Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - HALAK

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


HALAK HOROSZKÓP 2018

Kifejezetten kedvező időszak áll előtted, a legkülönfélébb életterületeken tudod bizonyítani ismert és rejtett képességeidet. Olyan dolgokat ismerhetsz meg és fedezhetsz fel, melyek komoly kihívások, de az eredmények sem maradnak el. Oktatás és tanulás terén új kapuk nyílnak meg előtted, az anyagiakkal kapcsolatban is pozitív fordulat várható. Ha babára vágysz – esetleg unokára -, 2018 a te éved lesz! Azt nem fogod elérni, amibe be sem kezdesz. Hidd el, érdemes szorgalmasan dolgozni, tüsténkedni, új terveket szőni, ismeretlen utakra lépni.


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Kihívások, megvalósítandó feladatok sokasága előtt állsz, új ötleteket akarsz bevetni a célok elérése érdekében. Meg kell újulnod, a régi, megszokott irányvonalak már nem vethetőek be újabb sikerek érdekében. Nagyobbat és hatásosabbat kell álmodnod, hogy a megvalósítás ütős és látványos lehessen. Igyekezz a józan észt előrébb helyezni az érzelmeknél döntéseid során. Az akaratodat ne vidd mindenen keresztül, törekedj a békés - mindkét fél számára elfogadható - megoldásokra, kompromisszumokra.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: kalcedon (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Főpapnő (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 2
Legjobb hónapod: április
Segítőd munkában: Bak
Segítőd magánéletben: Kos
Gyógynövényed: Izsóp

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu