Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelmi Horoszkóp 2018 - HALAK

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le!

HALAK horoszkóp 2018:

Párkeresőknek, magányosoknak: Nem érzed jól magad egyedül? Ez teljesen normális, és 2018-ban minden nap egyre erősebb késztetést fogsz érezni arra, hogy tovább lépj, keress, kutass, s végül rálelj az igazira. Itt az ideje, hogy tegyél valami nagyon fontosat azért, hogy változzon a helyzeted. Erre adódik is alkalmad 2018 során többször is, - hát használd is ki. Egyetlen akadály állhat előtted nyárig: ha nem akarod észrevenni a lehetőséget, hogy már az ajtódon dörömböl a szőke herceg... nos, azzal a sors nem tud mit kezdeni. Egyszerűen megtörténhet az, hogy elsiklasz egy kiváló és vissza sose térő alkalom mellett. Ezért légy szemfüles, figyeld, ki érdeklődik irántad, adj lehetőséget arra, hogy randira hívjon. Flörtölj bátran, hisz ez nem kötelez semmire. Ne zárkózz be, légy nyitott, és az év melegebb szakasza meghozza a szerelmet.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

 

                   

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.


Párban élőknek: Meglévő párkapcsolatod mellett bizony könnyen elképzelhető, hogy kalandozásra adod a fejed, vágyaidat aligha tudod visszatartani, - de tudod mit? Nem is kell! Elégítsd ki kíváncsiságodat egy-egy mellékvágány során, - ugyanakkor, ha tudod, hogy ez komoly lelkiismereti vívódással is együtt jár, akkor dönts megfontoltan. Az érzelmek mellett véredben van a hódítás igénye, s most számos lehetőséged is adódik erre. Ha szükséged van némi izgalomra, hát udvarolj, vagy udvaroltass magadnak, s bizonyosodj meg arról, mennyire jó a jelenlegi kapcsolatod. Hamar kiderülhet, hogy itt lenne az ideje akár a váltásnak is, vagy... nagyon is otthon van a helyed! Májusban, júniusban és júliusban bebizonyosodhat, hogy több lehet egy találka egy egyszeri flörtnél. Olyan érzés keríthet hatalmába, melyet már régóta hiányoltál, s ez igencsak megingatja eddigi elkötelezettségedet. Dönts okosan!

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi...
Szerencseszámod
: 7
Legjobb hónapod: május
Segítőd munkában: Ikrek
Segítőd magánéletben: Rák
Gyógynövényed: Pásztortáska

vissza a többi jegyhez...


Személyre szabott horoszkópod a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

Tarot sorselemzés, a Két Ösvény Tarot segítségével &

Névelemzés, esküvői dátumok, új név választása Nóránál! Bejelentkezés: 06 70 311 6125
 

Ha azonnal szeretnéd tudni, mit hoz 2018, kérj időpontot!
Forrás: Ezoterikus.hu