Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - VÍZÖNTŐ

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


VÍZÖNTŐ HOROSZKÓP 2018

A 2018-as esztendő arra késztet, hogy átrendezd emberi kapcsolataidat, búcsút ints a jelentéktelennek, és több időt szánj azokra, ahol a szeretetet és az odafigyelést kellőképpen visszakapod. Az a kalap, amibe csak egy ember pakol bele különféle dolgokat, de kettő vesz ki belőle, nem igazságos, nem fair és nem vezet sehova! Van ilyen kapcsolatod? Elemezd ki és dönts okosan! Ha kell, hát nyomd be a stop gombot, és alakíts ki inkább újakat. Törekedj arra, hogy a mérleg nyelve mindig ki legyen egyensúlyozva, másképp sok kudarc fog érni. Nem célszerű a múltban kutakodni, előre nézz!


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Gondold át az elmúlt éveket, vond le a konzekvenciát és ne kövesd el ugyanazokat a hibákat újra meg újra! Keress új és ismeretlen utakat, érdekes kihívásokat, a megújulás lehetősége neked is adott! Válts munkahelyet, ha elégedetlen vagy, fordíts hátat a párkapcsolatodnak, ha az nem elégít ki, és igyekezz nagyobb elkötelezettséggel rendezni függőben lévő anyagi és jogi ügyeidet. Minden égi segítséget megkapsz a változások sikeréhez, de gondolkodni, cselekedni, haladni neked kell!

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: rodonit (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)


2018 évi Tarot lapod: A Remete (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 5
Legjobb hónapod: február
Segítőd munkában: Halak
Segítőd magánéletben: Bika
Gyógynövényed: Szagosmüge

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu