lesz, igéző pillantásoddal bárkit leveszel a lábáról. Ha új kapcsolatra vágysz, ne várj sokáig, hisz a nyár egésze felkínálja a szerelem lehetőségét számodra. Ráadásul nem is egy, hanem egyszerre akár kettő vagy három vasat is tarthatsz a tűzbe, így még arra is alkalmad nyílik, hogy válogass kedvedre. Formáld tetszésed szerint új kapcsolatodat!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Szerelmi életed alkalmanként hullámvasúthoz fog hasonlítani. Egyszer fenn, máskor lenn... néha magad sem tudod, hol is vagy. Különösen a nyár ígérkezik mozgalmasnak, sőt, akár a meglévő kapcsolatod mellett egy új lehetőség is felbukkanhat a színen. Ez nem feltétlenül új kapcsolat, inkább egy régi szerelem, de az biztos, hogy valaki alaposan megdobogtatja a szíved. Minden körülmény arra utal, hogy nem fogsz tudni ellenállni a csábításnak, talán nem is szükséges! Hisz neked is igényed lehet arra, hogy kitörj a mindennapok egyhangúságából, s ha ezt egy új flört lehetősége hozza meg, hát ne utasítsd vissza. Ám mindenképp mérlegeld a lehetőségeidet, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes felrúgni meglévő kapcsolatodat egy néhány napos kalandért. Szánj kedvesedre több időt, s kérdéseidre megkapod a választ.

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 2
Legjobb hónapod: szeptember
Segítőd munkában: Vízöntő
Segítőd magánéletben: Kos
Gyógynövényed: Rozmaring

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu