Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Horoszkóp 2018 - BAK

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2018-ban a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját... de már nem a Nyilasban, hanem a Bakban. Ez a planéta ebben a jegyben megtöbbszörözi a lehetőségek számát, de korlátozhat is. Aki cselekszik, az nyer. Aki cselekevésmentes életet él, az nem halad előre. Aki tesz a változásért, megpróbálja a kevésből is a legtöbbet kihozni, és képes lesz örülni a kicsinek, - az boldog és elégedett lesz azzal, amije van, s amit az új esztendőben meg tud teremteni magának. A családi kapcsolatok mindenki esetében kiemelten fontossá válnak.

Neked mit hoz 2018?

2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek  cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba.

Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben.

Ha szorít a cipő, hát cseréld le!


BAK HOROSZKÓP 2018

Hajlamos leszel kissé aggasztónak és lehangolónak látni a 2018-as esztendő első fél évének különféle eseményeit, mint amilyenek valójában lesznek. Igyekezz derűlátó lenni! Légy optimista, a lankadtság és a búbánat nem visz előrébb. Ne veszítsd el a hitedet, ha akadályokba ütközöl, - ez utóbbiból bizony akad bőven az év folyamán, ám okos és kitartó Bakként vagy annyira erős, ambiciózus és leleményes, hogy sorban megoldod a gondjaidat. Csakis előre nézz, építs új kapcsolatokat, keress új pénzforrást, ha nem vagy szerelemes, törekedj egy párkapcsolat kialakítására.


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 *
A Szárba Szökkenés éve!

                   

Ezoterikus Kalendárium 2018:

Csak akkor, ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt.


Ne rohanj előre, minden feladatot aprólékosan oldj meg, akkor is, ha az idő valami más miatt siettetne. Örülj a kicsinek, mert csak így juthatsz el a nagy dolgokig. A csapatmunka most kiemelt helyen fog szerepelni, s nem árt, ha elviseled, hogy nem mindig kapsz vezérszerepet. Fogadd el, ha csak egy vagy a sok közül, abból épp ugyanúgy sokat tanulhatsz. Legutolsónak tolni egy szekeret épp oly fontos, mintha a bakon ülnél. A nyár és ősz fordulója mindenképpen hoz változást, költözés vagy munkahelyváltás formájában.

Kedvenc napi segítséged lehet: Ezoterikus kalendárium 2018

Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag

2018 évi köved: onix (szettben megrendelhető: Kristályharmonizáció 2018)

2018 évi Tarot lapod: A Halál (Két Ösvény Tarot csomag)

 2018 évi...
Szerencseszámod
: 3
Legjobb hónapod: december
Segítőd munkában: Vízöntő
Segítőd magánéletben: Ikrek
Gyógynövényed: Lándzsás útifű

vissza a többi jegyhez...
 


Forrás: Ezoterikus.hu