Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Horoszkóp 2016 - széllel szemben mit lehet tenni?

Közzétéve: 2015. 10. 27. Írta: Szatmári Nóra, Bíborcsillag asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 998 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Asztrológusként, Life coach-ként, tanácsadóként továbbra is tartom magam ahhoz, hogy 2016 a lezárás éve. Egy olyan esztendő, amikor az egyetlen okos, megfontolt és bölcs döntés az, ha mindent a hátunk mögött hagyunk, ami fájdalmat, nyűgöt, kellemetlenséget okoz. Te bevállalod a változást?

KEZDJÜK AZ ALAPOKKAL!

2016 olyan tapasztalatokat hoz, melyek fájdalmasan belehasítanak a mindennapokba, megszokásainkba, akár össze is zilálják a gondolatainkat.

Az egyetlen esély az, hogy továbbra is tartod magad a letisztult gondolatokhoz, eredeti terveidhez, és becsületesen, önmagadhoz méltó módon éled az életedet. Aki mellékvágányokon jár, aki ferdít, aki nem a tisztesség ösvényén halad előre, az el fog bukni 2016-ban. Kegyetlenül hangzik? Pedig nem az. A 2015. szeptember 18-án jegyet váltó Szaturnusz hatásai azoknak lesz a legfájdalmasabb, akik nem rendezik életüket, akik nem vállalják fel önmagukat, akik félnek kilépni a komfort-zónájukból.

Tartozz azok közé, akik merik vállalni önmagukat, - álarcok nélkül.

Kiemelten fontos feladatok lesznek a következők:

- személyes fejlődés

- függő ügyek lezárása

- önmagad fókuszba helyezése

- belső béke és nyugalom megtalálása, fenntartása

Ha 2016-ban nyitott szemmel jársz, meg fogod találni a számodra kedvező helyzeteket, viszont folyamatosan mérlegelned kell, mit szabad, mit érdemes felvállalni, és mi az, ami biztosan nem visz el a vágyott célig.

2016 a MARS éve

2016 uralkodó planétájának legfontosabb jellegzetességei: tűz, tetterő, harc, konfliktus, akadály, háború, s emellett a haladás, az akarat, a cselekvés megtestesítője is. Arra viszont nagyon tudatosan oda kell figyelni, mit és mivel párosítasz. 2016-ban könnyű hibát véteni, és még nehezebb lesz ezeket kijavítani, Ezért érdemes már előre a maximumra törekedni, jó terveket gyártani, okosan és inkább lassan, de biztosan haladni előre.


Nem mindegy, mit teszel! Személyes elemzés a cikk írójával? Bejelentkezés: +36 70 311 6125 (katt!)


Archaikus őserő? Bizony! Mars különös érzéseket ébreszt fel az emberekben: túlélésre sarkall, akaratossá tesz, és erősíti a kitartást. Ám ne feledjük, hogy ha ezek a tulajdonságok túlzottan nyomatékot kapnak, többet árthatnak, mint amennyit használnak. A Mars energiája erőteljes szerepet vállal abban, hogy a mindennapokban érvényesülhessünk, kibontakoztathassuk lényünket, megvalósítsuk önmagunkat.

2016-ban fel kell lépned a saját érdekeid védelmében. Az elmúlt esztendőkben sokszor kerested a kifogást, és ha sérelem ért, leginkább homokba dugtad a fejed? 2016-ban SOHA TÖBBET NE TEDD!

ÚJABB HÁBORÚK FENYEGETNEK?

A Mars harcos planéta, a háborúk és a hódítók ura... persze ez a fegyver is kétoldalú. Benne van az erő és a bátorság áldásának lehetősége, és bizony a nyílt agresszió, a leigázás még erőteljesebb felbukkanása. Akik kizárólag önmaguk erejét akarják fitogtatni, azok valójában a közösség szellemét kívánják rombolni. Érdemes ezt szem előtt tartva elkerülni azokat, akik ilyen ideológiával lépnek fel. ...és igen, ki kell mondani, bár sok kollégám inkább a "minden szép lesz" ígéretével keni el a valóságot: a terror aligha csökken, új háborúk várhatóak, a vallási fanatikusok még erőteljesebb nyomást akarnak gyakorolni a leigázott területeken.

A természet is megsínyli ezt az időszakot: szárazság és erdőtüzek sokasága várható.

Mit tehetsz TE azért, hogy jobb legyen az életed?

A Mars energiáit fordítsd a magad javára úgy, hogy nem engedsz a nyomásnak, bátrabb, elszántabb, és egy kicsit önzőbb leszel. Miért? Mert igenis szükség van egészséges önzőségre. NE kételkedj önmagadban. Ha megteszed, csatákat veszítesz, vagy akár egy egész háborút. Hidd el, hogy képes vagy bármire.

Aki bátor és kezébe veszi élete irányítását, az nyerni fog. Ez nem utopisztikus ígéret!

A Mars hajtóereje elvisz a célig, csupán az etika, a morál, az erkölcs és a becsületesség határait ne kezd el feszegetni.

Tétovázol? Habozol? Cselekszel?

Életed igazságtalanságaira 2016-ban válaszokat találsz, és legyőzheted legfőbb ellenségeidet. Kik ők? Vagy inkább mik ezek? A lista hosszú, íme pár dolog, a többit tedd hozzá a magad életéből: bátortalanság, mozdulatlanság, örökös téblábolás, döntésképtelenség, megalázottság, háttérbe szorulás...

2016. szeptember végéig...

Mars hosszú hónapokig fog ide-oda totyorogni a Nyilas és a Skorpió jegyében. Kicsit itt, kicsit ott, - ez a furcsa helyzet a mindennapi életünkre is rányomja bélyegét, nehézkesen meghozott döntések, félve kimondott szakítások formájában.

Ugyaneddig tartózkodik Jupiter a Szűzben, mely a függő ügyek rendezéséhez ad további megoldó kulcsokat.

Neptunusz a Halakban - tisztán látsz már?

2012-től a Neptunusz a Halakban foglalt magának páholyt, hogy 2025-ig onnan szemlélje a világot. Rá kell döbbenni végre, hogy a béke és a megnyugvás belülről fakad.

2016. májusában Szaturnusz-Jupiter kvadrát: aki ekkor megkapja a lehetőséget és nem él vele, sokáig várhat újabb mérföldkőre életében.

2016. december: Szaturnusz-Uránusz trigon... a tartós újítások ideje.

MERJ VÁLTOZTATNI A SORSODON!


Egy könyv, 2016-hoz kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2016 = 2 + 0 + 1 + 6 = 9 * A lezárás éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

Mi az, amit hajlandó vagy megtenni önmagadért?
 

Egyszeri ajánlat!

 

A könyv részletes leírása itt!

 

A 2016. évi naptár csak az Ezoterikus.hu szerkesztőségében, a LIBRI könyvesboltokban és az Elixír boltban kapható!

Hozzájuthatsz MOST KÜLÖNLEGES ajánlattal!

 

Kattints arra a képre, amelyik ajánlat érdekel!

Ezoterikus Kalendárium 2016 + 3 e-book + 10% kedvezmény, itt:

Kalendárium 2016 + 3 e-book + 10% kedvezmény, SZEMÉLYES átvétellel itt:

 

Forrás: Ezoterikus.hu